@HenkvandenBos
- 2012
een hele mooie plek zo langs het kanaal. Alles ziet er zeer mooi uit en goed verzorgd. Aardige behulpzame beheerster. Schitterend sanitair en betaal je naar verbruik. Kortom helemaal top.
hier overnacht voor inderdaad 5€. de sanitair zuil is echt onbegrijpelijk voor mij en een aantal die er ook niet uitkwamen. staan ondanks max 72 uur toch een aantal vaste plekken en caravans. lopen vreemde figuren rond met drank en dergelijke. ondanks dat een rustige nacht gehad.
Zeer goede gratis plaats vlak bij, 200m , een winkelcentrum met Edela, Aldi Lidl, Action etc Zwembad naast de camperplaats. Geen stroom aanwezig en betalen voor water inname 1€ voor 90 Liter. lozen zwart en grijs gratis.
leuke camperplaats met een verhard stukje waar je de wielen op rijd. sanitair is gecombineerd, toilet en douche in één ruimte. dat vind ik persoonlijk wat minder,het sanitair is wel ontzettend schoon en de douche is heerlijk zelf te regelen. we hadden geluk, na een weekje Moezel waren we op de terugreis en hier kwam op de vrijdagavond de Frietker. wel wat laat maar zijn spullen waren lekker. Heerlijke rustige omgeving en je loopt zo het bos in
geweldige plek, rust, ruimte en stilte. Gelegen aan een doodlopende weg met de hartelijkste beheerders die we kennen. Verder staat alles al in de andere reviews. Echt top!!
superplaats, schitterend sanitair, zou ik thuis wel willen. Goed verzorgde grasmat en goede loos en vulvoorzieningen. we hadden wat minder weer maar toch enorm genoten van Ommen en de camperplaats.

mooi om hier een nacht gratis te kunnen verblijven en de volgende dag in alle rust het park verkennen. Er zijn verder geen voorzieningen maar een dag red iedereen het wel met een toilet binnen openingstijden. dank je wel Pantropica om dit mogelijk te maken.
Hier ook een nachtje mogen doorbrengen. Zeer mooie camperplaats met alle voorzieningen. alles ziet er zeer schoon uit. Moergestel zelf is ook leuk om te bezoeken. Wij vonden vooral de Abdij van de Koningshoeve erg leuk. Hier kan je een rondleiding doen, kloosterwinkel bezoeken of hun lekkere La Trappe bier proeven in het proeflokaal. al met al zeer goed bevallen en voor een herhaling vatbaar.

Leuke camperplaats met alles er op en er aan. Werden vriendelijk welkom geheten door eigenaar en zijn zoon. door de vele regenval de laatste tijd hebben we op het verharde deel gestaan ook een prima plaats. Sanitair is helemaal goed en netjes. Een leuk iets om te bezoeken is Veldhoven Zoo, de voormalige papagaaien opvang. Het is goed fietsen in de buurt. nog bedankt voor de lekkere eitjes dank Monique, Gijs en kids
Alles wat er positief geschreven is klopt. Prima plek met alles er op en er aan, leuk dat het een weekend bedrijf is en toch wordt alles top bijgehouden. Nu maar één nacht gestaan maar komen zeker terug om de schitterende omgeving verder te verkennen.
goed naar ons zin gehad het Hemelvaart weekend. vol bezet maar heerlijk rustig om te staan, mooie fietsomgeving en leuke dingen om te bekijken en een terrasje te pikken. geweldig lekker vlees in hun shop en mooie planten. een plek om weer terug te gaan.
leuke plaats om te bezoeken, zeker tijdens het Appelfeest van 15 oktober. het is erg druk en parkeren personenauto’s inderdaad tussen de campers. als je ze aanspreekt gaat de een weg en de ander interesseert het niets. geen voorzieningen maar toch goed geslapen ondanks een redelijke drukke weg.
om half drie aangekomen en nog een paar plekjes over. Plek is langs de oever van de Donau aan een straat met niet echt veel lawaai. sani station in orde.
