@Henriette
- 2014
- 2018
Als je van rust en natuur houdt dan is dit een goede bestemming. Wij gaan hier altijd op doorreis staan. Je kunt hier goed wandelen en fietsen. Geen faciliteiten, dus kom met een leeg toilet en voldoende water. Jammer dat er regelmatig vaste gasten staan.
campercarpark Saint- Firmin is een beetje vergane glorie. Er staat een oud lelijk gebouw met hekken er omheen in het midden van een park. Al jaren niet meer in gebruik en zeer desolaat. Vuilnisbakken op het terrein ontbreken. Wel een prachtig uitzicht op de bergen. Toen we weg wilden gaan, functioneerde de slagboom niet. We hebben een uur voor een dichte slagboom gestaan en het contactnummer op de kaart van Camperpark was onbereikbaar.
Wij hebben hier 3 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Op dat moment viel het weer wat tegen, maar het was een uitstekende plek om die dagen te vertoeven ( het was overigens in heel Spanje slecht weer). De eigenaren waren gastvrij en behulpzaam. We bleken oorspronkelijk uit dezelfde regio te komen en werden daarom toegesproken in het Limburgs dialect, wat heel vertrouwd klonk. We komen graag weer terug als we weer in deze geweldige omgeving.
Een mooie camping met Nederlandse eigenaren in prachtige omgeving. Er was sprake van een hartelijke ontvangst. Het was gezellig en we hebben twee keer heerlijk gegeten. Het sanitair was netjes en schoon.
Wij stonden hier op een vrijdag in maart 22. Op zich een mooie plek. Het plan was om 2 nachten te blijven staan, maar i.v.m. de oorverdovende denderende muziek in de discotheek tot 5 uur in ochtend zijn we na een nacht vertrokken. Als je niet van gedreun van zware bassen houdt ( zelfs oordoppen hielpen niet) dan zou ik deze plek op vrijdag en zaterdag mijden.
Ruime camperplaats met basisvoorzieningen voor lozen en gratis drinkwater. Uitzicht op riviertje en rand dorp. Goede fietspaden langs riviertje en diverse meertjes. Dorp op loopafstand.
Mooie omgeving. Gastvrije familie.9 euro per dag incl. Stroom en water. Plekken voldoende groot. Door de bergen is er plaats voor max. 5 plaatsen naast een oud hotel. Je kunt er prima wandelen en er is zelfs een redelijk fietspad zonder al te fors te moeten klimmen. Winkel op 1 km afstand. Wij hebben er twee nachten gestaan.
Mooi gelegen. Geen voorzieningen. In de nacht rustig, maar vanaf zeven uur veel lawaai door werklui in de buurt. Voor ons goed voor een nacht.
Mooie rustige plek zonder voorzieningen tussen de bomen. Hotel is gesloten. Je kunt hier niet aan het meer komen, maar wel via een zijpaadje. Je kunt er goed fietsen. Zorg dat je voldoende proviand en water hebt.
Mooie schone plaats met alle voorzieningen. Stroom en water betaald. Weinig schaduw, maar goede satellietontvanger. Je kunt gratis zwemmen in het zwembad van de Waldsee. Je kunt daarbij afdouchen onder een buitendouche. Verder kun je er goed wandelen. Aardig plaatsje.
Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen met restaurants en supermarkt op loopafstand.
Prima plek. Mooi strand en havenrestaurant op loopafstand. Meer dan 4 campers geen probleem, handhaving reed langs en groette vriendelijk.
Rustige plek met geweldig uitzicht. Je kunt de krijtrotsen vanEngeland zien bij helder weer. Weinig faciliteiten verder. Plaatsen met stroom achter de schuur, maar daar is het uitzicht een stuk minder. Kan wel winderig zijn. Voor 6 euro sta je goed. Campers achter elkaar op langgerekte veldjes. De boer komt om 20.00 uur het geld ophalen. Je kunt er goed fietsen, maar wel wat heuvelig.
Sitecode: 19390
Prachtige locatie bij een boerderij. Heel rustig en landelijk. Vriendelijke mensen die enkel Frans spreken. Mooi uitzicht. Het water is gratis. Tarief 7.50. Stroom 2.50 per dag. Jammer dat je het toilet in het dorp moet legen. Jammer dat er geen douche is. Daarom geen 10, maar een 9.
