@HenriDogger
Wat een geweldige camper plek, tuin liefhebbers kunnen hun hart ophalen. mooie ruime plekken, schoon en goed sanitair. vriendelijke en gemoedelijke eigenaren. wij komen zeker terug.
We hebben 7 dagen mogen verblijven op jullie prachtige camping. de camping is zeer ruim opgezet met veel ruimte voor onze camper. sanitair is schoon en goed onderhouden. Ondanks het slechte weer hebben we veel gefietst en gewandeld in de prachtige omgeving. vriendelijke en behulpzame eigenaren en komen zeker nog een keer terug.
Fijne camperplek midden in een prachtige omgeving. ruime plekken, schoon en up to date sanitair en vriendelijke eigenaren. top. Gretta en Henri
We hebben 5 nachten bij jullie mogen staan en het was top. Door jullie gastvrijheid voelden we ons meer dan welkom. Ruime plekken schoon sanitair, een vis/zwem.plek op 300 m en een geweldig fiets omgeving. We komen zeker terug. Henri en Gretta

Voor de vierde keer hier weer 3 nachten verbleven. camping heeft de douches en keuken gemoderniseerd, er is een wasmachine en droger beschikbaar. de beschikbare keuken is op vier plekken vrij om te koken. Het is er zeer schoon . Een zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. De gemoedelijkheid spreekt ons aan. De honden zijn welkom, ruime plekken, je kunt zelf kiezen, goede gratis WiFi. uitstekend restaurant.