@Herenboertoer
- 2019
- Carthago
- Integraal
Wij hebben hier 1 nacht gestaan op de terugweg van Spanje. Leuke camping met vriendelijk personeel. Gezellig „restaurant“ met eenvoudige maaltijden. ligt circa 6 km van de Autoroute
Wij hebben hier 10 dagen gestaan, eind juni- begin juli. volop plaats nog. Prijs wel aan de hoge kant, we betaalde ruim €50 per nacht. camper 2 personen. keurig schone camping. met het nieuwe toiletgebouw met ongekende grote privé ruimtes. zeer vriendelijk personeel, van harte aan te bevelen
prachtige locatie, ruime plaatsen. wel gemaaid gras. Zoals aangegeven op het terrein blijft sanitair gesloten, maar als camper plaats is het prima te doen omdat de meeste campers zelfvoorzienend zijn. afvoer grijs water en wc zuil prima. gezellig restaurant langs water
prima camper locatie, wij hebben hier 2 nachten gestaan en daarna verder naar Spanje. Haven kantoor tot 17 uur open , wij haalden dit niet en kregen keurig e-mail met incheck instructies. heerlijk restaurant ernaast aanwezig. mooi uitzicht op de haven
locatie is super! gelegen aan rivier. mooie fiets routes vanaf de camping. Op de camping nog niet alles hersteld van de overstroming 2024. Er wordt hard gewerkt om alles te herstellen. Groot terrein met voldoende ruimte. Veel rustiger en betere locatie dan de “buur” camping die dichter bij Diekirch ligt
Prima camping, ruime plaatsen. schoon sanitair wel erg oud. Mooi fietspad met leuke fiets mogelijkheden. We zijn vertrokken toen een hele invasie Nederlanders aankwamen met een ACSI groeps reis.
De weg er naar toe, laatste 2 km onverharde weg met flinke gaten en stenen is een drama! We zijn een lampkapje verloren en gas installatie stelde de botsing beveiliging in werking. wat een gehobbel terwijl we toch stapvoets hebben gereden. camping met al zijn faciliteiten is prachtig, leuk strandje met stenen. prijs in naseizoen die wij betaald hebben was €53. behoorlijk aan prijs, er waren slechts 4 plaatsen bezet
camping op zich is prima! Het “natuurgebied” bestaat 99% uit rijstvelden. wij hadden hier een andere voorstelling van. Veel muggen en stekende vliegen waardoor we na 1 nacht al weer zijn vertrokken
mooie lokatie. schoon en vrij nieuw sanitair! Weinig mogelijkheden om met honden op strand te gaan! restaurant was alleen overdag open de periode dat wij er waren.
Prima camping in een mooie natuurgebied. strand per fiets of lopend dichtbij. 1,3 km In omgeving mooie fietspaden. heerlijk rustige camping of wat blaffende honden na! goed zwembad, sanitair doorlopend schoongemaakt. prima camping! We zijn hier 3 nachten geweest als tussenstop richting Zuid Spanje
We hebben hier op doorreis naar Zuid Spanje, 1 nacht gestaan. Erg aardige en behulpzame eigenaresse. Schone camping, dicht bij centrum. Een aanrader!
Op doorreis naar Spanje hier overnacht! Wat een mooie CP, super vriendelijke eigenaren. Heerlijk rustig, we stonden alleen😉. Een geweldig landgoed !
Na 40 jaar jaarlijks verblijf op deze camping, eerst met ons gezin en later met mijn gezin, vervolgens met kleinkinderen, na 10 jaar weer bezoek gebracht! Op doorreis naar Zuid Spanje, hadden we het plan om een overnachting te doen bij El Delfin Verde. nou ze zagen ons liever gaan dan komen. minimaal 2 nachten! 1 nacht niet bespreekbaar. en tarief hier op CC KLOPT NIETS VAN! Ze vragen voor 2 nachten €211 - in naseizoen, je leest het goed €211
Gesloten van 12-15 uur. Dan buiten wachten of als je geluk hebt dat iemand de poort opent kun je vast een plekje zoeken. We hadden plek met uitzicht op de haven. Als je van rust houdt moet je hier niet zijn. veel geluidsoverlast van het verkeer. leuke en korte route tot stadscentrum langs de Seine.
ideale plek om de stranden bij UTAH beach Te bezoeken, vlak bij museum. per fiets of lopend goed bereikbaar. plaats ruim, wel behoorlijk aan de prijs €37. in het voorseizoen.
