@Hermanator2
- 2024
- Weinsberg CaraCompact Pepper
- 2024
Waar voor je geld. 12 euro te betalen. Zeer simpel aan de poort met Apple Pay of credit card. Drie straten waar campers op vrij vlakke ondergrond kunnen staan. Tegenover een Wellness Resort. Op 15 minuten lopen van een typisch Duits stadje met alle voorzieningen zoals tanken en boodschappen. We hebben gegeten bij Thassos; prima en ook zeer betaalbaar. Geen voorzieningen op de plaats maar je kon gebruik maken van toilet van het resort.
Prima camperplek met duidelijke afgebakende plaatsen. Stroom voorhanden, en ook lozen en bijvullen inclusief net als duidelijk gescheiden afvalplaats. Op loopafstand van paar supermarkten en op fietsafstand van centrum. Prima als je naar de boot moet of van de boot komt. Wel op tijd komen want snel vol.
Held grote camping op 4 km van Basecamp. Heel relaxed omdat je zelf plaatsen mag kiezen. Aardige receptie mst klein winkeltje. Maar 4 sterren omdat de sanitaire gelegenheid voor wat betreft schoon wat te wensen overlaat.
Perfecte plaats om te overnachten of een extra nachtje te pakken bij mooi weer voor een wandeling of fietstocht om het meer. Twee toiletten die zee schoon zijn. Aan een meer en op een super rustige stek. Zeer aan te bevelen.
Maar 4 sterren omdat het wel een prijzige camping is. Prachtig en rustig gelegen aan het fjord en op redelijke afstand (5 km) van Geiranger. Heel mooi en nieuw sanitair, maar hadden wel paar wc’s en douches meer mogen zijn. Het uitzicht op het fjord is magistraal (bij mooi weer). We hadden een plek aan het water, helemaal top.
Ik zou 3.5 ster willen geven maar dat kan niet. Prima plek voor een dagje Trondheim. Rustig, mooie plek aan het water, bus nabij, sanitair ok, lozen en bijvullen ook prima. Wel prijzig.

Sitecode: 196159
Prima vrije plek aan meer zonder voorzieningen. Goed om te overnachten.

Perfecte vrije plek om te overnachten. Aan de RV17 maar daar hoor je na 9 uur niks meer van want er komt geen verkeer meer na die tijd. Betonnen tafels en zitjes, overkapping en vuilnisbakken dus prima als je zelfvoorzienend bent. Mooi uitzicht op het fjord en leuk wandelpad naar boven en een kleine waterval.
Prima overnachtingscamping vlakbij Reine, en vlakbij de haven voor de boot naar Bodø. Goede voorzieningen voor bijvullen en lozen. Sanitair redelijk modern, niet heel schoon toen wij er waren en weinig in verhouding tot het aantal plaatsen. Mooie plekken op dun gravel en daarnaast een plaatsje met groen. Toen wij er waren wel tot laat aankomers die hun motor gewoon even laten draaien en babbelen.
Hele fijne plek aan het water. Vlak naast de weg, maar die is vrij rustig. Staan vandaag 6 campers en iedereen laat elkaar met rust. Geen voorzieningen, behalve een bankje met een tafeltje.
Prima kleine camping aan een meer van het fjord. Heel rustig gelegen. Erg aardige receptie en net sanitair en alle voorzieningen voor een camperaar aanwezig. We stonden een nacht aan het meer op een ruime plek.
Perfecte plaats aan het water en slechts 2 andere camperaars aanwezig op 2 juni. Totale rust ‘s avonds. Mooie (maar zeer pittige) wandelingen nabij. Geen enkele voorziening maar dat hoeft wat ons betreft ook niet.
Laat van de boot en derhalve weinig selectief in waar we wilden staan. Mooie grote plaats, makkelijk registreren, vlak aan zee, modern sanitair. Wel prijzig. Sanitair modern, maar weinig en niet heel erg schoon.
Prima plek om vrij te staan onderweg. Plaats voor 10-12 campers, meest verharde plekken. Container voor vuil aanwezig verder geen voorzieningen. We stonden eind mei met 8 camperaars. Rustig ondanks dat je aan de E10 staat, maar daar komt ‘s avonds bijna geen verkeer overheen. Paar leuke hikes in de buurt.
Grote camping met ruime plaatsen en alle benodigde voorzieningen. Wij stonden hier eind mei en toen was alles fris en fruitig en voor 5% bezet waardoor alle sanitair super schoon was. Ook. geen wachttijden. Paar kilometer van Jokkmokk dat wat horeca heeft en 2 goede supermarkten.
Allervriendelijkste ontvangst bij de receptie. Eind mei waren we met 3 campers. Hele grote camping met veel vaste staanplaatsen en faciliteiten, maar direct aan de Botnische Golf. Omdat we vrijwel alleen waren waren alle faciliteiten zoals toilet, douches, keuken schoon, verwarmd en voor ons alleen. Heerlijk. Geen idee hoe dit in juni en juli is. Maar prima camping voor ons op doorreis. Goede winkel ook.

Prima camping met goede faciliteiten. Schoon sanitair, wandelroutes in de nabijheid, heel erg ruim opgezet met grote plekken. Je kan grijs en zwart lozen en wit bijvullen. Broodjes kan je bestellen in het piepkleine winkeltje. Aardige receptie.
Sitecode: 194788
Verharde plaats waar zo’n 40 campers kunnen staan. Ideaal voor bezoek aan het mooie en relaxte Kopenhagen. Schoon sanitair en alle voorzieningen aanwezig. we stonden er 2 dagen.
Hele fijne camping midden in de wijngaarden met de Moscatodruiven. 10 ruime plekken met stroom. Geen chemisch toilet of afwaterplek. Toiletgebouw beetje verouderd maar wel schoon. Aardige eigenaren, broodjesservice, mooi zwembad en wijnproeverij paar keer per week en dan kan je ook pizza bestellen. Nederlandse eigenaren. Op uurtje fietsen (e-bike) van Alba en iets meer dan uur van Asti, met e-bike wel te verstaan. Minpunt, wasbakken naast wc’s.
Wat een fantastische omgeving! Besneeuwde Alpentoppen zie je vanaf de camping. Hele rustige kleine gezellige en idyllische camping die wordt beheerd door zoon en moeder. Prima sanitair, koude biertjes aan de bar, broodjesservice, Moeder’s lasagna. Rinkelende koeienbellen, stromend water. Drie dagen hier gestaan met mooi weer, helemaal prima de luxe en in orde. WiFi niet sterk, maar wie maalt daar om?
Camping ligt vlakbij Montreux aan drukke weg, maar daar heb je geen last van. Typische camping met veel vaste plaatsen. Paar camperplekken vlakbij receptie en gloednieuw toiletgebouw. We betaalden 52 CHF voor 2 nachten met 2 personen. Geen camping om lang te blijven, maar prima om dagje Montreux en Vevey te doen of te fietsen.
Kleine camping municipal aan de rand van het dorp. Erg verouderd sanitair, maar prima plaats met stroom en hele aardige beheerders. We waren op weg naar zuiden met camper en waren maar al te blij dat we een plekje hadden. 7 campings gebeld en allemaal complet. Reataurant in dorp en een bakkertje.