@Hermanguzzi
- 1999
Mooi aangelegde Camperplaats met 4 plaatsen voor 24 uur. Toilet en grijswater gratis te lozen. Jammer dat er nog geen mogelijkheid is om water te kopen. Op loopafstand van het centrum.
Mooie schone Camperplaats met alle voorzieningen. Dubbele plaatsen,zijn wel schuin aflopend, Bakker op ca 500 meter.
overnachten niet meer toegestaan
Niets aan de revisies toe te voegen klopt allemaal
Prachtige plek aan de boulevard. Wij staan in standaard parkeervakken , bus camper past net binnen het vak. In het hoogseizoen zal het krap zijn maar nu voldoende ruimte. Toiletten op loopafstand aanwezig verder geen voorzieningen
Mooie plek aan haven .Twee camper plaatsen aanwezig. wij stonden in de parkeer vakken wat voor een buscamper past. 24 uur voor £ 6,10 Toiletten aan de overkant gesloten van 20.00 tot 8.00
bestaat niet meer
Let op ! 100 meter voor deze plek in de bocht zit een camping. Deze is wel met stroom, water en toilet. Kosten zijn £20,-
Goede plek om een paar dagen te staan Prachtig uitzicht over het meer en Bergen. Prijs in mei £ 15 via de website te boeken, dan krijg je een code voor de poort.
Goede plaats voor een overnachting. Even melden bij het café en een vriendelijke ontvangst
vriendelijke beheerder douche en wc aanwezig geen luxe maar functioneel. prima plek voor doorreis
klein en nog steeds geen water
prima camping aan het meer. Schoon sanitair en goed geregeld