@HenkenTruus104
Prachtige camping, heel erg aardige eigenaren. Geweldig dat iedereen een privé sanitair heeft in het hoofdgebouw. Mooie fietsroutes en slechts 10 km van Eindhoven
Rustige plek. Mooi landelijk uitzicht. Elektrisch eenvoudig vanuit een “normaal” stopcontact aan de muur van de loods. Mooi fietsen langs het kanaal naar Nordhorn
Prachtig gelegen camping. Enkele plaatsen pal aan het water ( 32,33,34,35).
Perfecte plek! Je zou bijna vergeten dat het een CP is en geen camping. Zeer aardige en behulpzame beheerders. Op twee minuten lopen van de boulevard met het mooie lange strand. Sanitair is zeer schoon, warm water bij de afwasplek. Goede mogelijkheid om water te dumpen en schoon water te laden. Wasmachine en droger aanwezig. Sommige plaatsen zijn wat smal ( niet vergeten het is een CP en geen camping) maar er zijn ook voldoende bredere plekken.
prachtige plek! wij waren hier eind Mei-23. Het was erg rustig. Prachtig wit strand met licht blauw water, je camper staat 5 mtr van het strand. Weg er naarstige is onverhard, maar goed te berijden als je rustig rijdt. Aanrader!