@Heros-1205
Juli 2026
Prachtige camping; alles is gratis, behalve elektriciteit. Er zijn wel stopcontacten, maar die werken niet. Met dank aan de gemeenschap!
Sitecode: 82092
De camping is echt prima. Het is alleen erg vervelend dat de kampeerders hun kleine hondjes niet in bedwang kunnen houden, die constant blaffen.
We waren hier gisteren; overdag was er verkeerslawaai, maar 's nachts was het rustig. Troyes is een interessante stad en zeker de moeite waard om te verkennen! We komen zeker nog eens terug, maar dan met wat meer tijd!
Je moet er vroeg bij zijn om een plekje te bemachtigen. Er stonden vandaag zes campers, plus nog eentje geparkeerd op straat. De camping is prima!
Wat een fantastische plek in het bos! We hebben heerlijk geslapen op deze vredige plek. Het is echter niet makkelijk te vinden, want er staan geen borden. En vergeet niet je afval mee te nemen!
De plek is ideaal om de omgeving te verkennen. Wij waren hier; de zee was nogal ruw. Je kon de kracht van het water echt voelen. Rond 19:00 uur komt een medewerker van de gemeente het parkeergeld innen.
We kunnen de gemeenschap alleen maar bedanken! Dankjewel!
We verbleven hier twee dagen en hebben ervan genoten. De prijs is wel hoog, €19,00. Elektriciteit is slechts drie keer per 24 uur beschikbaar, telkens voor vier uur.
Ik ben vandaag op deze camping aangekomen. Ik werd aangesproken door een Franse camperbezitter die zijn camper er niet uit kreeg. Hij zei dat ik verder moest rijden! Het is nog steeds een puinhoop! Bovendien ligt de camping volledig in de zon!
Ik ben gisteren naar de camping gereden, maar ben na een uur weer vertrokken. Reden: de hoofdweg is erg druk. De camping zelf is erg verwaarloosd en er zitten grote gaten in de weg. Er zijn wel water- en afvalvoorzieningen aanwezig.