er is inderdaad niets op een wc na. maar wel dichtbij een geweldige Altstad. ook dichtbij Schloss Neuschwanstein welke we de volgende ochtend bezocht hebben. een geluk bij een ongeluk was dat we bij de betaalautomaat maar 15,— hoefden af te rekenen.
wederom een leuke plek getroffen, goede sani plaats en een rustige nacht gehad.
leuke plaats voor best veel campers maar daar merkte je niets van. leuke houten gebouwen zoals bijvoorbeeld een saloon. mogelijkheden om Spiesbraten te bestellen op vrijdag en zaterdag. schijnt heel lekker te zijn.
voor de derde keer hier gestaan met vrienden op doorreis naar het zuiden van Duitsland. Echt helemaal niets op aan te merken behalve dat het steeds drukker wordt daar lijkt ons.
geweldig mooie plek met prima sanitair en een goed restaurant. via aan/uit betaal je voor wat je gebruikt op een zeer simpele manier. mooie omgeving om te fietsen, supermarkt op 2,3 Km afstand. behulpzame fietsenmaker op loopafstand. extra complimenten voor de geweldige douches, goede krachtige straal en heerlijk te regelen. wij waren hier eind augustus.
mooie plek zoals anderen reeds beschreven. Één nadeel vind ik het sanitair. toilet en douche in één en ook nog van die ruimtes privé te huur. dan blijft er weinig over en dat wordt dus gedeeld. vind het persoonlijk niet zo fris als je wilt douchen terwijl er net een vreemde heeft zitten €&@. verder niets op aan te merken.

leuke gemoedelijke camping met hele vriendelijke eigenaren. Schoon sanitair, ruime plekken, wijds uitzicht en lekker stil. Men is nog bezig met een loospunt voor grijs water. Exloo is een leuke plaats zeker met het schaapscheerders feest wat op de zaterdag voor Pinksteren plaatsvind. Een plek om terug te gaan.
Mooie en goed verzorgde camperplaats bij boerderij/ijssalon Heerlijk lang Paasweekend gehad met een heel leuk programma. enthousiaste eigenaren waar je ook echt gezellig contact mee hebt. Het extra’s dit weekend zoals Tapasplank, vaartocht, kampvuur etc etc waren super tot in de puntjes verzorgd. bedankt Erna en Wilbert.
Sitecode: 92052
mooie plek met asfalt en kunstgras. perfect wanneer het wat minder weer is. sanitair om door een ringetje te mits je kan traplopen want het is in de “kelder”. Één nacht gebleven vanwege bezoekdag Averesch Campers in Rijssen.
prettige plek. vlak bij centrum. automaat is wennen en goed tegen de slagboom aanstaan met water en 2 personen 10,10 zonder water 8,10
mooie tuinen om te bezoeken. op parkeerterrein verder geen enkele voorziening maar wij hebben rustig geslapen en stonden prima. overnachten is geen probleem bij een bezoek aan de tuinen

Sitecode: 101964
groot parkeerterrein en verder niets. voor een stop op doorreis prima
super plaats. hier heerlijk gestaan van 23 tot 28 augustus. Alles is hier prima voor elkaar. ook goed en schoon sanitair ( 3 douches en 3 toiletten) Leuk om een nieuwe plant met onbekende vrucht te zien en aan te schaffen. Heerlijke fietsomgeving en Ommen is een hele leuke stad. Hier komen wij graag terug!

mooi gelegen camping waar het echt rustig en stil is. goede ontvangst met koffie of thee en een infomap. mooi uitzicht en leuke fietsroutes. sanitair ruim aanwezig en schoon. Het is een boerenbedrijf met koeien waar je gewoon mag kijken. een pek om te onthouden en terug te komen.
wederom hier schitterend gestaan met vrienden. Hele mooie fietsroutes in drie natuurgebieden om je heen. sanitairgebouw met veel douche en toilet mogelijkheden en super schoon. vers brood op verschillende dagen en ijs in de vriezer. wij blijven hier telkens terug komen
zeer fijne ontvangst en inderdaad schitterende camperplaats. mooi omgeving om te fietsen. mooi schoon sanitair. goede loos plaats voor grijs en zwart. wij komen nog wel terug
hier met Pasen gestaan een fijne tijd gehad. alles is er wat je nodig hebt en hele aardige camperplaatseigenaren. Ootmarsum op kleine fiets afstand.
