@HenkenSini
Lid van Campercontact sinds 2026
Wij sluiten ons aan bij de andere reviews. Zeker het toiletgebouw is fantastisch en van alle gemakken voorzien. Goed eten in de bistro na een mooie wandeling op de hei die een paar stappen van de camping ligt. Kortom, prima (rust)plek met Vierhouten op loopafstand.
Zeer mooi gelegen camperplek. Helaas (of juist gelukkig ) maar 10 plekken beschikbaar. Mooi uitzicht op de stadswal en de molen. Stroom aanwezig en water via de slang bij de bovenaanleg. Klein toilet en douche gebouw. Afvalwater loospunt bij toiletgebouw. Vriendelijke havenmeesters
In the middle of nowhere. Via een lange (1200 meter) landweggetje kom je bij de boerderij met daarnaast de camping. Twee gescheiden veldjes met 4 camperplekken. Klein doch adequaat sanitairgebouw en ook nog een klein speeltuintje. Ideaal als je rust zoekt.
Mooie kleine camping achter de boerderij. Vriendelijke ontvangst. De ingang is niet direct voor de boerderij maar eerst het parallel weggetje op en dan rechts de entree. Goede ruime plekken en campers kunnen op de betonnen weg staan. Sanitair is in de schuur.