@HermannS.
- 1996
- Eura Mobil Terrestra 690 HB
- 2011
- Alkoof
Gratis parkeerplaats, water u. Wc-afvoer per 1 euro. Recht op de rode Main en ruk in het midden. Bedankt Bayreuth!
Sitecode: 19719
Natuurlijk veld in hemelse vrede. Weinig kuilen die geen probleem vormen. Prachtig uitzicht en enorm vertrouwen. De deur van de toren is open, binnenin "kassa van vertrouwen". Helaas is er de elektriciteitskast z. Niet op dit moment en het restaurant is sinds 11.6.19 voor onbepaalde tijd gesloten. Schade had graag iets willen eten om een andere bijdrage te leveren. Weer blij!
Sitecode: 19719
Helaas alleen voor kampeerders minder dan 2,8 tot.
Rustig klein veld in de Vogelsberg. Als u op zoek bent naar rust en afzondering is precies goed. Levering en afvoer beschikbaar, ook voeding tegen munten. Bakkerij Röhrig met heerlijke gebakjes in de buurtLeider erg onverzorgd, dus slechts drie sterren.