@Herjan
prijs camper is 15.— plus 7.-/ per persoon. stroom 3.— Prima plek locatie
Inderdaad, een heel bijzondere plek, aan te bevelen.
sluit mij graag aan bij voorgaande review, prima plek!
voldoet nog steeds aan de verwachting, vuilwater lozen en watertanken.
prima plek, geen enkele overlast ervaren!!
Deel mening van voorgaande, prima plan en Lidl vlakbij
prima plek en heel ruim terrein. keuze uit wel of geen stroom, broodjes service. 2 dagen gestaan, top!!
Prachtige CP, voor zelfvoorzienende camperaars. Mocht je niet helemaal zelfvoorzienend zijn is er ook een keurige douche en toilet aanwezig en een afwasplek. Mooie plek om te wandelen en fietsen. zeer vriendelijke eigenaren. Komen zeker nog een keer terug. HerJan
Mooie camping, prachtig sanitair gebouw, vriendelijk personeel. In voorseizoen €23 met ACSI maar uiteindelijk €31,50 per nacht betaald met alle extra kosten, incl. 10% MwSt op de rekening. Omgeving ideaal om te wandelen en fietsen.
Toegang best steil ( scherpe bocht) en smal, voor onze camper 7,30 een meter niet echt geschikt.
Ik sluit mij graag aan bij Kobus, mooie plek en omgeving. faciliteiten en prijs zijn meer dan oké!! Eigenaar erg vriendelijk
Niks meer te wensen! Top locatie. ( misschien beter weer😉).
Hier 3 nachten gestaan, mooie ruime plekken. Voor €12 heb je alles wat je nodig hebt: lozen, water en zelfs supermooie schone toiletten en hele goede WiFi ! Voor stroom, douche en verse eitjes extra betalen. De leuke tuin en gezellige eigenaren krijg je er gratis bij. Bedankt en we komen zeker nog een keer terug! H&J en Coöperatie
Hier 3 dagen gestaan, weinig overlast van vrachtwagens of hangjeugd. Prima ruime plekken en dichtbij ( 250 mtr) diverse supermarkten
Uitstekende plek met de juiste voorzieningen! Prijs meer dan waard!
Aan doorgaande weg (enigszins verkeerslawaai) zicht op de Moezel. Geen voorzieningen, voor 1 nacht prima plek. Betaalautomaat niet aanwezig, dus gratis!
Waren hier op 13 juni 2019, mooie camperplek, echter sanitair (containerunit) stelt teleur. Staat erg scheef, wastafel lekt en water blijft op de vloer staan. Zeephouder zonder zeep, handdoekhouder zonder handdoekjes. Beetje rommelig gebeuren mbt lozen vuilwater en legen toiletcassette.
Waren hier op 7-6-2019, hadden een mooie plek met uitzicht op de zee. Prijs is 19.— per nacht, gratis WiFi bij de receptie. Op dit moment nog niet veel gasten, dus een rustige camping. Broodjes zijn te bestellen. Omgeving is prima om te fietsen of bijvoorbeeld naar Blanes te gaan. Sanitair ziet er redelijk uit, wordt in ieder geval goed schoon gehouden.
5-6-2019. Camperplek direct aan het strand met uitzicht op zee. 8 meter camper geen probleem. Brood dient besteld te worden, wordt warm gebakken. Sanitaire voorzieningen prima, prijs 2 personen all in € 19.— per nacht
Terrein is verhard middels een mooie gladde betonnen vloer. Fietsen naar Barcelona prima te doen, na circa 300 meter een rustig weggetje langs tuintjes. Weinig tot geen last van de ‘ buurt’ . Een ruime voldoende voor deze CP!!
1 juni 2019, omdat camping Clara vol was, hiernaar toe gegaan. Veel meer plaatsen en daarom meerdere lege plekken om te staan. Sanitair uitstekend onderhouden en verder alles top voor elkaar!!!
2 juni 2019 hier geweest. Totaal verlaten en niet onderhouden plek. Stond wel stroomkastje maar alles door gras/onkruid overwoekerd. Slecht bereikbaar door zeer steile weg. Volgens ons niet meer in gebruik. Geen mens te bekennen. Advies: verwijderen van de app!
Wat mij betreft doet deze camping niet onder voor Clara. Uitstekende sanitaire voorzieningen en restaurant menu € 11.— is nog steeds van toepassing.
Niet veel toe te voegen aan andere beoordelingen, prima plek, mooie omgeving om te fietsen. Natura 2000!!! Geen last van beheerder gehad, gewoon buiten kunnen zitten
Goede camperplek, inname schoon water, vuil water lozen en toilet ledigen gratis.
Goede camperplek voor een overnachting, inname schoon water, lozen vuil water en ledigen toilet gratis. Naast zwembad gratis WiFi
Prima plek om te overnachten, broodjes service, zwembad. Sanitaire voorzieningen zijn inderdaad iets gedateerd maar wordt prima schoon gehouden!! Mooie uitvalsbasis naar de kabelbaan Fuente Dé.
Prima plek, vriendelijk
Zou wat willen toevoegen maar kan zo niets anders bedenken dan TOP!!!
Prima plek, eigenaren bieden een prachtige plek met daarnaast goede voorzieningen.
Kan mij aansluiten bij de vorige revieuw. Wat een prima lokatie!
Op zich prima plek, toiletgebouwtje , schoonwater en plek voor lozen vuil water. Prijs €9.— Stonden op 1 augustus 2018 helaas wel enkele families samen welke s’ avonds erg luidruchtig waren.
Op zich een prima plek voor een overnachting, bij het oprijden van het terrein kun je aangeven of je wel of geen water wilt tanken (extra kosten). Komt tegen 09.00 uur ook nog een bakker voorbij.
Prima plek ook om een paar dagen te staan. Schoon sanitair! Ruime plekken en behulpzame eigenaar. Prijs in september € 18,50