@Hermann54
Bin seit ca. 50Jahren mit Zelt, selbst ausgebautem VW Bus, Wohnwagen und Reisemobil in ganz Europa unterwegs.
- Niessmann & Bischoff Flair 6100 i
- 1997
- Integraal
Kaas
De locatie is ideaal om de staande stenen en de hele omgeving per fiets te verkennen. De toiletten aan de achterzijde van het terrein zijn gloednieuw en superschoon. Zeer vriendelijk personeel. Er is zelfs in september een broodjesservice beschikbaar. Het terrein is een echte aanrader. Ruime plaatsen. Je moet je fiets makkelijk kunnen manoeuvreren.
Wat kan ik zeggen? De vorige kampeerders hebben het al gezegd. We zijn weken onderweg geweest, maar dit is een van de beste plekken die we zijn tegengekomen. € 11 voor het hoofdgerecht + € 4,50 voor elektriciteit. Een echte aanrader.
3 sterren met goodwill. De camping ligt dicht bij de stad. De camping is gratis. Dat waren de pluspunten: Locatie direct aan een zeer drukke weg, dus het is erg lawaaierig. De ondergrond van de kampeerplaatsen is schuin en krom als een hondenstaart. Het kan alleen worden geëgaliseerd met verschillende wiggen, idealiter drie. Het jetonsysteem is volledig verouderd. Je hebt niet per se elektriciteit nodig. Aanbevolen als parkeerplaats.
Het is een van de mooiste campings die we zijn tegengekomen. Ik bedoel "parkeren" en niet "kampeerplaatsen". De 6A-stroomvoorziening is prima. Water en elektriciteit zijn gewoonweg top. Broodjes kunnen besteld worden tussen 16:30 en 18:30 uur. Er komt drie keer per week een pizzawagen langs. Wat wil je nog meer? Als je toiletten, douches, etc. nodig hebt, kun je het beste op een camping overnachten. De camping is een echte aanrader. 👍👍👍
Zeer vriendelijk personeel. De plaatsen zijn zeer ruim en omheind met hoge heggen. Dat is vooral prettig bij harde wind. De broodjesservice, de bar en het restaurant zijn erg goed. De fietspaden in de omgeving zijn bijna allemaal verhard, behalve die richting Omaha Beach, waar twee hobbelige stukken zijn. Het enige puntje van kritiek is dat de toiletten wat gedateerd zijn, maar altijd erg schoon. Een echte aanrader.
Als je de camping in Etretat al eens hebt bezocht, waan je je hier in een paradijs. Een echt authentieke camping zonder water, elektriciteit of waterleiding. Gewoonweg fantastisch. Met de fiets is het ongeveer 4,5 km over de hoofdweg naar Etretat en ongeveer 6,6 km over de zijweg, maar er zijn weinig auto's. De rit erheen gaat bijna volledig bergafwaarts. De terugweg is echter wat zwaarder. Een dikke dankjewel aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van deze plek. De buurt is erg rustig.