@HermanBruining
Wij waren hier een paar dagen geleden. Ontvangst was heel hartelijk. Camping heeft een klein restaurant waar je tussen de middag kunt eten. WC en douche in het restaurant. Douchen kan alleen wanneer het restaurant gesloten is: het toiletgedeelte wordt dan afgescheiden van het restaurant. Grijs water en wc-casette: legen in een put achter de containers. Op de camperplaats is een tappunt voor drinkwater.
Wij waren hier op 23 april. Prima camping. Herman Bruining
Heerlijke camping in parkachtige sfeer. Ruime plaatsen, zelf uit te zoeken. Sanitair is niet al te ruim bemeten, maar wordt zeer goed schoongemaakt. Wij betaalden €12,- per overnachting. (2 personen)
Prettig ontvangst met een kopje koffie. Verder kan ik de vorige recensie alleen maar onderschrijven. Kortom: een prima lokatie.
Wij heben de afgelopen dagen hier op de camping gestaan. De plaatsen zijn niet afgebakend. We konden zelf een plaats uitzoeken. Omdat we met de boot naar Bari gingen (vertrektijd 23.59 uur) konden we tot 19.00 uur op de camping blijven, na overleg met de campingbeheerder. Er gaat een fietspad (die bijna bij de camping begint omdat het fietspad nog niet helemaal klaar is) tot in Igoumenitsa. (ca 6 km)
Ik kan me bij de vorige recensie aansluiten: gastvrij en vriendelijk personeel. Nieuw restaurant waar elke dag een ander menu wordt geserveerd. Sanitair is niet nieuw, maar wordt uitstekend schoon gehouden. Grijs water lozen is wel een dingetje, maar als je zelf een afvoerslang hebt is dit goed te doen. Ook mooi om te wandelen over de heuvels naar Gythio 6,5 km. Dan moet je nog wel weer terug. Langs de weg en deels over het strand.
Wij hebben hier gisteren gestaan en hebben er heerlijk gegeten. We waren positief verrast over de kwaliteit en de prijs van het eten. Stroom kun je uit een van de twee stopcontacten halen die aan de achterzijde van het kapelletje zitten. Water tappen kan bij een kraan aan de zijkant van het restaurant en het chemisch toilet legen gaat via een afvoerbuis,die een beetje verstopt in het gras zit. De route vanaf Igoumenitsa is prachtig.
Wij hebben hier een paar dagen gestaan. De beheerder spreekt gebrekkig engels, maar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Camping is weliswaar simpel, maar het sanitair is brandschoon. Ostra is een prachtig dorpje in de regio Marche. Je kunt hier prachtig wandelen. Ancona is slechts 45 minuten verwijderd, dus een ideale stop voor de Ferry naar Griekenland.
Mooie, kleinschalige camping in Noord-Groningen, gelegen aan het Aduarderdiep. Zeer vriendelijk ontvangst door de campingbeheerster. Gratis gebruik van kano's en trapboten. Veel wandel-en fietsmogelijkheden in het mooie Noord-Groningerland. De stad Groningen ligt op fietsafstand van de camping (16 km). Veerpontje naast de camping (Reitdiepveer). Een aanrader.
Vriendelijk ontvangst. Beheerster spreekt goed engels. Verrassend glooiend landschap. Prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving.
Aardige camping, schoon sanitair. Grote Intermarché en Aldi op 2,5 km afstand van de camping. Andere supermarkt op 500 m afstand. Prachtige fietsomgeving. Aanrader.
Wij waren hier op maandag 20 mei. Ondanks het feit dat het sanitairgebouw open was (schoon en netjes), leek het er op alsof de camping verder nog niet klaar was voor het kampeerseizoen. Wij zijn doorgereden naar Bourbon-Lancy.
Sitecode: 19229
Voor een stadscamping redelijk. Sanitair oud, maar redelijk schoon. Met acscicard kontant betalen. Bushalte voor de camping. Kaartjes bij de receptie kopen (ov chip kaart). Bij inlevering na afloop €1,- retour.
Zeer vriendelijke en behulpzaam uitbater. Toen wij er waren, was er nog geen restaurant open, maar hij regelde gratis vervoer naar het restaurant in Trsteno en na afloop ook weer terug. Wij konden zelf een plaats uitzoeken. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan met de bus naar Dubrovnik. Bustijden bij de receptie verkrijgbaar, kaartjes moet je in de bus kopen (15 kuna pp)
Sitecode: 19792
Prima plek voor een overnachting. We hebben aan de overkant van de officiële camperplaats gestaan, omdat de camperplaatsvakken aan de krape kant waren. De toegang was een beetje lastig te vinden, omdat naast de camperplek gebouwd werd. Voor campers langer dan 7 meter niet echt geschikt. Herman en Dineke Bruining
Camping open vanaf 1 mei. Men was verbaasd ons aan te treffen. Ze hadden nog niet op gasten gerekend. De camping is aangelegd tusen de olijfbomen. Water en stroom bij de staplek. Kleine supermarkt waar alles te krijgen is op150 meter afstand. Prachtig uitzicht op de zee. Binnen 2 minuten op het kiezelstrand. Begin alleen nog een paar toeristen. Zee en strand voor jou alleen. Eettentjes nog dicht.
Prima overnachtingsplek. Zeer vriendelijke ontvangst. Het is een mooi wandelgebied. Broodjesservice is niet meer op de camping, maar de bakker zit op 50 m afstand van de camping.
Wij zijn hier 12 augustus 2015 geweest. Omdat we een lange buscamper hebben, hadden we een plek in de uiterste hoek opgezocht. Op zich een prima plek: we hebben er prima geslapen, maar we werden de volgende ochtend om 8.00 gewekt door een grote tankwagen. Er is een klein winkelcentrum op 200 m afstand, met o.a. een warme bakker en een Jumbo (8.00 uur open)