@Hermdrix
mooi plekje in het park. Bij coördinaten, de weg even verder volgen, maakt inrijden gemakkelijker. Alles wat een CP moet hebben, enkel jammer dat we ‘s nachts om 2 uur gewekt werden door jongeren die vuurwerk afstaken 😢
wij vinden dit niet zo’n leuke cp. Je kan enkel het toilet lozen en grijs water. Bij waterinname staat “defect”. Waar je ook staat er is herrie, zowel van de straat als van de plaatselijke bevolking die het meer bezoekt. De auto’s van bezoekers staan op 2 meter van onze camper, terwijl naast de camperplaatsen een heel grote auto parkeerplaats is
plek aan de druk bezochte kust. heel vriendelijke eigenaars. sanitair perfect onderhouden. op wandelafstand van de kust. Enig minpunt, de plaatsen worden heel krap ingedeeld luifel kan niet volledig uit en aan de andere zijde staat de volgende camper op 60 cm. Wij waren gedwongen om onze ramen op een minimum kier te zetten om de naastliggende camper niet te raken.
wat ooit een prachtige cp was, is er niets meer van over. Elektrische voorzieningen, maar de draden zijn doorgeknipt. Enkele jongeren kwamen ‘s avonds de rust verstoren met toeterende auto’s. Het enige pluspunt is het prachtige middeleeuws dorpje nabij.
een verloederde camperplaats. Jammer. Alle service dat er ooit was is verdwenen 😢 enkel het uitzicht is mooi.
prachtig plekje, zoals eerder hier omschreven. Geen 10 camperplekken, maar 5, afgebakend door grote stenen. Aan de overkant van de straat is een restaurant met democratische prijzen. Daar is ook brood te verkrijgen
een perfecte overnachtingsplaats. De treinen zijn geen overlast. Wel heel jammer dat de serviceplaats wordt geblokkeerd door de buurtbewoners 😢😢
ideaal om de stad te bezoeken. wandel-en fietsmogelijkheden. plaats voor 10 campers, doch dan mag je niet wijd staan. Veel parkingverkeer van auto’s. Niet zo rustig. Geen voorzieningen
Alles wat een camperplaats perfect maakt : service, rust, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden.
ideale rustplaats na Puy du Fou. Alles aanwezig, ook vuilnisbakken ondertussen. goede restaurants in de buurt. Een aanrader
zoals hier al eerder gezegd, fijne camperplaats, doch heel krap. Nog even meegeven dat de plaatsen aan het gemeentehuis als “verboden voor campers” staat aangegeven
dit is een France Passion plaats ! voor alle duidelijkheid dit is geen camping!! ondertussen staan hier zelfs tenten 😮 dit is niet de bedoeling van deze plaats, waar we ons FP lidmaatschap voor betalen
een prachtige camping in het groen. heel vriendelijk, behulpzaam enz. onberispelijk sanitair. Heel leuke plek om te fietsen en te wandelen. vergeet vooral Fosse d’Orient niet ❤️ alleen het restaurant was een dikke teleurstelling
niet zoals we hadden verwacht. Een vieze geur in het sanitair. ook het afwasgedeelte niet proper. alles verfomfaaid. ook het restaurant was een teleurstelling, geen kwaliteit/prijsverhouding. En de aftandse caravan op het terrein is geen pluspunt. Geen service voor campers, zelfs het grijs water kan je niet kwijt, de caravans laten gewoon hun afvalwater stromen.
prachtige plek met zicht op het meer. Romeins amfitheater in de buurt. Mooie wandelingen vertrekkend vanaf de camperplaats. servicestation in de toekomst, de serviceplaats rechtover het meer is niet langer bruikbaar
grote parking bij een historische abdij. geen voorzieningen behalve een vuilbak. Veel panoramische views in de streek
blijkbaar is dit geen camperplaats meer, het hek was dicht
fijne camperplaats. De ingangskaart ligt in een bakje aan de slagboom. 10€ per nacht. Betaling in de market en niet in het Baldo hotel ! qua service is het jammer dat de waterslang moet gebruikt worden voor het toilet en proper water
gratis camperplaats in een mooi rustig dorpje. Toch kregen wij het gevoel om midden in het containerpark te zitten. Een grote container, waar elke dorpsbewoner z’n groenafval mag dumpen 😩 de geur van rottend gras is niet echt appetijtelijk
dit is geen camperplaats meer. De service blokken liggen op de grond 😞
alles wat een camperplaats moet zijn. mooie fietsroutes in de buurt. Als je lekkere paling wil eten, dan ben je hier in de buurt aan het juiste adres.
