@Henry-en-Ina
- 2019
- Carado
- 2012
Ook in de winter een heerlijke plek om te staan. Goed verwarmd sanitair gebouw. Ruime plekken, mooie ligging op loopafstand van het centrum. In de zomer op fietsafstand van Harderwijk en Elburg. We komen zeker terug met mooi weer.
Afgelopen weekend hier 3 nachten gestaan met de camper. Wat een heerlijk plekje. De rust op de camping en toch dicht bij de stad. Alles op fietsafstand. Schoon en voldoende sanitair. Mooie ruime plekken. We komen hier zeker een keer terug.
Mooie camping, alles zag er keurig verzorgd uit. Mooi tegelplateau voor de camper, zeer schoon sanitair.Goede afwasgelegenheid. Vriendelijk ontvangst, we hadden niet gereserveerd, maar er werd meteen gekeken naar een mooie plek. Fijne ligging, rust op de camping en op fietsafstand van de mooie dorpjes.
Keurige Camperplaats, vriendelijk personeel en een goed verzorgd sanitairgebouw. Mooie ligging, op fietsafstand van de prachtige stad. Mooi uitzicht over de haven vanuit je camper. We kunnen deze plek aanbevelen wanneer je Dordrecht wilt bezoeken.
Prachtige plek, we stonden 1 dag op een veld en daarna 2 dagen meteen aan de Rijn. Sanitair is verouderd, maar was goed schoon. Vriendelijk personeel en op de hele camping een gemoedelijke sfeer. Dit was ons derde bezoek, we komen zeker nog eens terug.
2 nachten gestaan. Veel Hondenpoep opruimen (wat iedereen met een hond doet), zo niet 100 euro boete. Douche droog maken is verplicht. Zou iets vriendelijker kunnen. Douche was simpel, niet erg schoon, ik verwacht wel iets meer, wanneer er 2 euro voor gevraagd wordt. Eigen toiletpapier, bij het handenwassen hing een handdoek (zeer onhygiënisch) Het gras was er lang. De eigenaar alleen gezien wanneer hij de kentekens kwam controleren.
Wat een prachtige plek. We stonden helemaal achteraan (149), prachtig uitzicht. Het was een gok, we hadden niet gereserveerd, zijn 3 dagen blijven staan. Het is een keuze om wel/ niet gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen en stroom.
Nette camping, maar niet handig voor campers. Als camperaar wil je niet naar de tijd kijken. We kwamen in de ochtend aan, er werd meteen op het horloge gekeken en gezegd, jullie zijn vroeg. Dat kost dan 10 euro extra. (werd 5 omdat we ook vroeg weggingen). De camping was verder schoon en netjes.
Mooie plek, op fietsafstand van Viborg. Fantastisch uitzicht, verouderd sanitair, wel schoon. Wij waren er in juni, het was wat uitgestorven. Weinig vakantiegangers.
Hemelvaartsweekend geweest, het was vol, we hadden de laatste plek. Nog één nachtje verlengd, het is een hele mooie plek. Alles superschoon. Aanmelden via een automaat. Mooie hondenweide.
Er zijn 2 plekken, op de parkeerplaats en in de haven. Wij stonden bij de haven, uitzicht op de boten. Betaling via de Tallyapp met je creditcard. Loopafstand van de prachtige stad. Toiletgebouw voor de campers is aan de andere kant van de haven. Wifi was er niet, alleen in het clubgebouw
Prachtige plek, goede voorzieningen, wel een stukje lopen naar het toiletgebouw, maar goed te doen. Heerlijk visrestaurant naast de haven. Op loopafstand van het dorpje met een supermarkt. Schitterend uitzicht op het strand. Levendige plek en in de nacht heerlijk rustig.
Prachtige aangelegde Camperplaats met zeer vriendelijke eigenaren. Hele ruime plaatsen. Steenwijk is een mooi stadje, mooie omgeving om te wandelen met de hond. Aan alles is gedacht, wij komen hier zeker nog weer een weekendje staan.
Hier afgelopen weekend gestaan met de camper. Een heel hartelijk welkom, kregen meteen koffie aangeboden. Sanitair was netjes en schoon. Borculo is een leuk stadje. Wij komen in de zomer zeker terug!
