@Hermann72
Het sanitair is buiten gebruik, een deel van de heggen op de parkeerplaatsen is niet gesnoeid, waardoor deze erg smal zijn. Gezien de ligging zou het een mooie, kleine parkeerplaats kunnen zijn.
Sitecode: 51933
19 uitbreidingen zijn ons niet gelukt, maar vanwege de extreme hitte hebben we onze koele kampeerplaats op de Correze verschillende keren uitgebreid, wat vlot verliep met de vriendelijke uitbaters van de gezellige kampeerplaats. Dank daarvoor!
Sanitair is buiten gebruik
Echt een leuke plek voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte. Alles is bij de prijs inbegrepen, dus geen muntjes voor dit en dat. Heel prettig!!!! Vanaf deze plek zijn de prachtige Zeeuwse steden en de stranden van de Noordzee gemakkelijk te bereiken. Wij komen graag terug
We brachten hier 3 heerlijke dagen door. Alles is aanwezig wat een stacaravaneigenaar maar kan wensen. Hele aardige en behulpzame uitbaters die goede tips hadden om de omgeving te verkennen en kleine ongemakken meteen wegnamen. Wij komen graag terug!
Echt een geweldige plek, ingericht met oog voor detail. Sindsdien heeft Bert voor de kampeerders een stukje goud gemaakt. Absoluut een aanrader!