@Herbie46
- 2011

- Malibu T 460 LE Teilintegriert
- 2020
Juli 2026
Deze plek is ongeschikt voor overnachtingen met een camper. Het lawaai uit de omgeving (mensen, treinen, verkeer) is tot 2:00 uur 's nachts ondraaglijk. We zijn 's nachts uit Münster gevlucht. Deze stad is ondragelijk. Nooit meer. ... ...
Rustige, mooie parkeerplaats. Zeer vriendelijk eigenaarsechtpaar. Run een klein restaurant op het strand. Heerlijke vis die 's ochtends vers geleverd wordt. Prijs zonder elektriciteit 15,00 euro per nacht, met elektriciteit 5,00 euro meer. Sanitair schoon. Deze plek is een aanrader - wij waren er 3 dagen.
Wij waren zeer tevreden over de camping. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij waren er eind maart 2025. Misschien 30-40% vol. Ruimtes die groot genoeg zijn om luifels te installeren. Zeer ruime, moderne en schone sanitaire voorzieningen. Bushalte voor de ingang. Binnen 10 minuten in de stad. 1,60 euro per persoon. Plaats wordt op elk moment aanbevolen.
Wij, een stel, bezoeken deze camping vaak. Zeer goede ligging vlak bij de snelweg. Achtergrondgeluiden zijn niet storend. Helaas is er geen prullenbak. 16 euro (contant) te duur.
Eigenaar heet je vriendelijk welkom. Geen druk om zijn producten te kopen. Plaats is rustig, een beetje glooiend maar verder prima. Toilet is aanwezig en kan gebruikt worden. Korte weg naar de aantrekkelijke oude stad. Wij adviseren.
te duur!!!! 32,40 euro voor 2 personen en één nacht begin maart 2024 is te duur ondanks de goede ligging dichtbij de stad!!! Fouten melden in de app is onmogelijk. Absoluut vreselijke software. Zal de app annuleren.
2023
NKC-app werkt niet goed. Als ik Erfurt als stad/plaats invoer, brengt de APP het stadsbeeld van München. Ik scrol handmatig naar Erfurt. Eenmaal daar klik ik op het stacaravanbord in het stadscentrum. Wat komt eraan: Een verwijzing naar Parking München. Gelieve te corrigeren.
Geen camperplaats!!! Geen toegang!!! Gelieve dringend te corrigeren!
Om te herkennen wat de parkeerplaats (zonder alles) kost, is wiskunde vereist. kennis. 8 keer 2,50 euro voor 24 uur. Schandalig duur. weer verder gereden. Niet aan te bevelen.
Openingstijden kloppen niet!!!!!!!!