Ssss niet verder vertellen. Anders wordt het te druk. We stonden er met Pinksteren 2018. Als je van rust houdt is het geweldig. Geen voorzieningen. Je bent op jezelf aangewezen. Donker ‘s nachts, maar dat is het waar wij wonen ook.
Geweldig. Eind mei 2018. Echt een plaats om tot rust te komen. Direct aan de rivier. Drie nachten gebleven.Kleine camping met prima sanitair. Vriendelijk Engelssprekend personeel. Bakker met winkeltje op loopafstand waar je wel wat kunt kopen, maar het is verstandig wat proviand mee te nemen. Wel wat restaurantjes in het dorp. Omgeving is prachtig. Je kunt er goed wandelen , maar ook canovaren.
Prima rustige plek net buiten het dorp bij klein parkje. Geen last gehad van verkeersweg. Rustig plaatsje. Twee nachten gestaan. Als je stroom nodig hebt moet je jettons halen in het dorp. Wij hebben lekker buiten in het zonnetje gezeten
Geweldige plek voor natuur-en rustzoekers. Hoog in de bergen. De weg er naar toe was wat spannend omdat de weg smal en steil was. Het ging goed. Niet druk. Drie nachten gestaan. Goed sanitair en wasmachine. Neem proviand mee. Er is niets te krijgen. De laatste nacht helaas regen en mist.
Dit was voor ons een favoriete camperplek. Zonder voorzieningen, maar dicht bij gezellig centrum. In de buurt van familie. Nu hij betaald is slaan we deze over. Voldoende andere gratis plaatsen.
Prachtige plek in een soort binnentuin op een klein landgoed in rustig dorpje. Geweldig uitzicht over natuurlijk meer. Je kunt er tussen de middag eten. Dagmenu met 3 gangen voor 15 euro. Is niet verplicht. Vriendelijke ontvangst. Je kunt er vissen en vogels kijken. Of gewoon luieren in de tuin. Lijkt een sociaal werkgelegenheidsproject.
Prima plaats voor 5 euro per nacht. Geen stroom. Wel eenvoudig sanitair met douche. Je kunt prachtig om het meer heen fietsen. Op 500 meter afstand is er een zwemstrand met terras. We hebben er twee nachten gestaan. Rond 18.00 wordt het stageld opgehaald. Er was een zeilkamp met jeugd, maar die waren rustig. Geen last van gehad. Rustig in de nacht.
Echt een plek om tot rust te komen. Men spreekt een beetje Engels. Het ligt wat verder van het dorp maar de eigenaar bood zelfs aan om mee boodschappen te gaan doen met zijn auto. We hadden echter voldoende proviand. Er is een zwembad en kleine speelgelegenheid voor kinderen.
Sitecode: 20243
Prima plek. Ruime grasplaatsen. Campeergedrag toegestaan. Een beetje geluid van verkeersweg. Aardige ontvangst. Alle faciliteiten inbegrepen. Derde nacht is gratis. Wij zijn na twee nachten doorgetrokken.
Prima plek bij boerenbedrijf. Zeker als je van rust houd. Voorzieningen zijn prima. Je moet wel voldoende proviand bij je hebben. Wij hebben heerlijk gefietst. Gorinchem is 5 km.
Dorp niet te bereiken door recente aardbeving.
Prima plek, gratis stroom. Rustig. Veilig. Politie kwam regelmatig langs om te vragen of alles in orde was. Minder goed onderhouden door recente aardbeving. Bovengelegen dorp door forse schade verlaten. Wij hebben twee nachten rustig gestaan. Winkel, slager aanwezig en kroeg in noodblokhut.
Kleinschalig . Prachtig uitzicht. Stroom, water. Verder geen voorzieningen, maar dat heeft geen enkele plek. Verder alleen wat grote parkeerplaatsen. Lekker rustig en veilig. Je kunt lopend naar de stad. Ongeveer 800 meter naar de stad. Wel redelijk steil. Er is ook een bushalte om de hoek waar ieder half uur een bus langs komt. Spreken Engels.
Prima plek. Veilig, rustig en goede voorzieningen. We zijn met de fiets naar de stad gegaan. Bij het station is een gratis bewaakte fietsenstalling.
