@Hennyruit
- 2014
op onze terugreis uit les Arcs hier gestopt omdat we dachten hier lekker wat te eten en drinken in de Bistro maar de Bistro is dus sinds een paar maanden gesloten op Zondag vertelde de eigenaresse zo jammer want het eten is hier heerlijk. Verder prima sanitair en douches. Prima als overnachting camping
Wij kwamen hier 35 jaar geleden al en hier door de jaren heen al heel vaak gestaan maar wat me opvalt dat nu we 7 jaar niet geweest zijn het nog steeds dezelfde oude toilet gebouwen zijn waar niets aan veranderd is.. waar bij het voorste toilet gebouw nog steeds geen warm water is om te douchen.. maar de ligging van de camping is ideaal voor het skigebied les Arcs maar dat is ook het enige en verdient in mijn ogen geen 4 sterren.
Heerlijke mooie plaats om te overnachten.. de eigenaar sprak goed Engels. En de stroom was inclusief
super leuke kleine camping gastvrij ontvangen. de sanitaire voorzieningen zijn prima en schoon. De staanplaatsen groot zou hier zeker naar toe terug gaan. 16 km naar krijtrotsen en 4.5 km naar stege
heerlijke camping ruime plaatsen en dicht bij prachtig dorp waar je zo naar toe kan op de fiets of lopend. restaurant prima met broodjes service
erg gehorig langs de snelweg wel onder weg door naar het strand .. verder kleine smalle plaatsen voor ons niet meer dan een doorreis camping
camping waar veel te doen is zeker leuk met kinderen en als het goed weer is. wij vonden het wel een massaal gebeuren ons kent ons op deze camping veel vaste en seizoenplaatsen.. wij stonden achteraan en een toilet gebouw was niet dichtbij.. verder wel tevreden het restaurant was goed en de bediening ook
Sitecode: 20627
super locatie met zwembad restaurant en aan het strand heerlijk hier een paar dagen gestaan 115 DH per nacht incl stroom
Sitecode: 19777
grote schone camping toiletten douches schoon wel erg duur voor Marokkaanse begrippen 175 DH betaalt voor 2 pers camper stroom en Hond
Sitecode: 20934
mooi plek langs het water en toch bij het centrum.. de wc is niet schoon en de douches zijn kapot en niet schoon er wordt hier weinig tot niets schoongemaakt zo te zien verder locatie super.
deze man heeft het goed op orde en probeert er iets moois van te maken erg vriendelijk.. douche en wc oké ondanks de wind een fijne plek voor 1 nacht hier geweest
waren hier 1 nacht prima te doen stonden alleen. thee bij aankomst
Prachtige camping wat een rust .. wij waren hier maar met 2 campers vriendelijke eigenaar gaf ons de mooiste schaduwrijke plaats .. net voor je het dorp foum zguid in gaat
mooi toilet gebouw van de buitenkant warm water verder niet schoon maar beter iets dan niets. erg slecht onderhouden terrein maar voor 1 nacht prima stonden hier met 2 andere campers.
Sitecode: 20515
fantastische camping toiletgebouw is redelijk en vrij nieuw maar voor onze begrippen misschien wat minder … warm water door zonneboiler. vriendelijke eigenaar mooie plaatsen toegangsweg is echt wel offroad maar was voor onze camper geen probleem .. je zet alles weer op z’n plek als je staat.
Heerlijke overnachting gehad bij Joop en Yvon mooie camperstop veel info gekregen en vlak bij dorpje Montánchez wat goed aan te lopen is.
Hele leuke camping de Belgische eigenaren Kurt en Nadia zijn heel gastvrij en vriendelijk zijn de camping nog aan het opbouwen maar de dingen die klaar zijn zijn erg leuk gedaan. het is een gunstige locatie 3 km vanaf de N10 vanuit Nederland voorbij Poitiers.. wij komen hier zeker terug.
het enige wat hier goed is .. is het toiletgebouw dat is nieuw douche 25cent per minuut stroom dan weer bij de prijs inbegrepen verder kleine plaatsen. het water ingaan is ook niet makkelijk.. alles duur 2 kleine bruine bolletjes besteld 1 € per stuk hond 5 € moesten voor 2 nachten 103€ afrekenen.. het dorpje kan je wel zo naar toe lopen dat is dan weer een pluspunt.
