@HermanPoorthuis
Dank je wel Henry en Irene voor jullie gastvrijheid. Jullie plek is prachtig met heerlijk ruime plaatsen met mooi uitzicht. Heel fijn om in de ochtend bij jullie een broodje te mogen ophalen. We hebben fijne dagen gehad en komen zeker terug
Superleuke plaats aan het meeret prachtig uitzicht. Eventjes zoeken om het te vinden. Bij de parkeerplaats van de viskwekerij weggetje omhoog nemen naar rechts zodat je achter de herberg uit komt. Bij het hek zijn plaatsen voor een camper, zeer goed toegankelijk voor buscamper.
We hebben hier heerlijk rustig gestaan op het veld met op de achtergrond zicht op de prachtige oude boerderij. Bij aankomst wijn geproefd en gekocht van het oudere echtpaar wat hier woont. Prima plek.
Super leuke plek, die Gies en John nog veel mooier gaan maken dan hij nu al is! Wat het bijzonder maakt is dat zij open en hartelijke mensen zijn die voor iedereen een praatje hebben. Heel gezellig hoe je elkaar leert kennen tijdens het welkoms drankje. Het zijn ook nog eens hele mooie plaatsen om te staan dus wat wil je nog meer? Gies en John heel erg bedankt en tot ziens. Hartelijke groeten Herman en Karin
Rustige plek, heel netjes aangelegd net buiten een schattig dorpje met hele vriendelijke mensen. In het dorpje een winkeltje met vers brood, een speeltuin een pinautomaat en een kroeg. Dank je wel gemeente Longares!
prima plek voor een nacht, leuke locatie langs water, rustige omgeving. zeer goed terrein.