@Herr-Boss
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

2021
Schoon en rustig. Zeven dagen gratis
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 6 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Parkeerplaats op wandelafstand van de thermale baden. Verminderde toelating. Water vrij toegankelijk en gratis. Sluit elektriciteit alleen aan met een aparte sleutel. Prijs inclusief elektriciteit € 6, - per nacht. Geweldige locatie om te wandelen. Afvoer beschikbaar.
Zeer mooie, schone en verzorgde plek. Puntenaftrek wegens gebrek aan vriendelijkheid van het personeel en geen horecavoorzieningen. Ideaal voor peddeltochten!
Eenvoudige parkeerplaats zonder service. Maar een mooi uitzicht en rust. Benaderen over nogal hobbelige betonplaten. Dicht bij de A4. Perfect voor een overnachting of om te wandelen.
Prijsverhoging tot 25 € per nacht met twee personen !! Dit is niet gerechtvaardigd voor deze dienst. Douchen kost extra. Alleen degenen die een voldoende lange kabel hebben, hebben een stroomaansluiting. Alleen afvoeren via een Gulli die gevuld is met vliegen. Vuilnis aan de rand van het bos werd niet opgeruimd. Heet water om te spoelen kost 1 €! Alleen broodjes verkopen, geen vers gebakken goederen.