Wat een fantastische plek met waanzinnig uitzicht op de koeien en het Normandisch landschap. Lekker rustig geslapen na een overheerlijk diner in het nabij gelegen chateau (je loopt er zo naar toe) genaamd L’Ephémère. Ingericht als tijdelijk pop-up restaurant om de restauratie van het kasteel te bekostigen. De boer zelf is een topper die in de ochtend een cash betaalrondje doet. Zo zie je het niet vaak meer 🇫🇷🥇👌
prima CP, dicht bij centrum. loopt wel snel vol. terrein is niets mis mee. stroom aansluiting aanwezig. paar minuten lopen van gezellig centrum met leuk haventje
prima CP, prijs € 11 incl stroom. Wel op tijd er zijn, na 14 uur geen plaats meer. water aanwezig tegen betaling. lozen grijswater en toilet mogelijkheid
Engels sprekende receptie, vlotte ontvangst, vooruit betalen, prima sanitair, goedkope rosé, heerlijke Camembert chaud (goed opletten bij het bestellen) en leuke sfeer
Een top-locatie ! Wij hebben de paasdagen hier doorgebracht. Hou je van rust en privacy dan is deze camperplaats een aanrader. slechts 1 camperplaats naast hun verhuur huisjes. Erg gastvrije ontvangst door Mark & Miranda, ze geven je veel tips zodat je uitvoering kunt genieten van de natuur in de omgeving! sanitair schoon en keurig verzorgd. Stroom indien gewenst aanwezig
super locatie! wij stonden aan de zeekant met de golven klotsend op de rotsen. sanitair prima! smalle toegangsweg, onze camper van 7,5 ging prima ! tarief klopt niet! wij betaalde eind augustus circa 50€ per nacht voor 2 personen
Sitecode: 72047
Vanuit Kroatië op de terugweg hier als tussenstop gestaan. Mooie camping, prima restaurant. Mooie fiets omgeving. Super sanitair
mooie camping, aardig personeel, super schoon sanitair. Helaas erg duur! wij betaalde 400€ voor 5 nachten met camper en 2 hondjes. wel superior plaats met uitzicht op de zee!
Erg leuke CP, mooie omgeving in leuk oud dorpje. lekkere eet mogelijkheden in het dorp. Geen voorzieningen
Prima overnachting plaats voor doorreis naar het zuiden. Wij waren er op tijd, circa 15 uur, volop plaats. uiteindelijk om 20 uur wel helemaal vol!
Zijn hier nu voor de tweede keer, eerste keer was in na seizoen 7 jaar geleden. Nu heel ander beeld van de camping. Heel druk, sanitair oud en niet schoon. al met al een veel mindere ervaring !
Ook dit jaar op doorreis naar Formule 1 in Boedapest deze CP bezocht. geheel nieuw sanitair gebouw. alles top! beter als voorheen. gratis en gratis stroom.
Een prima CP, let wel alleen op tweede rij satelliet ontvangst door hoge bomen. Prima restaurant en nette sanitair voorzieningen. Mooie fietstocht mogelijkheden in de omgeving
Mooie locatie tussen de bloeiende fruitbomen. Bij nat weer zou het zomaar kunnen dat de tractor nodig is om eruit te komen. prachtige omgeving om te fietsen.
ideale locatie voor een leuke wintersport beleving dicht bij huis. mooi uitzicht. Er zou een grillhut en broodjes service zijn, maar hebben we niet aangetroffen!
op zich leuke camping, we hadden wat pech in het najaar te komen. Dus veel modder en vast gekomen campers en auto’s, ondanks dat we toch echt in droge week waren. sanitair redelijk.
mooie camping. Onze voorkeur ging naar de bos camping, veel meer ruimte en privacy dan op het strand gedeelte. restaurant heel goed, voor schappelijke prijs.
mooie camping, netjes verzorgd. sanitair mooi en schoon. Trappen omhoog en je komt in klein dorpje met veel restaurants. Dicht aan het meer, helaas weinig water in dit jaar!
Op zich qua ligging mooie camping. sanitair oud en smerig. Plaatsen wat rommelig. jammer dat het waterpeil ruim 18 meter lager staat dan normaal, waardoor het totaalbeeld geheel anders is. zwemmen in meer hierdoor niet mogelijk. Eten restaurant matig en hierdoor veel te duur!
Ondanks nogal wat lege plaatsen, bord COMPLET aan de slagboom. We konden 2 nachten staan op soort van parkeervak op het asfalt. Sanitair is prima, schoon en vrij nieuw!
