@Hermien-Hans

Lid van Campercontact sinds 2020

Sitecode: 19417

Prima camping. We waren hier op weg naar huis, maar komen zeker nog een keer terug voor een langer verblijf. De plek is, voor onze camper van 7m, meer dan ruim genoeg. De toilet- en wasgelegenheid ziet er keurig verzorgd en nieuw uit. Er is zelfs en föhn aanwezig. (Euh.ik heb hem niet geprobeerd)

Prima plek voor een overnachting. Leuk uitzicht over de omgeving. 12 plaatsen is een beetje overdreven. Het wordt dan wel proppen. Er is stroomvoorziening voor 8 campers. Eigenlijk is de plek dan wel vol.

Prima camping aan de rand van Alghero. De oude stad ligt op ca 2 km afstand. Voor campers is het aantal makkelijk bereikbare plekken wat beperkt. Nou zaten wij daar midden in het hoogseizoen zodat het aantal vrije plekken sowieso beperkt was. Sanitair is wat verouderd, maar alles is aanwezig.

Eenvoudige camping met basaal toiletgebouw. Douchen gaat met muntjes. Er zit echter een schakelaar op het kastje waarmee je de waterstraal kunt onderbreken en de douchetijd kunt verlengen. Helaas alleen hurktoiletten. Wel weer een prima restaurant met een geweldig uitzicht.

Prima camping met basaal ingericht toiletgebouw. Zo waren er alleen hurktoiletten. De douches waren echter prima. Verder was het er wel schoon. Het vinden van een plaatsje was wat lastig vanwege de laag hangende bomen. Het strand is heel bijzonder vanwege de quartskorrels i.p.v. een zandstrand.

Rond 15.00u aangebeld voor een plaatsje. Ze wilden ons pas om 18.00u toelaten. En waren verplicht tot die tijd buiten het hek in de brandende zon te wachten. We zijn maar weg gegaan!

Dit zal vast een mooie camperplaats zijn, maar ook na herhaald aanbellen werd er niet opengedaan.

Prima camperplaats. Veel schaduw dus goed uit te houden bij warm weer. Alles aanwezig, douches, toilet. Strand op ca 350m. Alleen jammer dat er geen warm water is bij de afwasgelegenheid.

3 nachten volop gebruik gemaakt van de voorzieningen. Wij komen zeker terug! Alles was aanwezig en keurig schoon. Wij hopen dat de beheerders snel duidelijkheid krijgen van de gemeente Den Haag over het mogen voortzetten van deze tijdelijke camperplaats. De broodjesservice was ook een fijne aanvulling op de geboden faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima camping aan de Elbe met ruime plaatsen. Wittenberg ligt aan de overkant van de Elbe, maar is ca 3 km lopen/fietsen. De ontvangst is vriendelijk. Broodjes service is op de camping aanwezig. De broodjes worden gebracht. Het sanitair is ruim en schoon.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Inderdaad leuke camperplaats met zeer vriendelijke beheerder. Het sanitair is wat minimaal, maar krijgt ook een voldoende!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

De camping als zodanig bestaat niet meer. Wel ziet het terrein er nog uit als een camping. De voorzieningen, stroom en sanitair, kunnen niet worden gebruikt. De afvoer van grijs water is nog wel beschikbaar. Schijnbaar haalt iemand dagelijks €5 op, de kosten voor een nacht kamperen. Het terrein ligt er goed verzorgd bij.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima geschikt als doortrekkerscamping. Slechts een paar plekken op een terrein vol ‘hutten’. Eenvoudig maar prima sanitair. Goed restaurant naast de deur