keurige CP bij jachthaven. alles aanwezig maar WiFi is nog steeds slecht. goede locatie voor bezoek Maastricht en mooie fietstochten in de omgeving. jammer dat je zo goed als geen contact heb met beheerders. Flink uitgebreid sinds ons laatste bezoek 21€ per nacht all-in is fors maar in onze ogen niet overdreven.
wat een geweldige CPmet zeer mooi sanitair met wc papier en zelfs afwasmiddel bij de afwasplaats , ruime plaatsen. schitterend sanitair. kan niet iets bedenken waar niet aan gedacht is. nog plannen om er een moestuin bij te maken waar ook de campergasten gebruik van mogen maken en alcapa’ s. het is hier heerlijk rustig en een leuk gebied om te fietsen. En zeker niet onbelangrijk een zeer vriendelijke eigenaresse,wij gaan hier vaker komen

echt een heerlijke plek om te staan tussen 3 natuurgebieden in. alles tot in de pintjes verzorgd. 4 douches, 2 wascabines, 7 toiletten en een urinoir verse broodjes op een aantal dagen per week. eigenaren staan altijd voor je klaar. Echt een superomgeving, vandaar dat we hier al jaren komen, eerst met caravan en we blijven komen met de camper. Leuke weide met dexterkoeien en inderdaad weinig te doen voor kinderen maar dat wordt netjes vermeld
mooie plek vlakbij centrum Ommen. loopt gedurende de dag vol. er is stroom en tb inbegrepen in de 12,70 en je krijgt er bij het afrekenen een potje pepermunt bij van de aardige dame die het geld ophaalt zwart lozen is perfect geregeld voor vers water moet je 50 cent betalen, wat lastig als je alleen een flesje wilt vullen. grijs water met een teiltje of een emmer is niet fijn maar dat hoefde gelukkig niet kon ook op de volgende plaats.
een plek om te overnachten en lekker te eten bij het Schnitzelhuus. er is een toilet aanwezig en je kan lozen en vullen. op dit moment niet het gezelligste plekje maar er wordt gewerkt aan meer plekken achter de lokartikel zodat de buurman ook tevreden is. hierdoor maar een paar plekjes aan de zijkant. mooie omgeving waar je leuk kan fietsen.
mooie camperplaats en goed afgeschermd door bomen en of bossages goede schone sanitair ruimte evenals sani station. vriendelijke eigenaar.
Hele leuke plaats om te staan, uitzicht op een van de aspergevelden. WiFi, stroom en water heel goed geregeld en ook goed sani station. momenteel een tijdelijke toilet en douche unit met wasmachine maar er komt een echt sanitair unit. Een uitleg over de aspergeteelt en het verwerkingsproces door eigenaar Johan. echt een goed verhaal maar ook zelf asperges steken en in de schuur zien hoe de verwerking gaat. nieuwe. Probeer de paarse asperges eens
gestaan voor twee nachten in oktober. leuke plek, twee rotondes waarvan alleen de eerste nu in gebruik was. bevind zich midden in het dorp en de Coop met bakker op 200 meter afstand Bronkhorst op fietsafstand en leuk om in het kleinste stadje van Nederland te zijn. Vonden de ontvangst niet echt vriendelijk sanitair prima
twee dagen gestaan, staat nergens aangegeven waar de camperplekken zijn. goed sanitair geen aperte dames en heren afdeling maar goed schoongemaakt. mooie fiets omgeving. plekken 1 tm 8 schotel ontvangst en tevens een eikeltjes orkest in deze maand op het camperdak. gelukkig ‘s nachts geen wind. plekken zelf zijn erg zanderig en bij regen modderig en dat is jammer.
