@Henry-en-Ina
- 2019
- Carado
- 2012
Februari 2026
Ook in de winter een heerlijke plek om te staan. Goed verwarmd sanitair gebouw. Ruime plekken, mooie ligging op loopafstand van het centrum. In de zomer op fietsafstand van Harderwijk en Elburg. We komen zeker terug met mooi weer.
Afgelopen weekend hier 3 nachten gestaan met de camper. Wat een heerlijk plekje. De rust op de camping en toch dicht bij de stad. Alles op fietsafstand. Schoon en voldoende sanitair. Mooie ruime plekken. We komen hier zeker een keer terug.
Mooie camping, alles zag er keurig verzorgd uit. Mooi tegelplateau voor de camper, zeer schoon sanitair.Goede afwasgelegenheid. Vriendelijk ontvangst, we hadden niet gereserveerd, maar er werd meteen gekeken naar een mooie plek. Fijne ligging, rust op de camping en op fietsafstand van de mooie dorpjes.
Keurige Camperplaats, vriendelijk personeel en een goed verzorgd sanitairgebouw. Mooie ligging, op fietsafstand van de prachtige stad. Mooi uitzicht over de haven vanuit je camper. We kunnen deze plek aanbevelen wanneer je Dordrecht wilt bezoeken.
Prachtige plek, we stonden 1 dag op een veld en daarna 2 dagen meteen aan de Rijn. Sanitair is verouderd, maar was goed schoon. Vriendelijk personeel en op de hele camping een gemoedelijke sfeer. Dit was ons derde bezoek, we komen zeker nog eens terug.
2 nachten gestaan. Veel Hondenpoep opruimen (wat iedereen met een hond doet), zo niet 100 euro boete. Douche droog maken is verplicht. Zou iets vriendelijker kunnen. Douche was simpel, niet erg schoon, ik verwacht wel iets meer, wanneer er 2 euro voor gevraagd wordt. Eigen toiletpapier, bij het handenwassen hing een handdoek (zeer onhygiënisch) Het gras was er lang. De eigenaar alleen gezien wanneer hij de kentekens kwam controleren.
Wat een prachtige plek. We stonden helemaal achteraan (149), prachtig uitzicht. Het was een gok, we hadden niet gereserveerd, zijn 3 dagen blijven staan. Het is een keuze om wel/ niet gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen en stroom.
Nette camping, maar niet handig voor campers. Als camperaar wil je niet naar de tijd kijken. We kwamen in de ochtend aan, er werd meteen op het horloge gekeken en gezegd, jullie zijn vroeg. Dat kost dan 10 euro extra. (werd 5 omdat we ook vroeg weggingen). De camping was verder schoon en netjes.
Mooie plek, op fietsafstand van Viborg. Fantastisch uitzicht, verouderd sanitair, wel schoon. Wij waren er in juni, het was wat uitgestorven. Weinig vakantiegangers.
Hemelvaartsweekend geweest, het was vol, we hadden de laatste plek. Nog één nachtje verlengd, het is een hele mooie plek. Alles superschoon. Aanmelden via een automaat. Mooie hondenweide.