@Heros-1205

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een stad die de moeite waard is. De parkeergelegenheid is ideaal – wat wil je nog meer?

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een erg mooie camping, maar je moet wel zelfvoorzienend zijn, want er is hier geen elektriciteit. 's Nachts was het erg rustig. Autun is een bezoek waard. Stevige schoenen zijn nodig, want het gebied rond de kathedraal is geplaveid met kinderkopjes. Dank aan het stadje.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Een rustige camping met alles wat een kampeerder nodig heeft. Water- en afvoervoorzieningen zijn uitstekend. Geen elektriciteit!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zoals al beschreven. De oorspronkelijke locatie is sinds 24 december gesloten. Het alternatief is bij de U-bootbunker, maar niet ervoor. Reden: het is daar rustiger. Erg interessante stad.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De locatie ziet er wat anders uit. Parkeren is erg krap. Maar de aan- en afvoerfaciliteiten zijn prima. Aan de positieve kant: de trein naar Nantes rijdt in het weekend gratis. Het is minder dan 10 minuten naar de halte. We konden geen parkeerplaats vinden in Nantes omdat alle andere parkeerplaatsen bezet waren.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

De parkeergelegenheid is prima. Wil je Rennes bezoeken? Dan ben je met de fiets in ongeveer 30 minuten in het centrum. De fietspaden zijn goed aangelegd! Reken zeker wat tijd voor een bezoek aan de stad. Er is veel te zien. We komen zeker terug!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige camping met alles wat een kampeerder nodig heeft. Overdag erg levendig, 's nachts erg rustig. Prijs: € 11,50 inclusief elektriciteit. Lange strandwandelingen zijn mogelijk, want het pad is zeer goed onderhouden.