@HermanHommen
- 2012
Stonden hier drie nachten.Super mooie plek. Prachtig sanitair. Vriendelijke ontvangst. Goed uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Betaalbaar! Echte aanrader.
Wat een verschrikelijk mooie stek. Hartelijke ontvangst, je voelt je meteen wolkom. Mooi grasveld en santaire voorziening. Als je geluk hebt, kun je ook nog meegenieten van een feestje. Mooie fiets en wandel omgeving. Wij gaan hier zeker naar terug. Echte aanrader! Bedankt voor de gastvrijheid.
Afgelopen weekend drie nachten gestaan. Top locatie voor fiets- en wandelliefhebbers. Gloednieuw sanitair, piekfijn voor elkaar. Zeer rustige plaats. Voor herhaling vatbaar. Bedankt..
Pracht camping met aparte camperplaatsen. Alles werkt met een pasje, slagboom en douche. Sta je er lang onder dan kost dat vanzelfsprekend meer. Super schoon en ruim sanitair gebouw. Gezellig en informeel restaurantje. Niet te uitgebreide kaart maar super lekker. Veel animatie voor de jeugd die niet mee was.
Prima cp om Wismar te bezoeken. Niet al teveel eisen stellen dan ben je snel tevreden. Drie sterren vanwege weinig douches en toiletten voor zo'n grote cp.
Schitterende mini camping,prettige beheerders, schoon sanitair, ruime plaatsen met verharding. Kindvriendelijk, rustige omgeving. Op loopafstand (2km) van centrum. Mooie wandel en fiets omgeving. Echte aanrader.

Top camping/camper plaats. Alles erop en aan. Super vriendelijke beheerders. Dichtbij centrum en bezienswaardigheden en last but not least goed uitgangspunt Elberadweg. Aanrader!
Best een mooie plaats, ruimte voor max 5 campers. De poort gaat savonds op slot. Ontbijt mogelijkheid. Groeps accommodatie, dus "samen" douchen.🤣 Prijzig anders extra sterretje.
Drie nachten gestaan. Prettige ontvangst. Gelegen aan Elberadweg. Sanitair is inderdaad wat gedateerd, maar functioneert goed en is schoon. Alles mogelijk, chem.toilet legen, vuil water lozen en schoon innemen. Wel wat prijzig maar beter dan goedkoper en niets werkt.
Prima voor een nachtje. Geen verdere voorzieningen. Alleen stroom,water en stort chem toilet.
Zijn hier twee nachten geweest. Prima sanitair, wel wat ver van de camperplek. Mooi aan het water. Pracht uitvals basis naar centrum Magdeburg.