@Hennie1952
wat een heerlijk plekje bedankt wij hebben genoten
deur op slot
een laat bedankje voor de gastvrijheid en de tip voor de waterval van Are zijn er vandaag geweest wat een geweldige ervaring groetjes Hennie en marianne Helleman
we hebben super genoten je mag zelf je plekje uitzoeken en een pluim voor de gastvrouw ook voor kinderen een fijne cp bedankt voor de gast vrijheid groetjes hennie en marianne
2023
wat een geweldige dagen hebben wij daar gehad Isabel is met ons naar Lorca geweest voor processie wat geweldig was om te zien later met gabriel en Isabel naar een café geweest om wat te drinken en eten het afscheid was hart verwarmend volgend jaar weer groetjes Hennie Joke en Marianne
2022
suuuuper plek, lekker rustig , prachtige omgeving en keurig onderhouden met je juiste voorzieningen
2021
ondanks de regen waar je niet vrolijk van wordt werden we verwent met een heerlijk uitgebreide maaltijd door de kok van de Olde Molle super maakt de hele dag weer goed 👍👍👍
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Mooie camperplaats met behulpzame vriendelijke eigenaars helaas maar een dag gestaan door de Corona virus snel naar huis volgend jaar beter zodat we dan kunnen wandelen
2019
Prachtige cp met een heerlijk meer om te zwemmen en een prachtige wandelroute van 8 km door het bos over paden en planken super