@HenkenIna
Wij stonden na de slagboom links in de rij Prima plek met goed en schoon sanitair. Je staat in een leuke omgeving bij haven en aan de andere kant vd dijk de Waddenzee. In de omgeving voldoende eetgelegenheden. Van hieruit kun je fijn fietsen en wandelen Wat ons betreft een topper.

Hier twee keer geweest met ACSI korting De eigenaar plaatst je op incourante plaatsen en probeert dan uiteraard tegen meerprijs een betere plek te verkopen. Een keer ging hij zelfs zover toen we al stonden (door een medewerkers), door te vertellen dat het gereserveerd was, en we ergens anders konden staan (donkere plek) volgende dag was de plek gewoon nog onbezet. Wij vinden het een oplichter

Wij sluiten ons aan bij andere reviews met nog een puntje van aandacht. Als je stroom neemt, dit zit achter slot en grendel, iemand komt langs om je aan te sluiten en s'morgens als je weg wil na melding komt er weer iemand langs om je af te sluiten dit kan ff duren ( ik zit aan mijn tweede bak koffie). Wil je vroeg weg komt de nachtwaker voor 8 uur je afsluiten.
Vandaag zijn de palen verwisseld en is de volgorde nu logisch Dus eerst (evt) aanmelden en een campingcard verkrijgen en daarna door de poort Mooie ruime plekken ind. en lekker vlakbij Ruoms