Helemaal achteraan bij sportcomplex sta je rustig. Een beetje rommelig , maar wel veilig. Pas op: op donderdagmorgen markt. Je kunt dan niet weg.
Kleine plaatsen bij recreatiepark. Overdag druk en lawaai van treinen. In de nacht rustig. Ik zou hier niet terug komen. Voor grote Campers moeilijk te bereiken. Met onze camper van 6.75 ging het net.
Mooie plek. Midden in de bergen. Prachtig uitzicht. Bakker aanwezig waar je ook iets kunt kopen, maar niet veel. Zorg voor voldoende proviand. We hebben gewoon met tafel en stoelen buiten gezeten zoals iedereen dat deed. Wordt geaccepteerd. We hebben twee nachten gestaan. De ene plek is beter als de andere. Je kunt het beste aanrijden via Riano. Via de noordkant is de weg erg slecht en soms smal.
Een mooie schone rustige plek 2 km buiten het dorp bij sportpark. Weinig schaduw. Geen campergedrag, maar wel picknickbanken. Een nacht prima gestaan. Er stond nergens iets over betalen. Water en afvalwaterdump. Geen stroom.
Mei 2016. Prijs 10 euro camper, 5 euro per persoon, 3 euro om te douchen, 3 euro voor stroom. 26 euro in totaal. 5 euro voor de hond, maar die werd niet gerekend. Wijkt af van de genoemde prijs in Acsi. Inderdaad rustig in de natuur. Sterk verouderd sanitair en niet schoon. Laatste onderhoud decennia geleden. Veel te duur voor dat wat geboden wordt.
5 mei 2016. Geweldige plek met vriendelijke mensen. Goede faciliteiten. Geweldig uitzicht.
Prima plek. Goede prijskwaliteit verhouding. Geliefde plek. Je moet dus tijdig aankomen.
Echt een fijne plek. Rustig en vlak bij het dorp. Niet heel toeristisch. Voor douche en toilet moet extra betaald worden. Stroom 1 euro per 12 uur. Je kunt er goed wandelen. Goede wandel schoenen nodig voor de steile hellingen.
Op zich prima plek, maar druk en naar verhouding weinig sanitair. De omgeving is prachtig. Toeristisch. Je kunt er goed fietsen rondom het meer. Volop zwemgelegenheid.
Prima plaats voor stadsbezoek. Goede voorzieningen. Alles gloednieuw. Je moet in het hoogseizoen tijdig zijn anders is hij vol. Weinig last gehad van verkeerslawaai. Stad op fietsafstand.
Prima plek. 3 nachten gestaan. Rustig. Als je laat aankomt, blijven alleen de korte plekken over. Je kunt bij het winkeltje broodjes halen of ontbijten. Voor het sanitair moet je apart betalen. We hebben gefietst en gewandeld, maar wel steil.
Sitecode: 11963
Mooie plek op parkeerplaats zonder voorzieningen. Gratis. Bij ingang van een mooi park. Op loopafstand van stadje. Wel wat verkeerslawaai i.v.m. doorgaande weg. Er komen veel mensen parkeren om het park in te gaan.
Rustige plek zonder voorzieningen. Grote parkeerplaats met bomen. Gratis. Je mag geen campinggedrag vertonen. Prima om de stad te bezoeken. Lastig te vinden.
Sitecode: 12075
Vriendelijke ontvangst. Als je er naar toe rijdt, dan denk je: "waar kom ik nu terecht?" Smalle straatjes. Voor grote campers (langer dan 7 meter) waarschijnlijk wat klein allemaal. Leuke locatie met zwemstrand (grasmat) aan meer. Er komen daar ook recreanten uit de buurt. Er is een snackbar. Plaatsen zijn niet groot, maar wel knus. Wat verouderd sanitair, maar wel schoon.
Augustus 2015 Wij wilden reserveren voor een nacht, omdat we naar de verjaardag van onze kleindochter wilden, die om 14.00 uur begon. Onze zoon en schoondochter wonen in de buurt. Als je voor 14.00 uur aankomt moet je extra betalen. Wij moesten 16 euro betalen voor een nacht. Dit vonden we te gortig. We zijn ergens anders heen gegaan.