zo zouden er meer moeten zijn ! Vriendelijke ontvangst, landelijk, rustig… gewoon top ❤️
2 camperplaatsen aan een stromend riviertje. bakker, slager, intermarche op wandelafstand. beetje last van voorbij rijdend verkeer, maar dat wordt goedgemaakt door de groene omgeving
heel prachtige camping. alles top gewoon. proper nieuw sanitair, vriendelijke ontvangst, schaduw plaatsen, historische stad, bos dichtbij… een aanrader
prachtig plekje en breng vooral een bezoekje in restaurant het zwart licht op de markt 😍
een zeer luidruchtige meeting aan de gang met veel getoeter. Een feest dat tot laat in de nacht doorging. De camping was voor de helft ingepalmd en de rest van de kampeerders die rust zochten, moesten dit maar gewoon ondergaan, zonder ook maar 1 excuus van de campingeigenaar.
prachtige camping in het laag seizoen. heel rustig. de prijs van € 19/nacht is beetje achterhaald en is ondertussen € 33
dit is absoluut geen aangename camperplaats. dag en nacht het geluid van de zuigers van graan uit het recht over gelegen bedrijf. Dit klinkt als een slijpschijf
uitstekende plaats. rustig. maar zo jammer dat mensen het nodig vinden om op klaarlichte dag het toilet in het bos te ledigen 😡 dat maakt dat deze mooie gratis plekken verdwijnen. wetende dat je op 4 km verder het toilet gratis kan legen en voor 2 euro, 120 liter water. aire de motorhome in cerfontaine.
als de gemeentebesturen niet ingrijpen zal hier binnenkort een mooie plaats verdwijnen. het terrein stond vol met tenten en caravans met de hierbij horende overlast : kampvuur, harde muziek enz
het zou een aangename plaats kunnen zijn, mocht het gemeentebestuur ingrijpen. staat vol met caravans waaruit tot de morgen uurtjes loeiharde muziek komt. vuilzakken puilen uit enz. als hier geen halt toe geroepen wordt zal een mooie plaats verdwijnen
luidruchtige camping, je krijgt een plaats tussen de vaste plaatsen en slechts 5 camperplaatsen. dit hoeft eigenlijk niet vermeld te worden als “ camperplaats” want water nemen of lozen is onmogelijk. wel vriendelijke mensen aan het onthaal, maar zouden beter moeten optreden tegen het losbandige gedrag van hun vaste camperaars.
tof heel kort bij rochehaut. gelegen langs 2 wegen, geen druk verkeer, maar toch te dicht bij, als je de rust van de Ardennen opzoekt.
vriendelijke ontvangst! er wordt alles gedaan om het bij vriestemperaturen de vakantie heel aangenaam te laten verlopen. verder heel rustig, prachtige natuur, gewoon top !!!
Sitecode: 91924
we boekten hier een camperplaats, toevallig de eindejaarsperiode. er is mogelijkheid om ter plaatse iets te halen in take away, werd ook zo als vrijblijvend aangegeven in de bevestigingsmail. doch 2 weken later werd mij gezegd dat enkel gasten aanvaard werden die het culinaire menu nuttigen., omdat ze van mij nog geen bevestiging kregen voor het kerstmenu. dit is heel unfair, dit is niet de formule van een camperplaats!!!
Met zicht over weide op zee. Sanitair komt uit een museum, maar proper. Camperplekken aan een speeltuin is toch niet zo rustig. Alles is verouderd en sjofel.
Dit is een zeer luidruchtige plaats ! En wat een wanorde ! Stinkende Service plaats ! Wissant op wandel afstand maar dit is het enige positieve.
Camping in groen aan de rand van stad Gent. Vriendelijk personeel ! Doch veel te duur, verouderd sanitair met veel spinnenwebben ! Veel verkeerslawaai. Servicepunt laat de wensen over, kortom geen aanrader
Prima plek ! Rustig, zee op 800 m en vlak aan dennenbos. S zomers komt een bestelwagen van de gemeente het vuil ophalen, wat een service
Mooie locatie ieder hoekje is netjes ingepland ! Maar bazige ontvangst en sanitair ??? Lauw water ? Afwaswater koud !!! Zeker niet het tarief waard
Sitecode: 72037
Heel rustige plek enkel s morgens enkele vroege sporters. Geen voorziening. Mooie locatie
We zagen geen enkel bord van camperplaats en als het aan de straatkant was dan was het voor een camper van 7 meter echt wel te kort. Geen cp waardig