@Herman-en-Marion

2004
6m
Halfintegraal
Bezit

Top camper zoals eerder beschreven. Dorp Doonbeg is een teleurstellend.

Mooie plekken aan het riviertje. Midden in het dorp met pub en restaurantjes. Voorzieningen prima.

Prijzig maar we moeten maar aan wennen in Ierland. Eenvoudige camping met mooie plekken aan de waterkant. Dorp op half uur lopen langs de "grote" weg is wat minder.

Aan de Ring of Beara (vonden wij mooier dan Kerry) Extra ring zeer smal <2,5>houd er rekening mee!! Het ging bij ons gelukkig net goed.🙈 Leuk dorpje op loopafstand. Mooie plekken.

Prima plek voor één nacht op de pier €20,- is aan de hoge kant. Op loopafstand van leuk dorpje en supermarkt.

Groot veld met campers. Daarom prima voor één overnachting. Mooi aan het strand en op loopafstand van het dorpje. Leuke Cliff wandeling (1uur) gemaakt.

Prijzig maar prima camping. Voorzieningen goed. Vanuit de ferry van Rosslare een prima plek voor één overnachting.

Prima cp voor een dag/nacht Kilkenny. Alles op loopafstand. Voorzieningen zeer sober. Wij stonden er op een zaterdagavond en dan is de pubmuziek aanwezig, maar wat wil je midden in de stad.

Prima cp. Mooie plek aan de Rijn. Bacharach een mooi dorpje om te bezoeken. Gebruik van sanitair op camping. €12,- (parkeren in Amsterdam is duurder)