@Herkuh
- 2019
Alles is al gezegd. Waar de eigenaren invloed op hebben is dik voor elkaar. De ideale uitvalbasis naar een prachtige omgeving en natuurlijk Haarlem, Amsterdam, Zandvoort, Spaardam etc. Helaas vliegtuigen in overvloed. Start-/landingsbaan nagenoeg in de achtertuin. Wat een herrie. Wellicht doordat het hoogseizoen is extra druk? De windrichting is van invloed of het een startbaan of landingsbaan is. Helaas voor ons nagenoeg alleen maar startbaan.
Prima camperplaats. Elektra, grijs water, schoon en werkend sanitair. Goede douches (niet erg heet). (Af)washok. Zeer ruime plaatsen. Receptie niet altijd bemand. Er wordt een 06 nr vermeld. Zeer vriendelijke beantwoording. "Zoek maar een mooie plek uit en ik kom later de benodigde gegevens halen. Camper, twee volwassenen, 2 hondjes en elektra € 14,44.
5 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Prima camping. Zeer ruime plek (6) . Zoals eerder genoemd, z.g.a.n. sanitair. vriendelijke mensen. Snelweg wel hoorbaar.
2022
Oké het Sanitair kan beter en het zwembad mag wel schoner. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Grote plaatsen. Zeer schappelijk tarief. Aanrader.
Leuke camping, lekker zwembad. Mooie plek. Sanitair was minder helaas. Tot zover het leuke deel. Dikke pech. Eerst vier, vijf zes en de zevende tandemasser uit de UK. Asociaal! Schreeuwen, loslopende honden (piesten en poepten overal) die de hele dag blaften. Hen er op aanspreken hielp niet. Van vriendelijk vragen tot aan twee klachten indienen bij de beheerder van de camping, niets hielp. Mismanagement wat waarschijnlijk toch koos voor het geld.
Ik herken een aantal zaken uit de eerdere reviews. Mooie camping. Schoon Sanitair. Zelf plek uit kiezen. Zeer vriendelijke receptionisten. Maar dan, de herrie. Het is vandaag donderdag en het weekend is alles gereserveerd. Jongeren met een tent. Nu al harde muziek. De wind staat voor ons ook nog eens verkeerd. Barbecue lucht komt zo de camper binnen. De snelweg is zeer goed te horen. Dus van de rust waar menig review over spreekt herken ik niet.
Aanvullend op hetgeen in de eerdere reviews is genoemd. Mooie camping. We troffen het niet zo. We hebben al een paar Spaanse Campings bezocht waar veel Spanjaarden komen. Veel lawaai alszijnde herrie (ook ‘s nachts), vuil wordt achtergelaten op de camping en bij het Sanitair. Bij binnenkomst werden ons expliciet de camping regels voorgelegd en vooral dat de hond aan de lijn moest. Meer op naleving van de regels letten zou welkom zijn.
Wat een gezellige sfeer. Schone camping. Zone 1 achteraan is wel wat druk. mochten we weer gaan dan in het begin van Zone 1 of zoeken we het iets hogerop. Sanitair is super, heerlijke stortdouches. Zaterdags live muziek. Wat een goede zangeres met een geweldige stem. Lekker gegeten in het restaurant. Aanrader.
Er is veel gezegd in de reviews. Camper, 2 personen en een hond + electra. We kregen een plek van 8m nog wat. we hebben een Buscamper van 6.39m plus fietsenrek is samen 7.29m. Vóór de plek een boom waardoor we de Camper niet achteruit konden insteken. We hebben ‘m er schuin naar voren ingereden en zo laten staan. 1 nacht €39,- Nooit meer.