leuke plek met enthousiaste eigenaren die zelf ook camperen. Weer was niet super maar toch lekker gefietst o.a de kaasboerderij. sanitair top in orde
Mooie plek met veel verborgen mogelijkheden om de camper te plaatsen. Enthousiaste mensen met veel plannen voor douches en sanitair. Huidige voorzieningen zijn voor verbetering vatbaar. Met name het lozen van het chemisch toilet. Dat doe je nu in een “gat” in de grond en de spoelslang met grondwater ligt bij de boom op het zelfde veldje. Je ziet toch mensen die daar de schoonwater slang gebruiken
Hier wel een 10 dit keer. Wat een geweldige plaats. Mooi uitzicht en ruime plaatsen met op elk veld een kraan. Goede WiFi, Schitterende omgeving, mooie fietsroutes dwars door de natuur. Bakker dichtbij. Goed sanistation, boeken ruilruimte, melktap en verse eieren. En als laatste enorm vriendelijke eigenaar. Er wordt door ons niet snel een 10 gegeven maar deze plek verdient het op alle fronten.
Mooie plek met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Momenteel sanitair gesloten vanwege bekende oorzaak. Ruime plekken korte afstand naar stroom en water meeste geautomatiseerd en ook nog vriendelijke eigenaar die goed naar de adviezen geluisterd heeft en een schitterende plek heeft gemaakt ondanks dat het geen Camperservice is. compliment en we komen terug.

Fijn gestaan op de nieuwe aangelegde plekken als je binnen rijdt links. Bijna waterpas en goede ruimte. Bij het aanmelden een lekker fles halen trocken Mosel gekregen en laten na het proeven nog wat flesjes gekocht. Alles op loop afstand, slager, bakker en goede restaurantjes. Wij vonden de pizzeria een geslaagde afsluiting van de trip met drie campers deze herfst vakantie.
Vond na een regenachtige dag een paar jaar terug een verademing om met mooi oktoberweer hier te staan. Alles prima verzorgd en inderdaad stroom en toilet inbegrepen in de 14€. Je hoort de weg, maar vond het niet overdreven erg. Wij stonden in de tweede rij. Bakker komt hier om 8 uur en dat wist niet iedereen gezien het beteuterde gezicht van een Duitser die te laat was.
Reeds meerdere keren geweest op deze camperplaats. Nu mooi nieuw sanitair gebouw waar je voor 1,50 kan douchen. Toilet is gratis. Bakker komt komt nog steeds in de ochtend. Nadeel vond ik wel de herrie van de er naast gebouwde hal. S nachts gelukkig wel rustig maar overdag lekker de Alt Stad in.
Wij vonden het een leuke gratis plek waar we veilig gestaan hebben met drie campers. Dorpje in geweest met twee supermarkten. ‘s avonds gegeten in een klein cafeetje wat zeer goed bevallen is zowel in kwaliteit als prijs. Toen we in de avond terugkwamen waren er inmiddels weer 5 campers bij gekomen. Geen hangjongeren gezien of gehoord.
Mooie plek met alles er op en er aan. Super enthousiaste eigenaren waar niets teveel voor is. ‘s morgens lekkere verse broodjes, bij aankomst een zakje walnoten uit eigen boom. Mooie escape room op de camping en grote plekken. Prima verzorgd.
Heerlijke camperplek mooie grote ruime plekken. Niets op aan te merken. Mooi schoon sanitair en alles inclusief voor 14€.Leuke fiets mogelijkheden in de buurt. Paasweekend hier doorgebracht met schitterend weer.
Hele leuke plaats. Vriendelijke beheerder en zeer fijne fietsroutes. Sanitair eenvoudig maar zeer schoon en voldoet. Mooie omgeving en landschap. Een plek om terug te komen. Periode Pinksterweekend 2018.
Hele leuke plek. Zelfs in het drukke hemelvaart weekend geen drukte ervaren ondanks dat alles vol was. Goed en schoon sanitair, lekkere warme douches. Eigen boerderijwinkel en ‘s morgens de bakker op het terrein. Trouwens ook de bakker en diverse supermarkten binnen de 1,7 kilometer te bereiken. Zeer mooie omgeving met fiets tochten in de buurt en naar de Postel Abdy in België. Kortom fijne plaats.