Op doorreis naar Hongarije hier overnacht. Erg mooie en nette CP. in leuk dorpje met alle rust om je heen! restaurants dicht veel dagen vd week.
prima camping, alles netjes schoon. keurig sanitair. ideale camping vlak bij de ferry boot. Wij hebben hier 1 nacht voorafgaand aan onze overtocht gestaan. op loopafstand goed restaurant
goed verzorgd. mooi uitzicht. mooi fietspaden in de omgeving. mooi sanitair
prima camping met prachtige fiets routes in de omgeving ! top
We kwamen aan om 11 uur. Er was volop plaats maar we werden naar een parkeerplaats gestuurd in de buurt omdat we pas om 13 uur op de camping terecht konden. mochten ook niet op de parking bij de camping staan. We begrepen er niets van, super klant on vriendelijk! sanitair en camping was verder prima!
prima camping. sanitair is super, zelden zo goed meegemaakt op een camping. zeer vriendelijk personeel! goed restaurant.
Heerlijk rustig in een bosrijke omgeving maar omdat we diep in het bos ‘slechts 3G’ hadden toch maar verkast richting ingang waar we ook satelliet ontvangst hadden en we het geluid van de snelweg maar voor lief namen. Top sanitair en zeer vriendelijk medewerkers!
met verbazing reviews nog eens terug gelezen! zijn we op andere camping geweest? nee, toch niet! nou wij heel andere ervaringen! 1 nacht gestaan en daarna met gierende banden weer vertrokken. ontvangst (door blijkbaar dochter van eigenaresse) slecht, zeer onvriendelijk! bijna geen 4G en geen WiFi beschikbaar. rommelige camping. sanitair voldoende en zuiver
leuke camping, goed en zeer net sanitair. gezellig terras en goed restaurant in western sfeer! aanrader!
prima camping, keurig schoon - alles goed geregeld! apart veld voor camperaars met honden. we komen zeker nog eens terug. leuk fietsroute langs de kust naar Knokke - Blankenberge of de andere kant op richting Breskens
Op zich leuke camping op mooie locatie. pontje over en je bent in het centrum. alle campers staan Kris kras door elkaar. rommelige indruk! prijs aan hoge kant €26 sanitair erg gedateerd maar wel schoon.
mooie CP, net sanitair! uitstekend verblijf gehad. Leuke fiets mogelijkheden in de omgeving
leuke camping dicht bij het strand. Weinig buitenlandse toeristen, veel Italiaanse families. Goed restaurant op de camping. Direct aan het strand. lig bedden met parasol bij plaats inbegrepen
Sitecode: 20501
Geweldige camperplaats aan zee. Even opletten op de afslag aan de drukke weg. Er zijn plekken op het gras (bij de drukke weg) en een niveau lager die bereikbaar zijn via een licht hellende weg. Er is een restaurantje en een zandstrand met ligbedjes en parasols. Heerlijke plek voor een of meerdere nachten
Aangekomen tijdens de middagdut van de receptioniste maar erg aardig geholpen door een attente portier die ons naar een met doek overdekte plaats loodste. Voor de ultieme strand vakantie heeft deze camping wat veel rotsen die de toegang naar de zee tot een uitdaging maken maar het zwembad met zout water maakt veel goed als je tenminste houdt van snoeiharde muziek. Net sanitair en ruime douches met muntjes. Ontbijtje scoren kan in de poolbar.
We kwamen aan op 01.09 en ondanks dat er volop plaats was, konden we geen plaats krijgen. als was vol volgens de receptie! zeer slechte service, na ons kwamen Italianen die gewoon een plaats kregen
De camping is erg leuk gelegen, mooi uitzicht op zee! receptie personeel, wat oudere vrouw erg klant onvriendelijk! De door ons gereserveerde plaats met het zee uitzicht, kregen we niet! Was gereserveerd! achteraf konden we daar toch gaan staan omdat het inderdaad toch onze plaats was! natuurlijk hebben we dat niet gedaan omdat we voor 3 dagen niet weer wilden “verhuizen” van plaats. restaurant en sanitair is prima. veel loslopende katten
Sitecode: 20636
Een erg grote camping, allemaal Italiaanse families. onvriendelijk receptie personeel. restaurant is prima, wel erg prijzig! sanitair niet goed! smerig en douches koud water ! we betaalde 18€ per nacht 30.08
Mooie camping met veel schaduw door de canvas daken. Verblijf is inclusief parasol en twee ligbedden op het strand. Elke ochtend verse broodjes en in de middag ijs per verkoopwagentje. Prima camping om in de relaxmodus te komen.
