@Hennie1952
wat een heerlijk plekje bedankt wij hebben genoten
deur op slot
een laat bedankje voor de gastvrijheid en de tip voor de waterval van Are zijn er vandaag geweest wat een geweldige ervaring groetjes Hennie en marianne Helleman
we hebben super genoten je mag zelf je plekje uitzoeken en een pluim voor de gastvrouw ook voor kinderen een fijne cp bedankt voor de gast vrijheid groetjes hennie en marianne
wat een geweldige dagen hebben wij daar gehad Isabel is met ons naar Lorca geweest voor processie wat geweldig was om te zien later met gabriel en Isabel naar een café geweest om wat te drinken en eten het afscheid was hart verwarmend volgend jaar weer groetjes Hennie Joke en Marianne
suuuuper plek, lekker rustig , prachtige omgeving en keurig onderhouden met je juiste voorzieningen
ondanks de regen waar je niet vrolijk van wordt werden we verwent met een heerlijk uitgebreide maaltijd door de kok van de Olde Molle super maakt de hele dag weer goed 👍👍👍
Mooie camperplaats met behulpzame vriendelijke eigenaars helaas maar een dag gestaan door de Corona virus snel naar huis volgend jaar beter zodat we dan kunnen wandelen
Prachtige cp met een heerlijk meer om te zwemmen en een prachtige wandelroute van 8 km door het bos over paden en planken super
Super mooie plek rust,ruimte heerlijk fietsen en wandelen en vriendelijke beheerder
Super plaats kan er heerlijk wandelen fietsen iets minder allemaal erg klimmen maar na een heerlijke tocht kan je een duik in het zwembad nemen voor 3 euro mag je er de gele dag tot s avonds acht uur in en uit lopen camperplaats eerste nacht gratis tweede nacht vijf euro enigste nadeel is hem waterpas krijgen maar dat neem je op de kop toe toch Hennie en Marianne
Super plek alles aanwezig zelfs een wasmachine en een droger voor als je al een tijdje onderweg bent
Grote parkeerplaats voor campers als je vooraan staat heb je een geweldige plek aan de rivier waar je lekker in kan afkoelen Leuk plaatsje en goed om te fietsen in de omgeving
Wat een super plek, oké geen voorzieningen maar een camperaar heeft dat ook niet nodig; wij zijn zelf voorzienend. Voor ons een dikke pluim.
super mooie camperplaats en camping echt top mooi wandel en fiets gebied echt een aanrader
Super plek en zeker gaan bij de troost super lekker en niet duur
Super plek en wat de andere gasten ook al zeiden gastvrij en zeker de moeite waard Hennie en Marianne
31 juli. 2016. Super plek, snap niet dat er zo weinig campers komen. Is zeker een aanrader.
Was een super weekend! Alie en Bert bedankt. Weet zeker dat Bep genoten heeft. Groetjes Hennie-Marianne en de rest