Heerlijke kleine camping waar campers welkom zijn. Eenvoudig maar schoon en goed werkend sanitair. Lekkere verse koemelk te koop. Vriendelijke enthousiaste beheerders. Veel mooie fiets tochten en Taman Indonesia en de Maargieshoeve vinden wij een aanraden om te bezoeken. Last but not least. 14 Euro all in voor dit alles. Een plek om terug te keren.
Leuke plek, wel smalle plaatsen maar je kan voor de camper zitten. Alles wat je nodig mocht hebben is er en Hasselt is een leuke plaats om te bezichtigen. Fijne fietstochtjes in de buurt naar Zwartsluis en Genemuiden. Gestaan tijdens het Paasweekend 2018. Slechte voorspellingen maar toch veel zon gehad en lekker buiten kunnen zitten.
Wederom met de Yerseke mosseldag gestaan. Dit keer 3 nachten. Heerlijke plek alles er op er er aan. Gezellig personeel en eigenaren. Schitterende sanitair ruimte, een schitterende goed gesorteerde landwinkel met allemaal (h)eerlijke producten.
Leuke gratis plek met alleen een kleine vuilnisbak. Overdag flink wat herrie van de drukke weg die er vlak langs loopt. In de avond rustig en goed geslapen. Dalfsen een leuk dorp met leuke plekjes en winkels.
Leuke plek. Basic voorzieningen. Vlak bij het gezellige Ommen.
Prima camperplaats met veel fietsplezier en mooie omgevingen. Prima prijs. Internet kan inderdaad beter en ik vind persoonlijk dat in zo'n mooie sanitair ruimte het toiletpapier niet zou mogen ontbreken maar dat is mijn mening. Een plek om terug te komen. Vergeet niet een ijsje te gaan eten bij La Venezia in De Lutte.
Mooie plekken voor de camping en goed sanistation. Fijne fietsomgeving.
Leuke plek bij een leuk stadje. Sanitair is schoon maar onverwarmd. Nu was het met Pasen niet druk maar kan me voorstellen dat wanneer het drukker is er wachtrijen ontstaan. Bezoek Us Heit is een aanrader.
Hier voor het eerst en gelukkig niets gemerkt van wat er hier af en toe geschreven wordt. Zijn zeer vriendelijk ontvangen. Alles wat je nodig hebt is er en met stroom 13€. Helaas hadden we alleen maar regen maar komen zeker nog een terug.
Ondanks dat er hier vermeld staat dat hij op 30 sept gesloten zou zijn is het gewoon open. Mooie ruime plekken alleen wat prijzig, tarief voor de camper en oom nog 3 € per persoon en 3€ voor stroom komt neer op 17 € per nacht onder de 8 meter. Neumagen een leuk klein dorp met best wel wat bezienswaardigheden. De moeite waard.
Plek is even zoeken maar leuk klein dorpje met een aantal wijnboeren. 's Morgens verse broodjes en een goede maaltijd voor een (zeer) klein prijsje. Sanitair is het net niet maar je kan douchen (1 euro) en van het toilet gebruik maken. Werden vriendelijk en gastvrij ontvangen wat wijn geproefd.
Mooie camperplek en een leuke plaats om vanuit te fietsen naar Koblenz. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Helaas geen wifi. Goed en schoon sanitair en goede loos en vul voorzieningen.
Aardige plaats met een knappe historie. Camperplaats stelt echt weinig voor. Naar mijn mening is 12 euro dan ook veel te veel voor en plek met nog geen vuilnisbakje.
Hier van donderdag tot zondag gestaan met als doel het Mosselfeest in Yerseke. Hele mooie opzet van landwinkel en camperplaatsen, een mooi en schoon sanitairgebouw. Lekkere verse producten, streekproducten en brood in hun winkeltje. Slechts 3 Km fietsen tot de Havenkade. Wij gaan hier zeker terugkomen.
