@HenriSmulders
- 2015
Ondanks dat de CP nog niet open was, werden we zeer hartelijk welkom geheten en hebben we een rustige nacht doorgebracht. De plaats is ruim opgezet. Aanrader.
Een geweldige plaats. Je moet niet mekkeren over het feit dat er geen stroom of uitstort is, maar de sfeer die hier heerst is uniek. Mauro de beheerder is zeer behulpzaam. Toen onze camper kapot ging, kon hij in een half uur regelen dat hij op korte termijn gerepareerd kon worden. Dit was door de ANWB-alarmcentrale (verzekering) in een week tijd niet gelukt. Hulde.
Nu nog een bouwwerf, maar als het klaar is zeker 5*
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima gratis plaats. 's nachts geen last van de honden. Tip: breng een bezoek aan het tegelmuseum (gratis) en het kasteel (ook gratis). Van hieruit kun je met de fiets naar Fanzara, het onafgewerkt museum van stadskunst MIAU.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Prima. Rustige nachten gehad. Op loopafstand van winkels en strand.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Op de voor campers bedoelde plek kun je niet staan omdat het te nat is. De parking ernaast is groot genoeg. We hebben hier een rustige nacht doorgebracht.
Deze plek zou 5 sterren verdienen als complet ook complet zou zjn. In het weekend van 1 mei werden echter nog diverse campers midden in de pad gezet, ondanks dat alle plaatsen bezet waren en er een bordje complet hing. Verdienen is blijkbaar belangrijker dan het welzijn van de klanten. Ook loopt er een tuinman rond, die moeite heeft met inschatten wanneer hij iets kan doen en die gaat schoffelen en gras maaien als er gasten bij de camper zitten.
Heel rustige overnachtingsplaast aan de rand van het oude centrum. Bakker op 200m.
Prima plaats voor doorreis. gezellig dorp. 's Nachts is de CP rustig.
Sitecode: 11933
Schone CP met alle voorzieningen. Fijn dat deze stad dit allemaal gratis aanbiedt. Het centrum van de stad ligt op 1 km. Lidl op loopafstand. Het Matisse museum en het sousterain van het stadhuis zijn de moeite waard om te bezoeken. Voor geocachers is de Power Trail du Cambrésis van hieruit te makkelijk met de fiets te doen.