Mooi ligging bij een prachtig stadje. Helaas werkte de WIFI niet, we hadden juist een camping geboekt i v m een belangrijk online overleg. Voor de prijs van bijna 50 euro per nacht vind ik dit niet kunnen. Sanitair prima, beneden niet altijd schoon, boven wel.
Mooie camping, prima sanitair, we dachten eerst ook dat het wat weinig was, tot we ontdekten dat er boven mooie douches waren. Naar de plek begeleid door een vriendelijke Nederlands spekende dag. Mooie ligging aan de Moezel, met de fiets zo in het stadje.
Wat een mooie camping, perfecte ligging. Mooi uitzicht over de Rijn. Een pondje naar de stad, heel goed geregeld allemaal. Goed sanitair en heel schoon.
De ingang is echt gevaarlijk, wat een grote gaten in de weg. Verder een prima plek, de WIFI doet het heel goed. Sanitair niet modern, maar wel schoon. Mooie ligging bij de stad. Door de ingang geven we minder sterren.
Sitecode: 61907
Fijne camping, sanitair was oud, maar goed schoon. Schitterende locatie, een nacht bijgeboekt met de camper, omdat het er zo heerlijk verblijven was.
mooie locatie, netjes en schoon. Druk bezocht camperplek. Fijne sfeer.
Prachtige locatie , mooi stadje. MAAR wat was het sanitair vies. De schoonmaker kon in 10 minuten 4 toiletten en 4 douches schoonmaken. Vloeren werden niet gedaan, ontlasting vlekken liet hij zitten. Er was een sup verhuur bij, ik heb een eigen sup, vroeg of ik gebruik mocht maken van de steiger. Ik moest maar op de Maas gaan suppen. (levensgevaarlijk). De medewerker bij de receptie deed geen enkel moeite, groet de gasten niet eens.
leuke camping, gastvrij ontvangen, mooie ligging. sanitair is verouderd, maar wordt 3 keer per dag schoongemaakt. Campers en caravans staan door elkaar, op hele ruime plekken
De camping zag er netjes uit, de caravans werden op de plek gezet met een tractor en platen. Helaas reden deze niet stapvoets. Wanneer je van de camping ging stonden er 3 grote honden te blaffen,er was geen hek, echt prettig voelde dat niet. Zondagsrust respecteren is prima, maar er waren wel veel opgelegde regels. Geen afvoer om te lozen voor campers. Eigenaren heel zakelijk, kwam melden hoe we moesten rijden, geen interesse hoe het verblijf was
Mooie Camperplaats, schoon sanitair, ziet er goed verzorgd uit, zeer vriendelijke eigenaar. Campers staan op grind, met een goed stukje gras ernaast. Mooie uitvalsbasis om naar de sauna in Zwolle te fietsen. Wij komen hier zeker terug.
Sitecode: 92052
Wat een heerlijke plek met oud en nieuw. onze hond is nog nooit zo relaxed geweest tijdens de jaarwisseling. Het is al 1 van onze favoriete plekken, dus weer genoten.
Mooie locatie, dichtbij de stad, water om te suppen, Geocaching. We hebben ons prima vermaakt.
Mooie Camperplaats aan de rand van de stad. WIFI prima en schoon sanitair. Vriendelijke havenmeester. mooie Camperplaats om de stad te bezoeken.
Een warm welkom op een mooie nette camping. Ruime plaatsen, schoon sanitair, heerlijk even een badkamer voor jezelf. Goede gelegenheid om af te wassen. Ondanks dat de WIFI niet werkt, toch 5 sterren.
Prachtig plekje aan de rand van de stad. Schoon sanitair. Je kan hier geen water lozen door de ligging, maar daar kan de eigenaar niets aan doen. Staan hier al voor de derde keer en we komen zeker terug.
De ligging is prachtig, maar aangekomen op onze plek op de Landtong is het 1 grote modder bende. Campers komen vast te zitten. Gevraagd of we hem iets naar voren mochten zetten op de plek, zodat we uitstapten in het gras i.p.v de modder. Op dezelfde hoogte als de voortent van de buren. Mocht niet, we stapten zo vanuit de camper in de modder. 5 euro voor de hond per nacht is duur, nog nooit zoveel betaald. Sanitair gebouw ver weg, maar netjes.
