@HennydeWaal
- 2006
- Rimor Sailor 669
- 2007
Juni 2026
Wij vonden het een rommelige, bekrompen camping. Alles staat door elkaar met veel te veel ruimte voor ieder voertuig, was niet nodig geweest als ze min of meer afgebakend hadden. Sanitair veel te klein voor zo'n grote camping en in ons geval niet schoon. Wel een goed restaurant/biergarten.
Mei 2026
Nette CP, parkeerbewijs/electra/water e.d. via palen maar simpel te bedienen. WC kan evt. bij de tennisclub, meestal vroeg open, 200m. Hier ook een goed restaurant. Rottweil is een mooi stadje. Neckcarline hangbrug en Testturm uitzichttoren op loopafstand.
Heerlijke rustige simpele camping. Eigenaresse en eigenaar zijn super vriendelijk en bovenal heel erg behulpzaam. Maar goed, het zijn ook Hollanders. We kwamen er de volgende morgen op de camping achter dat we n lekke band hadden, ze stonden direct klaar met n professionele garage krik. Omgeving ook super met al die wandelroutes. Jammer dat ze nog geen uitbaters voor het restaurant hebben. Kortom, we hebben genoten en komen hier zeker terug.
Dat is nog eens n geweldige Minicamping. Zeer net grasveld, heel strak, heerlijk softijs uit n automaat. Wij stonden op een plek met privé sanitair, dat is wel aan te raden, geweldig goed voor elkaar. zeer mooie fiets en wandel routes, mooi gebied. We hebben alleen de eigenaresse getroffen, maar super vriendelijk ontvangen. Wij komen beslist terug.
Super camping en een leuke spontane ontvangst door Hollands sprekende dame. Prachtige camperplekken, allemaal rondom afgezet door een heg en super breed. Het sanitair is compleet heel netjes en schoon. Men was zelfs de kozijnen aan het polijsten. Dorp met een diversiteit aan restaurants op 5 minuten lopen. Wij komen hier zeker terug om mooie wandelingen te maken.
Mooie CP, inchecken gaat heel gemakkelijk. Zelf n plekkie opzoeken, bij inrijden is je nr.bord al gescand, de rest invullen in je eigen taal en klaar. €20,= All inclusive; stroom, water, wc, douches (klein, maar netjes), afval(water). Bonnetje geeft tevens diverse kortingen, zelfs gratis ov. Wat "zerro tolerantie", op het bonnetje staat je uiterlijke uitrijtijd. Waar ligt anders de grens.
Hele fijne, rustige camping met net sanitair. Zoals bijna overal in zuid-Engeland, zeer vriendelijk ontvangst. Leuke wandelroute naar het Cliff Top café (leuke locatie aan zee voor n bakkie, drankje of snack), Battle of Britain Memorial (expositie van oorlogsvliegtuigen e.d.) en The Valiant Sailor ( Bruin café waar je goed kunt eten). Op de fiets naar Folkstone, oud stadje aan zee. En voor degene die daar hun cijfer op baseren; wij betaalde £ 29
Nette rustige CP, op groot grasveld. Geen receptie, je kunt hem bellen dan zegt hij waar je kunt gaan staan en komt later langs. Die kerel verteld idd meer dan je kunt onthouden. Je kunt daar n mooie wandeling maken naar Land's End, Goose Slade Point en Sennen Cove. De pup "First & Last Inn" is ook n aanrader, je kunt daar tevens goed eten.
We zijn hier 2 nachten geweest, simpele -op Engelse wijze gedateerde camping- maar alles was super schoon, er was zelfs n klein binnenbad. Mooie wandeling gemaakt naar st' Michael's Mount eiland-waar je s'morgens bij eb naar toe kunt lopen, anders met n bootje- en de volgende dag naar Penzance met de fiets. Een mooi klein stadje, met fietspaden er naar toe zoals je die alleen in Holland kent.
Het is inderdaad een camping met veel vaste plekken. Met een super vriendelijke simpele "boer" die dit runt, toen we aan kwamen hing er een papiertje op het infoblad "sorry vol", maar we waren toch zo brutaal on de camping op te rijden en de beste man kwam mee naar buiten en zocht een plaatsje voor ons. we hebben hier 2 nachten gestaan voor €36,66 per nacht incl. douche, wc en stroom. Super nette camping aan het water, bij 'n mooi viking museum