@Hermen
Hier met genoegen een nacht gestaan. Het is vlak bij een restaurantje waar we ook heel lekker gegeten hebben. Aanrader. De wc blijft de hele nacht toegankelijk.
Langs de toegang zijn een paar bordjes die verwijzen naar zwemstrandjes. Wij zijn doorgereden tot aan de coördinaten. Daar waren 3 plaatsen geschikt voor een kleine camper. Max 7 m. Geen voorzieningen. En het meer is daar erg ondiep. Om te zwemmen moet je vermoedelijk terug lopen. Wij stonden er alleen, geen mens gezien. Ook niet iemand om de €10 te innen.
Beetje teleurgesteld. We werden ontvangen door een kind. Die deed het prima maar je hebt er niks aan. Verder niemand te zien. WiFi deed het niet. Douchen met koud water. En de stortplaats cassette toilet op slot.
Het is nu geen CP meer. Alles verwilderd. Geen voorzieningen meer. Het terrein laat nog sporen van een voormalige camping zien maar is vrijwel onbegaanbaar voor de meeste campers. Groot risico op vast rijden.
Precies zoals een camperplaats bedoeld is. Een eenvoudige plek om te staan. Grasveldje, stroompaal als extra luxe. Maar verder geen poespas omdat je dat niet nodig hebt met een camper. Heerlijk stil, terwijl het dorp en de winkels vlak bij zijn.
De prijs is inmiddels 290 kr. Prima douches en toilet bij de prijs inbegrepen. Evenals lozen van vuil water, toilet en elektriciteit. Ook WiFi zonder wachtwoord te gebruiken. Komend weekend, begin juli 2021, opent er een restaurant op de camping. Er is een boot tocht mogelijk vanaf de camping voor 350 kr pp. Mits er 8 mensen mee gaan. Bushalte voor de camping naar nationaal park 6 km verderop Hele leuke plek om te staan maar wel wat prijzig.
Een prima camperplek. Leuk om weer op een boeren bedrijf te kunnen zijn. Jeugdherinneringen. Een locatie midden in prachtig natuurgebied. Met fiets en wandel routes. Vlak bij Tilburg waar we het textiel museum bezochten en de sauna. Veel te doen dus in de omgeving. Voor sanitair bezoek gebruik ik het liefst de mogelijkheden van onze camper. Iets betere loosmogelijkheid zou mij zeer welkom zijn.