@Herman-Pip
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 102083
Wij zijn hier voor de 4e keer op deze prachtige plek aan zee. Weer zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaresse, gewoon top. Het sanitaire mag dan eenvoudig zijn maar de plek is niet te evenaren, geweldig. Gracia weer bedankt voor het reserveren van een plek voor ons.
Hele leuke kleine camping aan een prachtig riviertje, fijn om met je stoel in het water te zitten of te zwemmen. Goed sanitair, wasmachine en een leuk barretje wat van 15.30 tot 17.30 uur geopend is. Brood op bestelling van de bakker. Wij komen zeker terug.
Mei 2026
Mooie kleinschalige camperplaats aan de Moezel. Er zijn plekken aan het water en op het grasveld met verharding. 2 toiletten en 2 douches, prima voor elkaar. Inchecken met automaat.
April 2026
Camperplaats nu onder beheer van de gemeente. 19.50 per nacht inclusief stroom. toiletgebouw nu ook gewoon in april open. Werden ontvanger door een zeer vriendelijke havenmeester, TOP
Leuke plek aan de haven. Sanitair uitstekend, vriendelijke mensen.
Wij hebben hier met plezier gestaan. mooie plekken en gewoon goed sanitair. De omgeving is prachtig om te fietsen of een sloep te huren. Agnes aan de balie is heel vriendelijk en behulpzaam. Ook het restaurant aan het water is bijzonder goed en je kunt er gezellig zitten. Komen zeker terug
Prachtige kleinschalige cp. Plek voor 8 campers aan de haven met alle voorzieningen. Loopafstand van het centrum. wij werden ontvangen door de aardige havenmeester. Gewoon top...
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie CP met zeer vriendelijk eigenaar. Wij waren hier 2 dagen met 3 campers om Lissabon te bezoeken. Paulo heeft 2 taxi's geregeld, fijne service. Deze plek is zeker aan te bevelen, Paulo bedankt voor de gastvrijheid.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Wat een mooi camping park. Het lijkt wel een luxe resort. Wij staan hier nu voor 3 dagen, en betalen 88 - voor deze 3 dagen. Voor wat je er voor krijgt top.