@HenkvanderMaas
- 2004
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Mooi en zeer schoon sanitair. Wel prijzig maar dat is geheel Kroatië met de campings.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Goede overnachtingsplaats, rustig. Mooie kasteel
Een locatie beoordeeld · 21 dagen geleden
Geweldige plaats, schoon toilet en douche. Bij aankomst goed lezen, dan is de betaling een makkie
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Heerlijk gestaan, geen hinder van de treinen. Mooie fietstocht langs de Elbe via Komoot. We betaalde 8 euro voor 2 nachten
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Prachtige plaats, heel net sanitair. Hebben geen gebruik gemaakt van de elektriciteit.
Een fantastische camperplaats. Voor het hek staan telefoonnummers, .even bellen en je krijgt de code van het hek. Plaats zoeken en prik er in. Heerlijke douches met heel lekker warm water. Voor ons een 10 met een griffel
Zeer goede camperplaats. Kathedraal op 3 km. Prima wandeltocht daarnaartoe. Grijs water en toilet ledigen en schoon water innemen. Kortom een 10
2023
Een prachtige plaats. Wij stonden op no 8 pal aan de Waal. Schoon sanitair en een hele vriendelijke havenmeester. klein minpuntje is de WiFi, zeer zwak signaal
leuke plaats aan het kanaal. 7 euro inclusief stroom en afvoer chem toilet. Om 17.30 kwam de beheerster om de betaling en ontsloot de douche en wc.
2022
Mooie plek aan de haven. 200 nok inclusief stroom. Gratis uitstekende WiFi, wel open maar voor de krant is het prima.