@Her-Man
- 2008
Topplek! Rustig, eindeloos wandelen. Wat een mooie natuur in de Achterhoek. Wederom genoten.
Heerlijke vrije plek, als je van rust, wandelen en fietsen houdt moet je hier zijn! Zelfvoorzienend op veld Reebok, met alleen een water tappunt, sleutel bij Emma, de fijne gastvrouw die ons enorm geholpen heeft.
Perfecte plek! Goeie WIFI, en lekker gegeten in het restaurant, keuken sluit op tijd rond 18.30. Met een speciale schitterende fietsbrug binnen 10 minuten in Sölvesborg.
Mooie wandeling, blauwe route, afwisselend, natuur erg mooi, herfstig al eind augustus, heel veel paddestoelen, mos. Je kunt ook over grindpaden wandelen, minder uitdagend, maar ook mooi! Fijne overnachtingsplek, stonden wel met 6 of 7 campers in de nacht, overdag 1 of 2.
Hoe mooi, rustig en stil wil je het hebben... Wij hebben er heerlijk gestaan, met nog 1 andere, Duitse, camper. Superplekje, voor rustzoekers.
Fijne rustige camping. Goede ontvangst met uitleg over de omgeving. Perfecte WiFi! Paar dagen lekker geluierd en gewandeld. Bedankt voor 't lekkere broodje:)
Prima overnachtingsplek voor velen.. Grote redelijk rustige plek in het stadje. Bakker om de de hoek! Navigatie klopt niet helemaal op t laatst, gewoon de camperborden volgen werkt beter.
Wat een schitterende plek aan de zee! De moeite waard voor een kleine omweg. Rustige overnachting gehad. Het was onduidelijk voor ons of we hier mochten overnachten. Er stonden een paar Deense medecampers, bij navraag fifty/fifty..de goeie fifty gehad!:)
Fijn, lossen en vullen onderweg!