@HermanNijon
We hebben op deze prachtige plek 2 weken gestaan. Alles ziet er goed verzorgd uit. Arina en Arie zijn uitstekende gastheer en -vrouw. Voor hen is niets teveel om het hun gasten naar de zin te maken. Volgend jaar, als alles helemaal af is, komen we zeker terug. En als je geluk hebt, maakt Arina excellente tomatensoep. Herman en Sonja
2023
Prachtige mooie grote plekken. Douches zeer goed. Wel een beetje jammer van de toegangsweg maar de camping maakt het ruimschoots goed. We hadden voor een week gereserveerd, maar de laatste dag was slecht weer, dus een dag eerder vertrokken. De laatste dag hebben ze niet in rekening gebracht, hulde.
We zijn tot volle tevredenheid hier voor de 2e keer teruggekomen, nu van 16 november 2022 tot 13 januari 2023. Beter dan hier vind je niet. Voor aankomende winter hebben we ook al gereserveerd. Nancy en Rocky zijn super gezellig en zeer behulpzaam. Vaak in de bar het keezenspel spelen. Nancy en Rocky bedankt. Groetjes Herman en Sonja
2022
Mooie plekken. geen satellietontvangst. Vanuit Frankrijk moet je een scherpe bocht naar rechts maken. Prijs is nu € 21 zonder stroom.
2020
Mooie rustige kleine camperplaats. Prima sanitair. Op gras. Rostock 10 km prima te doen op de fiets.
Nette camperplaats. Alles dicht bij. Met de bus naar Lübeck. Prijs nu € 8 inclusief belasting voor één persoon. Stroom € 1 voor 5 kWh. Wel op tijd aankomen.
Fantastische plek direct aan de Elbe. Geen voorzieningen, prijs 5 euro. Wel op tijd komen, rond 11 uur is de plaats al vol.
Prima plek. Over de WiFi geen klachten. Indien vol bezet wel krappe plaatsen. Zonder stroom en water best aan de prijs.
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Mooie ruime plaatsen. Sanitair wat verouderd maar voldeed. Op 12 minuten lopen van de tram naar oude centrum.