@Heros-1205
Ik ben vandaag op deze camping aangekomen. Ik werd aangesproken door een Franse camperbezitter die zijn camper er niet uit kreeg. Hij zei dat ik verder moest rijden! Het is nog steeds een puinhoop! Bovendien ligt de camping volledig in de zon!
Ik ben gisteren naar de camping gereden, maar ben na een uur weer vertrokken. Reden: de hoofdweg is erg druk. De camping zelf is erg verwaarloosd en er zitten grote gaten in de weg. Er zijn wel water- en afvalvoorzieningen aanwezig.
Ik vond slechts twee aangewezen parkeerplaatsen. Helaas stond er een omgebouwde vrachtwagen dwars over beide parkeerplaatsen geparkeerd! Verder is er niets anders beschikbaar. 's Nachts is het er erg rustig!
Geweldige locatie, ongeveer 2,5 km met de fiets naar het stadscentrum. De stad is absoluut een bezoek waard. We verbleven hier twee dagen. Er zijn diverse water- en afvalpunten aanwezig.
Een erg goede camping. De gemeente heeft hier echt goed over nagedacht, bijvoorbeeld over de afvalverwerking! Overnachten is momenteel gratis omdat de afvalbak kapot is. Hartelijk dank aan de gemeente. We hebben hier twee dagen doorgebracht.
Een fantastische plek om Bordeaux te bezoeken. Parkeren is gratis. Je kunt naar Bordeaux fietsen (ongeveer 7,5 km) of buslijn 27 nemen. Een kaartje kost € 1,90 per persoon per enkele reis. Er zijn ook 24-uurstickets verkrijgbaar. Goede wandelschoenen worden aanbevolen!
Deze ruimte bestaat niet meer, verwijder hem alstublieft! ;)
Het is ronduit belachelijk om dit een parkeerplaats te noemen. Je staat hier de hele dag in de zon, bij deze temperaturen. De water- en afvalvoorzieningen zijn afgedekt met zeilen. Er zijn geen slagbomen en om hier €15 voor te vragen is absurd! Het verdient geen enkele ster. We zijn verder gereden.
Sitecode: 12047
De staanplaatsen zijn groot genoeg voor campers tot een maximale lengte van 7,5 meter. Kamperen en barbecueën zijn niet toegestaan. Gisteren was het rond de 40 graden Celsius; na 21:00 uur haalden veel mensen hun stoelen uit hun camper en gingen buiten zitten. Om 22:30 uur mat ik in mijn camper nog steeds 30 graden Celsius. Het stadje ligt op slechts een paar minuten afstand en is zeker een bezoekje waard.
Overdag kan het er wat lawaaiig zijn, omdat er een industriegebouw naast staat waar overdag werkzaamheden plaatsvinden. 's Nachts is het er erg rustig, dus het is een perfecte plek. Het stadje is op loopafstand. Het strand van Algorri is een absolute aanrader. De spectaculaire geologische formatie is zeker een bezoek waard.
We waren hier van zondag tot en met maandag. Het is aan te raden vroeg te komen, want na de middag zijn alle parkeerplaatsen vol. Prachtige plek en een prachtig strand. Op zondag kwamen er veel strandgangers aan en parkeerden hun auto's hier. Parkeren overdag is betaald.
We stopten hier omdat de camping in Pau vol was. We hebben tot ongeveer 9 uur 's avonds in de zon gestaan. Het voordeel: we konden afkoelen in de nabijgelegen beek! We hebben ervan genoten, met dank aan de gemeente!
We hebben er gisteravond overnacht! De eigenaar was erg aardig en behulpzaam! Vers water kost nu €2,00. De stad heeft veel te bieden voor fotografen.
Een stad die de moeite waard is. De parkeergelegenheid is ideaal – wat wil je nog meer?
Een erg mooie camping, maar je moet wel zelfvoorzienend zijn, want er is hier geen elektriciteit. 's Nachts was het erg rustig. Autun is een bezoek waard. Stevige schoenen zijn nodig, want het gebied rond de kathedraal is geplaveid met kinderkopjes. Dank aan het stadje.
Een rustige camping met alles wat een kampeerder nodig heeft. Water- en afvoervoorzieningen zijn uitstekend. Geen elektriciteit!
Zoals al beschreven. De oorspronkelijke locatie is sinds 24 december gesloten. Het alternatief is bij de U-bootbunker, maar niet ervoor. Reden: het is daar rustiger. Erg interessante stad.
De locatie ziet er wat anders uit. Parkeren is erg krap. Maar de aan- en afvoerfaciliteiten zijn prima. Aan de positieve kant: de trein naar Nantes rijdt in het weekend gratis. Het is minder dan 10 minuten naar de halte. We konden geen parkeerplaats vinden in Nantes omdat alle andere parkeerplaatsen bezet waren.
De parkeergelegenheid is prima. Wil je Rennes bezoeken? Dan ben je met de fiets in ongeveer 30 minuten in het centrum. De fietspaden zijn goed aangelegd! Reken zeker wat tijd voor een bezoek aan de stad. Er is veel te zien. We komen zeker terug!
Prachtige camping met alles wat een kampeerder nodig heeft. Overdag erg levendig, 's nachts erg rustig. Prijs: € 11,50 inclusief elektriciteit. Lange strandwandelingen zijn mogelijk, want het pad is zeer goed onderhouden.