@HennyVerwaaijen
Hier 2 nachten gestaan, was super👍 Mooi vergezicht en prima plaats om naar Tricarico te wandelen. Aardige eigenaar. 1 ruimte met douche, toilet, afwas en een wasmachine, dat was ruim voldoende omdat we hier als enigste camper stonden. Dit allemaal voor maar € 20,= per nacht.
We kwamen er toevallig langsrijden en gingen vragen of er plaats was. Gelukkig waren er voldoende vrije plaatsen en we mochten zelf een plaats uitzoeken in de boomgaard. Een prachtige locatie met super mooi sanitair, het is ook pas 2 jaar oud maar vooral ook superschoon en dat voor 22 euro per nacht voor een camper met 2 volwassenen.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Sitecode: 20940
Helaas wordt deze camperplaats m.i.v. 1 januari 2025 opgeheven.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Fantastische CP, heerlijk gegeten en veel gezien. Om 10:00 uur de rondleiding gedaan en om 10:30 al de wijn proeven in de wijnkelder. Locatie met super vriendelijk personeel en waar je heerlijke wijntjes en andere bio-producten kunt kopen. CP heeft wel electriciteit en waterkraan en het was heerlijk rustig. Misschien dat we op de terugweg weer even langs gaan.
2021
Erg grote CP. De plaatsen rondom zijn prima maar de paden in het midden laten te wensen over. 's nachts geen verlichting op het terrein. €15 p/n is erg duur. Stroom en water moet je extra betalen. 1 toilet en douches (gesloten ivm Covid) voor 164 CP erg weinig. 8 uur moet je half uur in de rij staan voor de broodjes. Deze CP is ons ontzettend tegengevallen. Zeker geen top CP zoals wel wordt aangegeven
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

2019
Camperplek met super mooi uitzicht zeker een 10 Alleen jammer dat de prijzen niet overeenkomen. ACSI vermeld korting maar wordt niet geaccepteerd. idem de overnacht prijs van €20. wij betalen €30.50 per nacht, schandalig veel. Valt ook niet over te praten. met de NKC pas wordt ook niets gedaan. Antwoord dat we krijgen is " ze controleren maar we hebben geen kortingsovereenkomst met beide partijen