Mooie locatie, dichtbij het centrum. Het toilet gebouw was gesloten, alleen het invalidentoilet was open. 1 ruimte waar ook een douche is. Deze ruimte is het hele weekend niet schoon gemaakt. Niet fris. De plek om je grijs water te lozen was niet handig, erg modderig.
prachtig mooi plekje en alles goed voor elkaar
Geweldige plek, schoon en verzorgd. mooie ligging, een plek om terug te komen.
Zeer onverzorgde locatie, het gras was zo lang dat je niet meer normaal erover kon lopen. in het gastenboek gaven mensen dit 3 weken geleden al aan. Reactie was dat de eigenaar een gebroken been heeft. Wanneer niemand in je omgeving het gras kan maaien, is het beter om dicht te gaan. Sanitair niet erg schoon, spinnennesten die niet van gisteren waren in het gebouw. Omgeving was mooi. Voor ons en onze vrienden was dit een eenmalig bezoek.
Stonden hier eind september. veel vissers, toiletgebouw was wat viezig. mooie locatie om naar Ribe te fietsen
Nette plaats om Rømø te bezoeken. Sanitair zag er goed verzorgd uit. leuke plekken rondom de vijver.
Goede plek om Kopenhagen te bezoeken. Sanitair was schoon. Een grote parkeerplaats, niet gezellig.
Mooie locatie, niet druk. Veel beweging in en rondom de haven. een gemoedelijke sfeer. Sanitair niet modern, maar voldoet prima.
Wat een mooie camperplek. Alles ziet er super verzorgd uit en een mooie ligging aan de rand van het stadje. Voor ons een mooie afsluiter van de vakantie.
Prima plekken, het was niet druk. Wij vonden het sanitair gebouw niet prettig. Toilet en douche in 1 ruimte en de hel vloer wordt nat tijdens het douchen. Het info hokje was was viezig/rommelig.
Voor 1 nacht een prima camping om te overnachten. We kwamen tijdens de siësta aan en kregen om 14.00 uur een plek. Je staat dan voor een hek te wachten, camping is bijna leeg en je kan je om 16.30 uur pas inschrijven. Dit kan anders. Sanitair was netjes.
Prachtige locatie voor een nacht wanneer je op doorreis bent. Keurig verzorgde plek.
Sitecode: 81962
2 nachten gestaan, vriendelijke ontvangst. Wat een prachtig sanitair gebouw. Nog nooit zo mooi gezien op een camping. Mooi zwembad, we stonden eerst op plek 1 met het uitzicht op de Bodensee. De tweede nacht op de camping, omdat we toch gebruik wilden maken van de WiFi.
Hier 4 nachten gestaan, prima camping. Vriendelijk ontvangen in de lunchpauze, er werd toch tijd voor ons gemaakt. We hadden een mooie plek, schoon sanitair. Enigste nadeel is dat de slagboom niet dicht is in de nacht. Zo kregen we midden in de nacht nieuwe buren, die uitgebreid hun caravan neer gingen zetten.
Prachtig uitzicht, vriendelijk personeel, schoon sanitair. We hadden het geluk om op de eerste rij te staan. Gemoedelijke sfeer op de camping. Geen last gehad van lawaai van boten of treinen. We komen hier zeker terug.
Leuke camping, goed schoon sanitair. De plekken niet erg groot, je zit dicht op je overburen. Het is wel allemaal wat omslachtig. We kwamen aan bij de receptie, het was druk. Sta je in de brandende zon te wachten in de rij. Mag je een plek uitzoeken, weer in de rij gaan staan om door te geven welke plek. Dan komt er iemand om het stroom aan te sluiten. WiFi bij de prijs in is wel zo prettig in deze tijd. De ligging van de camping is mooi.
De ligging van de camping is fantastisch, maar de camping op zich is niet schoon. Vies sanitair, alles doet smoezelig aan. Ontvangst bij de receptie was prima, vriendelijk personeel. De plekken zelf waren ruim, mooi opgezet, maar slecht onderhouden. Veel onkruid.