Mooie grote plekken voor de camping. Best wel wat lawaai van de camping wat muziek betreft. Tijdens openingstijden van de receptie kan je gebruik maken van het toilet bij de receptie. Het sanitair gebouw is wat verder weg en de fiets is dan handig en soms noodzakelijk als je minder goed ter been bent. Omgeving van Haaksbergen en Buurse zijn schitterend om dagen te fietsen.
Wederom prima gestaan. Wat een mooie plek is dit toch. Alles wat je, je kan wensen op een een camperplaats is er en lekker mooi gras aan de voeten. Superplaats komen zeker weer terug.
Leuke plaats. Er is weinig en kost toch bijna 10 euro. Eigenlijk duur maar het uitzicht maakt een heleboel goed. Stroom 6 aansluitingen voor 1€ per Kw. Supermarkt dichtbij evenals eetgelegenheden.
Superplek. Alles klopt hier. Een feest om hier te mogen staan. Mooie omgeving, mooie fietsroutes beschikbaar. Gestaan van 4 tot 8 mei. Op de laatste dag werd iedereen getrakteerd op gratis warme broodjes. Wij gaan hier zeker nog eens terug.
Hele mooie en fijne plek met uitzicht op het kanaal. Vergeet niet het historische centrum in te gaan en een biertje te drinken in de brouwerij van Oirschot. Een tweede aanrader is van april tot eind juni de asperges van van Gerven vlak achter de CP. Geweldig verder is op de CP alles perfect. Geen wc en douche maar dat staat vermeld. Wij komen zeker terug. Gestaan 21 en 22 april bedankt Gabrielle
Leuke camperplek bij een gezellig stadje. Goed fietsen in de buurt. WiFi valt inderdaad geregeld weg, maar is te ontvangen op de voorste rij met een WiFi antenne. Sani-voorzieningen voldoende, loosput ligt wel zo dat er regelmatig wat overheen stroomt en mensen met de waterloos aan de rechterkant moeten eerst draaien; maar daar is het te smal voor. Receptie, toilet en douche (50 cent) schoon.
Sitecode: 19574
Zeer leuke plaats, allemaal kleine winkeltjes die iets met vis te maken hebben. Heerlijke gerookte zalm te koop. Lekker op fiets naar Läckö slot. Een aanrader! Wij zijn in 2013 geweest.
Eind oktober hier weer even langs geweest voor een nacht, prijs is inderdaad 14,-- geworden maar dan heb je wel weer gratis douchen wat eerder 1,-- per keer was. Dus eigenlijk zelfde prijs. We waren met drie campers en weer gezellig gebruik kunnen maken van de gezellige ruimte die van alle gemakken is voorzien. Heerlijke omgeving om te fietsen. Absoluut nog steeds een aanrader
Mooie plekken in stille omgeving. Leuk dorpje vlakbij met supermarkten. Stroom 0,50 in de paal en sanitair is wat omslachtig maar goed. Toilet 0,50, douchen 1,50. Om te kunnen douchen moet je door de deur die ook naar het toilet gaat. Dus kost douchen 2,00. Bakker staat rond 8:30 klaar met broodjes en lekkere koeken.
Leuke plek om Cochem per fiets te bezoeken. Je weet van te voren dat er geen toilet of douche is dus daar hoef je niet om te zeuren. Je betaald 9 euro per nacht en daarvoor krijg je dit keer een kaasschaaf als cadeau. Wijn kopen op het terrein en een bakker en slagerij op korte loop afstand. Lekker eten bij het restaurant van de slager. Voor herhaling vatbaar.
Een nacht gestaan en totaal geen geluidsoverlast gehoord. Was heerlijk rustig. Goed verzorgd sanitair. Goede wijnen en dis zijn na 17:00 uur ook te proeven. Fietspad direct langs de camperplaats en ca 5 minuten naar het dorp waar een bakker en een supermarkt is. Plekken zijn met gravel bestrooit en een stukje gras om te zitten. Eerste rij aan het water snel vol. Prijzen staan bij de foto's.