Eenvoudige wat rommelige camping. Veel zwerf katten en blaffende honden. locatie best wel redelijk. in centrum tov supermarkt en groeten/fruit kraam. douche met muntjes. wel heel erg kleine douche. geen plaats om wat op te hangen of neer te leggen.
mooie en schone camping. prachtige plaats met uitzicht op de zee. tijdens ons verblijf 99% Italianen, geen enkele landgenoot tegen gekomen. sanitair is netjes! strand kiezel en zonder waterschoenen haast onmogelijk om zee in te gaan!
geweldige CP. mooi en schoon sanitair. aardige eigenaar en leuke ontvangst met eigen wijn! goede plek alvorens de ferry naar Palermo
Echt Italiaanse camping met authentiek Italiaans sanitair. Plek voor een tiental campers met fenomenaal uitzicht. Eigen restaurant. Laat je niet leiden door de route via Campercontact maar rij bij de splitsing nog zeker 5 km door omhoog de bergen in. Trui mee want het is er door de hoogte frisser dan in het dal.
Op weg naar Italië, dit keer eens via de Gotthard pass gereden. prachtige route - geweldig uitzicht. we hadden geluk met mooi zonnig en helder weer bij aankomst. in nacht flink afgekoeld en zelfs kachel aan moeten doen (17.08) Restaurant op 100m, helaas wat ons betreft is daar prijs - kwaliteit niet correct!
mooie CP onder de fruitbomen. Wij waren de enige camper dus lekker rustig. sanitair prima en netjes. prijs €23,00 betaald voor 1 nacht . mooie omgeving om te fietsen
Mooi biologisch dynamisch melkveebedrijf met aardige eigenaren en een winkeltje met kaas, eieren en vlees van eigen vee. Erf, stallen en kampeerweide super schoon. Sanitair ook zeer schoon maar ietwat gedateerd. Je mag kijken als boerJeroen zijn koeien melkt (achterste stal via gangetje rechts naast de stier) en hij vertelt trots over de vrijwel gesloten kringloop op zijn bedrijf. De koeien en kalfjes staan er mooi verzorgd bij. Aanrader!
prima stads camping. Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam. Sanitair is prima en schoon. camper plaats is klein en wel aan de prijzige kant maar je zit wel in Amsterdam en het is rustig. Door vele bomen geen satelliet ontvangst mogelijk
Zeer mooie camping, op prachtige locatie aan een stromend riviertje. Net sanitair. mooie plaatsen. we komen zeker nog een keer terug
Prachtige omgeving, kleine rustieke camping. vriendelijke eigenaresse. Leuke ‘kantine’. Lekker eten. WiFi is slecht op de staanplaatsen, helaas ook nagenoeg geen 3G/4G ontvangst. Omdat wij zakelijk bereikbaar moeten zijn en dit niet mogelijk was, zijn we een dag eerder moeten vertrekken. Helaas moesten we wel gewoon stageld betalen voor de dagen dat we zouden blijven! Dat begrijpen we wel maar erg klantvriendelijk is het natuurlijk niet.
Prima camping, hele mooie omgeving. Restaurant/ terras gesloten terwijl wij er waren! wel wat eten bestel mogelijkheden . Hoofd sanitair gebouw prima - bij sanitair gebouw oud en matig!
geweldig idyllisch omgeving. Tussen de bloeiende fruitbomen gestaan. Heerlijk rustige camping met goed sanitair. We hebben mooie bloesem tocht gefietst door de Betuwe in bloei!
Sitecode: 52099
We hebben hier 2 nachten gestaan. Erg leuke plaats, aan het water. mooie camping, nu gelukkig erg rustig! In vakantie periode of weekeinde voor ons veel te massaal dan waren we zeker doorgereden! Wel veel last van de Eenden/Ganzen die zich vanaf 5 uur al massaal laten horen.
prima CP met super mooi en schoon sanitair. Erg drukke CP dus je moet geluk hebben een plaats te hebben, wij hadden de laatste om 14.30 uur op vrijdag. Omgeving is mooi, leuke fiets routes via route.nl
prachtig uitzicht, wat dat betreft een 5*. Leuk om een keer mee te maken. Helaas erg drukke weg wat veel overlast geeft, zelfs s‘nachts in de avondklok periode!
prima CP - in mooie omgeving- aardige eigenaren met warm onthaal! aanrader!!
prima CP, vriendelijke en behulpzame eigenaren. mooie fiets en wandel omgeving. Een aanrader!
Heel leuk ontvangst. Heerlijk gegeten friet met stoofvlees en heerlijke salade. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Helaas nog maar beperkt “verharde” plaatsen, maar uitbreiding staat in de planning zoals wij begrepen hebben.
mooi uitzicht. Typisch Kamperen bij de boer, dus de modder voor lief nemen! toilet etc prima. Geen mogelijkheid aanwezig voor lozing vuilwater! viel ons enigszins tegen!
Leuke camperplaats, tussen de fruitbomen. Mooie landwinkel met heerlijke producten. Schoon sanitair!