Nette camping, hemelvaartsweekend hier gestaan. De beheerder liet alles uitgebreid zien. Mooie ruime plek. We stonden aan de rand. Schoon sanitair. Fietsafstand naar winkels en strand was goed te doen. zelfs gebak voor alle campinggasten omdat de eigenaresse jarig was.
Heerlijk weekend gehad, wat een ontvangst met 4 scharreleieren. Alle tijd werd er genomen om alles uit te leggen. Zaterdagmiddag verrast met een ijsje en we kregen ook nog croissantjes voor de zondag. Super schoon sanitair. Gemoedelijke kleine Camperplaats.
afgelopen weekend hier gestaan, mooie camperplaats, schoon sanitair. Werden zeer gastvrij ontvangen. Heerlijk boerderij ijs te koop! komen zeker een keer terug.
De camperplekken zijn aan een drukke weg, waar de hele dag auto’s rijden. De WIFI is van slechte kwaliteit, waar ook nog 3 euro per dag voor betaald moet worden. Dat is toch niet meer van deze tijd. De ligging is prachtig, mooi in de duinen. Toiletgebouwen zijn netjes.
We hebben hier dit weekend gestaan. prachtige plek, je fietst zo de mooie natuur is. Leuke stadjes en dorpjes op fietsafstand. Omdat het weer zo mooi was zijn we zondagmiddag vertrokken i p v in de ochtend. Geen probleem. We hebben geen last gehad van de a28. Goed geslapen. Het enigste puntje wat minder was, de temperatuur van het douchewater. Dit was te koud en kon je niet zelf stellen.
Het weekend hier gestaan, voor de tweede keer. Wat een mooie plek, mooi aan het Hulsbeek, fietsafstand van Oldenzaal en Hengelo. sanitaire voorzieningen zijn prima, goed schoon. We komen hier zeker terug!
Sitecode: 92052
Voor de derde keer dit jaar staan we op Midas. Een heerlijke plek waar we graag komen. Zeer schoon en luxe sanitair, mooie ligging en heerlijke plaatsen.
Wat een leuke Camperplaats. We hadden een plekje aan het water, ruime plek. Alle voorzieningen aanwezig, mooie ligging, je loopt zo het dorp in. Een plek om nog eens terug te komen.
Prima Camperplaats, mooie ligging, fijne sfeer. Alleen het sanitair is echt wel aan vervanging toe. Is oud en oogt niet erg schoon.
Hier 3 nachten gestaan, eerste 2 nachten prima. De derde avond was een drama. Naast ons een camper met 3 mannen die al vroeg in de middag begonnen met alcohol te drinken. Hoe later op de avond/nacht, steeds meer lawaai en harde muziek. Tegenover ons 4 gezinnen met tentjes, die letterlijk onder onze luifel doorliepen om gebruik te maken van een picknick bank voor de bbq. Geen beheerder aanwezig, je mag dit zelf oplossen. De ontspanning was weg!!
Heerlijke camperplaats, mooie ligging, nette schone voorzieningen. We komen zeker nog een keertje terug.
mooie locatie in een prachtig dorpje. Schoon sanitair, prima WiFi, vriendelijke eigenaar. we komen hier zeker nog een keer terug.
afgelopen zomer hier een paar dagen gestaan. zeer gastvrij en erg schoon sanitair. Mooie omgeving, een aanrader!
Afgelopen zomer hier gestaan. prachtige camping met de appelbomen. Heel gemoedelijk. Leuke beheerders. Goede ligging, we komen zeker nog een keer terug.
Te massaal, staan dicht op elkaar, weinig sanitaire voorzieningen voor zoveel mensen. De ligging is wel mooi. Nunspeet, Harderwijk en Elburg op fietsafstand.
Zeer nette camperplaats, ruime plaatsen, schoon sanitair, mooie omgeving. Al 2 keer hier gestaan en we komen zeker terug! Een aanrader.
1 nachtje gestaan, goed verzorgde camperplaats met zeer vriendelijke eigenaren. Ruime plaatsen, goed verharde ondergrond.