@HenriBos

Een locatie beoordeeld1 dag geleden

Zoals beschreven in de vorige review is deze plek vol met geschiedenis wat terug gaat tot ver voor de Romeinse tijd ,een mooie plek om rond te wandelen en het Museum te bezichtigen. S'avonds is het fijn donker en stil. Overdag komen hier wat auto's en touringcars voor een excursie of iets dergelijks. Voor wie zelf alle voorzieningen heeft is het een bijzondere plek om een aantal dagen te verblijven.

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Wij zijn hier al een paar keer geweest, een fijne plek waar je goede wijn kan kopen. Een mooi grasveld met banktafels. Waar je goed op moet letten is de rijkelijk aanwezige honden poep én diverse plukken honden haar. Dit wordt achteloos achter gelaten door honden liefhebbers zodat anderen mensen dat mogen opruimen. Houd het schoon en ruim het op zodat anderen er ook van kunnen genieten .

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Op onze reizen richting Spanje en Portugal gaan wij graag binnendoor over diverse D wegen in Frankrijk vandaar dat wij deze plek tegen kwamen. Het is inderdaad een parking waar wij zeker in deze tijd ruim en rustig staan. Ook een voordeel is dat er absoluut geen verlichting is zodat donker ook echt donker is, jammer van de bewolking anders was het echt genieten Er is weinig verkeer dus lekker stil. Een prima plek voor een nacht .

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wij komen hier al verschijnende jaren én deze camper plek is voor ons een begin én einde van onze rond reizen of dat nu naar boven land is of naar het zuiden. Onze reden om hier te komen is de geweldige camper plek- de vriendelijke mensen én het heerlijke eten én dat alles op een fijne rustige Boeren manier. Tel daar bij op dat de omgeving perfect is voor fijne wandelingen maakt dat veel camperraars hier graag vertoeven.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

5 sterren vanwegen de omgeving en absoluut geen vals licht. Op al onze heen en terug reizen door Scandinavië mogen wij hier graag een klein weekje staan. Natuurlijk staan wij graag bij het meer maar daar denken vele camperraars ook zo over én het is iedereen natuurlijk gegund en ben je hier op een mooie warme dag dan is het druk met campers en locale mensen die allemaal genieten van deze mooie plek. laten wij er voor zorgen dat dit zo blijft

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Op onze reizen door Zweden is deze camper plaats een fijne plek om een aantal dagen te blijven staan. Aan ruimte geen gebrek én er zijn genoeg wandel paden door dit mooie gebied van zo'n 400 miljoen jaar oud.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Door camper vrienden gewezen op deze plek én het is één prachtige plek met een geweldig uitzicht. Het enige probleem wat ons aangaat is de verwijzing lengte onbeperkt op camper contact. Met onze camper is de grootste zorg om de boel heel te houden omdat de weg ernaar toe én zeker het laatste deel toch wel erg krap is. Met een camper lengte van max 9 mtr moet het geen probleem zijn.De beloning is er wel door het mooie uitzicht én de rust.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een ruime mix parking waar het met mooi weer en zeker in het weekend zeer druk kan zijn met auto's. Deze omgeving nodigt uit om te wandelen over diverse afstanden, al met al een mooie plek.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Voor ons een prima plek waar je fijn kan wandelen. In het weekend met zonnig weer zal het hier best wel druk zijn. Voor nu staan wij hier alleen, de weg is wel hoorbaar maar zeer acceptabel.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Wij kennen deze camping al vele jaren en iedere keer wanneer wij in de buurt zijn gaan wij hier graag heen. Anna-Lisa is een lieve vrouw die haar best doet om het iedereen naar de zin te maken. Sinds dit jaar heeft zij de camping verkocht wat voor haar rust geeft. Toegegeven het is hier niet zo vlak maar met een open oog én gevoel vindt je hier zeker een goede staan plek, dat én de rust maakt het voor ons een fijne CP.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zoals de vorige schrijver al verwoorden is dit een prachtige plek met genoeg ruimte ook voor grote campers die volgens mij beter boven kunnen staan. Dit is genieten ondanks de toch wel vele muggen maargoed daar heb je de nodige middeltjes voor. Wanneer je net zo als wij zelf alles aan boord hebt wat nodig is dan is dit een prima plek.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Dit is een prachtige camper plek én alleen geschikt voor max 9 meter. Er wordt streng op gelet dat camperraars zich hier aan houden. Wij hadden al betaald en omdat onze camper er precies op paste( de plekken zijn 10 meter lang) kneep men een oogje toe. Dus de term lengte onbeperkt zoals staat in de camper contact klopt niet. Er is een goede mogelijkheid om te lozen én water in te nemen, dat én een goede supermarkt maakt het leven makkelijk.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Net als eerdere reviews is de autoweg zeer aanwezig maar niet erg hinderlijk Omgeving nodigt uit om fijn te wandelen of om naar het mooie kerkje te gaan. Plek is voor ons een mooie stop op weg richting Finland.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wanneer wij weer naar boven land gaan blijven wij hier altijd een paar dagen staan. Het is een mooie plek met fijne wandel routes. Het aanzicht van het meer de rust én geen vals licht snachs maakt het voor ons een bijzondere plek.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Een ruime prettige CP met genoeg ruimte. Omdat wij geen stroom nodig hebben staan wij graag aan de landkant met een mooi uitzicht. Een mooie CP wanneer je vanaf de brug komt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Deze camper plek is de laatste jaren steeds mooier geworden. Proficiat Hein én Annemiek. Henri én Suzanne

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

Wij zijn hier al vaker geweest én het blijft een bijzonder plek. De mensen hier Maria en haar zoon doen er veel aan om te zorgen dat iedereen het naar hun zin hebben.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

zoals beschreven op c.contact past hier een camper van 12 mtr. 10 mtr is aardig de max wat inrijden én uitrijden betreft. volgens de Car site is max 9 mtr. De omgeving is prachtig om rond te wandelen én in de zomer zal het zeer druk zijn . Dit is een mooie stop richting Spanje en Portugal.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Voor de camperraars die van ruimte en rust houden is dit een wereld plek. De plaatsen zijn ruim en vlak. Het uitzicht is prachtig met de zicht op de werkende boeren op hun landbouw machines die bezig zijn voor onze voedsel voorziening. S'avonds én snachs is het stil én donker zodat je een mooie sterrenhemel ziet. De camper plek is nog in ontwikkeling én er moet nog veel gebeuren maar het voelt nu al fijn. Een fijne plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij dachten dat het hier veilig overnachten was. S'avonds om 21.00 uur zijn er 4 stenen tegen de linkerkant van de camper gegooid wat ons enorm liet schrikken Er zitten 4 diepe putten in de zijkant. Dankzij een spaanse camperraar die voor tolk speelde heeft de politie er werk van gemaakt. Het is een gemeente CP maar wél toegankelijk voor iedereen dus ook voor jeugd die zich eigen verveelt. U bent gewaarschuwd.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een mooie CP met ruime plaatsen, fijn stil op het riviertje na. leuk dorpje. De loosplek voor w.c én griis water is boven aan de oprit achter het sportveldtje. mooi verzorgd