Een leuke camperplaats met best een leuk uitzicht. Inderdaad wat aflopend naar de zijkant, maar met de blokken goed op te vangen. Schoon sanitair en een goede Wifi verbinding. Aardige beheerders. De wijnen zijn best lekker te noemen en voor een relatief lage prijs aan te schaffen. Ligging is dicht bij Beilstein, een heel leuk plaatsje om rond te lopen en te genieten van al het mooie daar.
Hele leuke rustige plek, snel vol, met ruime plaatsten. Klein stukje fietsen naar de bekende brug en alles wat je nodig hebt is aanwezig en inclusief. In Traben een ALDI, Lidl en Edeka voor de boodschappen. Broodjes bij het benzinestation.
Leuke (gratis) plek met de basis voorzieningen. Rustig gestaan met een camper of 11. Mijn ziet er leuk uit maar wij zijn niet met de rondleiding mee geweest. Stroom, indien nodig, 2 Euro per 12 uur
Sitecode: 11992
Mooie plek. Heerlijk aan het water in het zonnetje gestaan. Helemaal niets op aan te merken, een klein dingetje wat je van te voren weet. Je kan er ook flink last van de wind hebben!
Leuke rustige plaats. Eitjes bij aankomst. Sanitair enigszins gedateerd en douche in dezelfde ruimte als toilet is wat minder. Prijs inderdaad inclusief alles 8 euro.
Kan er niet minder van maken. Super verzorgde mooie plaatsen. Ook het sanitair is mooi en goed verzorgd. Hebben in juli twee nachten gestaan.
Wederom een bezoek gebracht aan deze camperplaats. Dit maal zonder stroom voor 15 Euro verder alles inclusief( Toilet, douche en belastingen ) voor Maastricht is het zijn geld echt waard, vinden wij.
Hier met de Hemelvaart een paar dagen gestaan. Leuke plek. Als je binnen in staat is de ruimte wat beperkt maar goed te doen, ook met de luifel en tafel en stoelen. Aardige enthousiaste beheerders. Je krijgt een code voor het fietshek en je bent in een paar minuten in het centrum van Maastricht, je fietst grootste stuk langs het water. Leuke route is de andere oever terugnemen via Ternaaien.
Sitecode: 19356
Hele goede plek. Rustig, veilig en gezellig. Centrum dichtbij evenals Lidl supermarkt. Wij hadden 21 en 22 mei ook nog eens schitterend weer. Ontvangst zeer hartelijk en lekker gegeten in het restaurant. Voor ons voor herhaling vatbaar.
Het Paasweekend hier doorgebracht. Vanwege het koude weer was de prijs 10,-- per nacht. Dit is inclusief stroom en voor toilet/douche komt er een euro per keer bij. Het was eigenlijk best mooi weer en we hebben lekker gefietst. Wat ons zeer positief bevallen is de oude gevangenis Het Blokhuis een belevenis voor 10,-- inclusief koffie en gebak. Ook leuk is bezoek aan Boomsma met een proeverij.
Mooi aangelegde camperplaats met ietwat krappe plekken. Eigen wijn te koop en eet mogelijkheid.
Leuke plaats bij het zwembad. Je bent zo in de stad waar je veel Outlet winkels hebt en cafeetjes en restaurants. Bij regen modderig.
Schitterende plek aan de rivier de Moezel. Veel fietsmogelijkheden in de buurt. Vriendelijke beheerders.
Goede camperplek, ALDI bijna naast de deur en het gezellige Saarburg. Toilet wordt goed schoongehouden. Goede fietsmogelijkheden in de omgeving. Goede prijs/kwaliteits verhouding en leuke beheerders
Afgelopen weekend hier gestaan, lekker aan het water. Staan daar naast elkaar en je zit dan voor de camper met voldoende tussenruimte voor je buurman. Sanitair tip top in orde. Vriendelijke behulpzame havenmeester. Een plek om zeker weer een keer terug te komen. Er was zomermarkt met allerlei kraampjes in het centrum. Prijs is relatief hoog maar wel te doen.