Camping was niet open hek was gesloten dus wees gewaarschuwd !
fantastische camping helemaal nieuw net geopend. zwembaden naast camping gratis voor camping gasten weinig schaduw. wasmachine en droger aanwezig gebruik voor €2,50. toiletgebouw geweldig en heel schoon. vriendelijk personeel
Geweldig, kregen de laatste Camperplaats, maar waren daar niet tevreden mee. Terug naar de receptie voor andere plaats, geen probleem, gewoon een andere plaats uit gezocht, alles schoon en verzorgd, wel erg massaal in het weekend en veel vaste plaatsen.
Mooie camping 3km van Honfleur dus met ebike goed te fietsen ivm hoogteverschil supermarkt 500m. Sanitair redelijk verouderd, wij hebben het achterste gebouw gebruikt, was niet goed schoon en echt aan vernieuwing toe. Vond de plaatsen wel ruim waar wij stonden. De WiFi was gratis en werkte redelijk tot goed. Bij de receptie vriendelijk, vond het wel raar dat je alleen maar contant kon betalen.
Geweldige camping alles schoon en vriendelijke eigenaren. Broodjes service en kleine snacks verkrijgbaar, Carrefour op 2 km afstand, er is ook een klein zwembad aanwezig, aan de camping grenst een meertje waar je kan vissen en lekker de hond uit kan laten en laten zwemmen
Fijne camping aan de zee wij hadden voor 1€ extra een plaats met zeezicht, was wel aan de frisse kant met een wind van zee ook al was het 26 graden. Winkel was heel beperkt open, broodjes service alleen tussen 8 en 9 ‘s morgens, dus vroeg op anders heb je pech, toiletgebouw vernieuwd en schoon en goed warm water ook de afwasplaats was vernieuwd. Goede plaatsen waren bezet door mobilhomes.
Fijne ontvangst op de camping nieuw toiletgebouw, douches zijn super schoon en goed warm water. Er zijn bij de receptie broodjes te bestellen en er is een klein assortiment te koop, verder mooie ruime plaatsen alles ziet er goed verzorgd uit. WiFi niet gratis 1,50 per dag. Wij betaalden met ACSI 15,50€ per dag.
Fijne camping voor overnachting... de jongen die er is doet echt zijn best en niets is hem teveel. Wij konden zelfs nog een hapje eten de bbq werd speciaal voor ons aangemaakt en er werd kip gebakken en frietjes en een salade gemaakt we hebben ervan genoten. De douche is een beetje gedateerd maar wel lekker warm.. Zijn zeer tevreden en zouden zeker terug komen als we in de buurt zijn.
Super camping heel groot maar ook alles aanwezig en heel schoon en goed onderhouden incl camping winkel en veel in de omgeving. Goed voor surfers en gezellige terrasjes in de buurt wij waren hier eind september.
Sitecode: 20201
Hier eind september een overnachting gedaan op doorreis naar Bulgarije, alles beetje gedateerd wel lekker gegeten in het restaurant
Goede camping, wel steeds een gedoe met een sleutel voor het toiletgebouw. Verder alles goed, mooie ruime plaatsen.
Handige camper plaats met of zonder stroom en dichtbij centrum ongeveer 500 meter verder geen voorzieningen.. Kost €5.00 stroom€3 .. Vriendelijke eigenaar privé strandje om te zwemmen
Fijne camping dicht bij strand.. Dorpje 2 km goed te lopen over mooie promenade langs de zee.. schoon toiletgebouw.. gezellige bar en terras.. Verder niets te beleven.. Wel WiFi in de bar
Wij waren hier 1 nacht eind augustus 2016.. Verwaarloosd terrein en jaren 70 stijl toiletgebouw op camping is wel aan vernieuwing toe ... wel lekker rustig..in de bar alleen pizza en salades om te eten, dus maar zelf gekookt..