@HermanSlotman
- 2024
Mooie plek, op een berg midden in de natuur. Wegen hoorboor, mogelijk door windrichting. Vriendelijke gastvrouw. Eén badruimte op de bovenverdieping van de villa is wat aan de krappe kant voor de CP. Bereikbaarheid badruimte is via een stalen steile spiltrap. Rondom de villa is het wat rommelig.
Sitecode: 20658
Mooie camping. Vriendelijk ontvangst bij de receptie. Sanitair is goed, schoon en alles is aanwezig. Een bosbrand heeft grote delen verwoest van het omliggende bos en een deel van de camping. Er wordt hard gewerkt aan de wederopbouw. Deze mensen verdienen uw bezoek!
Wat een lieve mensen zijn Francis en Isabelle, tijdens het ontvangst en later, was het hartelijk. Wij hebben er drie weken gestaan. Het is werkelijk een oase, een mooie tuin met daarin palmen, fruitbomen en zwembad. Als er wat rijp is, blijven ze vragen, of je wat wil plukken. De camper staat op een verhard bordes, de badkamer is gesitueerd in de garage en er is ook nog eens een buitenruimte met keuken die hun gasten mogen gebruiken. Have fun!