@Hermanator2

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele fijne camping midden in de wijngaarden met de Moscatodruiven. 10 ruime plekken met stroom. Geen chemisch toilet of afwaterplek. Toiletgebouw beetje verouderd maar wel schoon. Aardige eigenaren, broodjesservice, mooi zwembad en wijnproeverij paar keer per week en dan kan je ook pizza bestellen. Nederlandse eigenaren. Op uurtje fietsen (e-bike) van Alba en iets meer dan uur van Asti, met e-bike wel te verstaan. Minpunt, wasbakken naast wc’s.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wat een fantastische omgeving! Besneeuwde Alpentoppen zie je vanaf de camping. Hele rustige kleine gezellige en idyllische camping die wordt beheerd door zoon en moeder. Prima sanitair, koude biertjes aan de bar, broodjesservice, Moeder’s lasagna. Rinkelende koeienbellen, stromend water. Drie dagen hier gestaan met mooi weer, helemaal prima de luxe en in orde. WiFi niet sterk, maar wie maalt daar om?

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Camping ligt vlakbij Montreux aan drukke weg, maar daar heb je geen last van. Typische camping met veel vaste plaatsen. Paar camperplekken vlakbij receptie en gloednieuw toiletgebouw. We betaalden 52 CHF voor 2 nachten met 2 personen. Geen camping om lang te blijven, maar prima om dagje Montreux en Vevey te doen of te fietsen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Kleine camping municipal aan de rand van het dorp. Erg verouderd sanitair, maar prima plaats met stroom en hele aardige beheerders. We waren op weg naar zuiden met camper en waren maar al te blij dat we een plekje hadden. 7 campings gebeld en allemaal complet. Reataurant in dorp en een bakkertje.