@Hennie59

Fiat
Buscamper
Bezit

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat staat er?campinggedrag niet toegestaan en wat zien we op de 1e foto? een camper met luifel uit en stoelen buiten!

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

veel is er.al gezegd. mooie camping.op een mooie plek. Duits beheerdersechtpaar laat duidelijk weten het zwaar te vinden een camping te runnen zij controleert en beheert.een beetje te streng. ik zou zeggen: geef de kampeerders meer vrijheid en verantwoordelijkheid en laat los......dat maakt ieders leven stukken leuker.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een plek en wat een uitzicht! toiletten keurig netjes en schoon. Alleen betalen voor een openbare parkeerplaats is vreemd in Noorwegen. Maar ja, dat.is de regel en zal wel zijn omdat er in het verleden overlast is geweest toen het nog gratis was alleen..... is betalen via de qr code niet gelukt. het leek wel zo maar de dag erop gaf de bank bericht door dat betaling niet gelukt was.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

wat een verrassing , deze plek. op een grote parking zijn campers en caravans toegestaan. er is een modern sanitairgebouw en het strand is 3 minuten lopen. geweldig! we hebben hier 2 dagen gestaan en van het mooie uitzicht op de eilanden en de bergen en het zonnetje genoten.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat is het nou? 6 of 15 euro?

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Ik zie toch wel degelijk een verbodsbord staan?????

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Hopelijk wordt het overnachten hier gedoogd. (ook hier staat een verbodsbord trouwens) Wij hebben hier vannacht gestaan met nog zo'n 20 campers, en geen politie gezien. Wel toen we onder de palmen stonden. Om 17.00 uur werden we gesommeerd direct te vertrekken, anders zou de politie ervoor zorgdragen. Niet meer onder de palmen gaan staan dus. Er blijft steeds minder over helaas in deze buurt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Waarom wordt alleen de cp buiten de camping vermeld? Wij staan altijd op de camping zelf. Die is prima en een stuk rustiger dan de cp, die direct aan de drukke rotonde ligt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat een plek. Sinds 2021 open. De oprit vertelt je nog niets, dus rij door en verbaas je over de ruimte. Alle voorzieningen, zelfs een overdekte picknickplek met tafels en stoeltjes en een ruimte met biljart en tafeltennistafel. En dat allemaal voor 10 euro all-in. (winter 2023) Deze plek verdient het om vol te staan (maar ja, dan is het minder rustig, ha ha) wij genieten hier dus nog even van de rust!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Gaan er graag kijken. Wordt wel een reis naar de toekomst met een kathedraal uit de 26e eeuw. (grapje)

Laguna is gesloten. Alles wordt nu gerenoveerd. Dus het is 1 bouwput

Zwembad wordt gerenoveerd en is dus gesloten. Veel bouwwerkzaamheden rondom de cp dus

Prima camperparking. Gerund door de skivereniging. Erg rustig aan de skischans. Hotelrestaurant en terras en bergsportwinkel. Rustig gelegen, op zo'n 800 'm hoogte. De prijs is nu 15 euro all in. Alleen voir douchen vragen ze een euro

Wij vinden deze plek echt een verrassing. Een best wel luxe camping met chalets en kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kan er heelijk een koele duik nemen en er is zelfs een sauna. De camperplekken zijn basic maar verder prima. Als je van het sanitair van de camping gebruik wilt maken moet je een tag hebben. Die kost 3 euro per dag. Daarmee open je dus het gebouw. Maar dan moet je ook nog 50 CT. betalen voor 4 min. douchen. is aan de prijs.

Ik reageer even op de laatste review waarin gemeld wordt dat gevraagd werd lid te worden van de club om zo korting te krijgen. Volgens mij krijg je met een cci card korting bij sites van de caravanclub. Ikheb ze hierover gemaild en dit bevestigd gekregen. En verder is het zo dat campings van deze club variabel zijn. Hoe groter de vraag tov het aanbod hoe hoger het tarief. Juli en augustus is hoogseizoen dus dan betaal je de hoofdprijs.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

een topplek. we hebben hier al vaak overnacht. schoon, rustig, mooi uitzicht, vlakbij de Loire.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

mooie jachthaven en prachtig aangelegde camperplaatsen. vriendelijke en gastvrije beheerders. modern sanitair en rustige omgeving. met wifi maar het signaal is zwak. kortom, prima vertoeven hier.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wat een mooie plek en wat een mooi gebied. Hier moeten we zuinig op zijn. 15 campers klopt echt niet. er zijn 4 parkeervakken!. verder kun je op het zandpad naast de cp staan.

zijn hier en lezen op de info van de parkeermeter dat parkeren voor max 5 uren 1.10 pond per uur kost. Vanaf 5 uren tot 24 uren 6.50 pond totaal. na 1700 uur is het dus niet gratis meer, volgens ons.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

oude troep? vergeleken met andere campings langs de kust is het hier vrij nieuw! de sanitaire ruimtes zijn net opnieuw betegeld. de wasserette is goed. de zwembaden prima. alles keurig schoon. nee, Canelas is prima. er staan veel Nederlanders 'swinters en de prijs is dan laag, 9,50€ met 1 camper en 2 personen. enige dure is de electra, 4€ per dag. op de camperplek heb je last van de dtukke weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

wij komen hier al een paar jaar., een gezellige camping.met gerenoveerd sanitair, goede wasserette en mooi zwembad. slechts €8 per nacht ex stroom in de winterperiode. camperconract geeft de hoogste prijs aan. dat is enigszins misleidend. Voor de camping is ook een apart camperveld met éigen sanitair. dit ligt echter direct langs de weg.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

jammer dat ze veranderingen doorvoeren op de verkeerde manier. veranderingen zijn goed als het verbeteringen zijn maar de tarieven verhogen al naar gelang de lengte van de camper terwijl de faciliteiten ver onder de maat blijven, dat kan niet. het humeur van Chantal heeft er onder te lijden helaas. de sfeer was erg veranderd.

superplek. heel aardige behulpzame receptie. was en droogmachine €3 per machine. modern nieuw sanitair. pasje vragen . €10 borg. sterke Wi-Fi. veilig en rustig. kortom SUPER . jammer is dat het een quickstop is en je dus maar 48 uur mag staan achter elkaar.

Wat een mooi plekje en heel vriendelijke beheerders. Alleen de doorgaande weg geeft overdag wat herrie. Er is een heel leuk "wijnstrand" aan het meer waar je ook kunt eten. Restaurant is ook op zondag open trouwens. (dus alleen op maandag en dinsdag dicht). v.a. 3 dgn betaal je €8 per dag all-in.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Sitecode: 2067

Super mooi plekje. Inclusief water en stroom 7€ ex tax 0,30€ p.p.p.d.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Stonden hier 13/4/2017. De prijs is €7 geworden, dat is ex water, was eerst €3,50. Te duur voor deze - wel mooie - plek. Sanitair is smerig.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

4 dagen hier gestaan en naar volle tevredenheid. Het is een rustige relaxte mooie plek met respect voor de natuur. een kwartiertje lopen naar een prachtige baai. heel vriendelijke ontvangst. sanitair schoon en gratis. acsi prijs is 11€ incl. elektra.