@Herbert-Brhv

2020
8m
Fiat

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

25 gemarkeerde parkeerplaatsen. Alles zeer goed onderhouden. Water met 3 euro voor ongeveer 20 liter erg duur.

Sitecode: 62023

dit is een parkeergarage vol auto's, zeker geen parkeerplaats. anders zou je elke parkeerplaats in deze app moeten instellen

in het bos blijven womo's getolereerd als ze geen kampeergedrag vertonen. voorzichtigheid! vaak zachte, zanderige ondergrond

Stoffige en smalle parkeerplaats direct aan de drukke doorgaande weg Dichtbij het strand. helemaal te duur. aangezien de operator waarschijnlijk de relatie heeft verloren

is er maar één. Afvalstation op een groot parkeerterrein op het industrieterrein. Sterren alleen voor verwijdering

we hebben daar geen SP gevonden

alles zoals beschreven. sterk aanbevolen

Rustige plaats, geen aan- of afvoer. Plaats zeer verzacht na regen. Risico van zinken. Onvriendelijke eigenaar van het restaurant. Eten ok, maar iets te duur. Deze vermelding in de app is meer een reclame voor het restaurant dan een aanbevolen parkeerplaats.

Sitecode: 91987

aparte ruimte voor ca. 5 Womo's op de parkeerplaats. Aangezien geen aan- en afvoer slechts 2 sterren

zeer rustige plek op aangewezen plaatsen van een gemengd parkeerterrein. Direct aan het buitenzwembad. V / E gratis beschikbaar. geen elektriciteit.

alles is nog steeds goed en aan te bevelen. Prijs ongewijzigd

Parkeerplaats is dit jaar gesloten wegens renovatie. Camping open, maar te duur voor 28 euro voor 2 personen. in 2021 moet de parkeerplaats weer open gaan. Beoordeling geldt voor CP.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

wij waren er op 1.6.20. Womo-gebied aan de rand van een grotere parkeerplaats, gratis, V + E tegen betaling

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Wij waren er op 5.6.20. Alles is ongewijzigd. Gunstig gelegen ten opzichte van de oude stad. Een beetje duur voor € 15

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Recensies uit 2019 zijn niet meer van toepassing. compleet nieuw. zeer goed onderhouden 10 euro / 24 uur, elektriciteit 0,5 € / 1 kWh V / E, water 0,5 euro, direct aan de Weser, 5 minuten lopen naar het kleine stadsstrand op 100 meter afstand