@Henkhobby
- 2011
- Fiat ducato Hobby Vantana
- 2017
- Buscamper
Fijne plek.restaurantjes genoeg in de buurt.
Heerlijke rustige ruime plaatsen.Fijn restaurant.Onze vuile was gedraaid.Sanitair brandschoon.Viendelijke havenmeester.
Heerlijke plek aan de rand van het park.En je loopt zo het stadje in.Carrefour dichtbij.restaurantjes in de buurt.topplek
Wat een ontvangst.Geweldig.Hier voel je je direct thuis.Alles aanwezig.koffiehoekje enz. veel drankjes in het winkeltje.
Een van de mooiste camper plaatsen .Maar wat moeilijk om door de slagboom te komen.De app Ampingcarpark werkte niet.Na tel.contact werd de slagboom geopend
Als je eenmaal doorhebt hoe het werkt met betalen,dan is het een prachtige plek.Belaten met betaalpas is het simpelste.
Mooie plek.Heerlijk gegeten.Beetje rommelig.Zou is onderhoud gepleegd moeten worden Voor 1 nacht prima
havenkantoor leeg.betalen met je pinpas.geen toilet gevonden Wifi ook een vraagteken.
Prachtige omgeving .Hier kom je tot rust.Niet erg om eens even bij te komen
Zo dicht bij een verkeersweg en toch hoor je alleen de vogels heerlijk wandelen.
Gewoon een fijne plek. zondags wel voetbalparkeerders.Maar nu is het rustig.En gratis.Ook leuk.
De parkeerplaats is niet echt top,maar het schutterspark is geweldig.100 meter lopen voor het restaurant.Neem daar een ontbijtje.Wat gezellig.
goede plek om de scheepsliften te bezoeken.Ruim.Van de vrachtwagens heb ik geen last gehad.Bij het uitlaten van de hond kwam ik in dat strookje bos aan dat meer en zag diverse heren daar naakt liggen.Met welke bedoeling laat zich raden.Aan die kant van de pp stonden ook veel luxe wagens geparkeerd.Voor 1 nacht te doen
Leuke plek.maar voor 10 euro in de toegangspaal doet en je moet de sanizuil gebruiken ga dan eerst de sanizuil gebruiken,die ligt buiten de camperplek
Heerlijk gratis plekje.Water en stroom gratis.Dichtbij het centrum.Top.Voor de sleutel van de sanizuil bel je het tel.nummer.Dan krijg je een code om de zuil te openen
Een aso bende geworden.Kon de draai niet maken door een bbqop de parkeerplaats keiharde muziek.Helemaal achteruit de plaats.moeten verlaten
Schattig kleine camping.water enz.wat knullig aangelegd maar alles is er.Op bepaalde dagen wordt er zelfs een maaltijd aangeboden.Heerlijk en niet duur.Kan genuttigd worden in het "restaurant"
Sitecode: 20074
Staan nu helemaal alleen hier.Voor ons geen probleem.Alles is aanwezig.Rustige plek.
Sitecode: 11998
Fijne plek.Van jongerenvereniging last gehad.Voor 8 euro per nacht,water en electra gratis.!! waar vind je dat.Wij blijven hier 4 nachten.Die caravans staan achter de cp.geen last van
Wat een bevrijding zo,n plek.Bij ubersee 2 keer bot gevangen vanwege ons hondje.En 20 euro per nacht.Nu konden we de enveloppe in de Topplekbus doen .14 euro voor 48 uur.En je loopt zo het stadje in.
wat een mooi plekje,ware het niet dat 2 oudere kerels dachten dat ze de muziek keihard konden zetten.Wat een (wietrokende)aso.s.Maar ik heb er wat van gezegd en nu is het stil. Mijn vrouw wilde al wegrijden. Nu genieten we van de rust.Ik hoop dat het zo blijft.
Heerlijke plek.3 nachten gestaan.Wat een rust. En onbetaalbaar uitzicht.
prachtige plek aan het water.11 euro incl stroom Kan je ook nog toilet en douche gebruiken.Geloof je toch niet.
Fijne plek voor 10 euro per 24 uur. Geen voorzieningen natuurlijk.Dichtbij centrum en haven met oorlogsschepen.
Geen voorzieningen.geen probleem.prachtige plek.
mooie cp.alles schoon en netjes.Wij missen de mogelijkheid om de luifel uit draaien voor wat schaduw.
Sitecode: 91937
Rust en ruimte.En wat een vriendelijke ontvangst.Topplek
Wat een heerlijke plek.alle voorzieningen.water wc lozen,elektra.En dat voor 10 euro.ruime plekken.Prachtige omgeving om te fietsen.Komen hier zeker terug.
Heerlijke camperplaats.Niet zo groot maar daardoor gezellig.Nederlandse gastvrouw. Heerlijke douches.Erg naar ons zin gehad.
Valt allemaal een beetje tegen.Het gras is niet te berijden met de camper in deze natte periode dus sta je op een troosteloze plek naast een schuur.Daar zijn ook de toiletten.Die zijn we schoon en netjes.Maar inclusief.ons hondje twee nachten 40 euro aftikken is gewoon duur.
Bestratingswerk is klaar en het is een heerlijke plek
mooie cp .uitzicht prachtig.naast natuurgebied.