@Hersman
Helaas zijn de toiletten en douches niet meer beschikbaar. De toiletten tov de dierenkennel kunnen wel gebruikt worden. maar die staan te ver weg om even heen en weer te lopen. Veel campers parkeren bij de bussen en dus niet onder de zonnepanelen. Het was nu nog rustig dus wordt het gedoogd.
Oase van rust (veel Engelse die er mogelijk alleen in weekend zijn) en overdag is iedereen wandelen of naar London. Fietsen is niet ideaal, maar kan wel. let op gebruik de Campercontact Kaart voor flinke korting.
Dikke prima, nette camping, keurig sanitair, wasmachines, droger. Loopafstand van het dorp met alle voorzieningen (zelfs bios) lekker zwemmen in de Theems.
wat een leuke start van de vakantie. we hebben hier eind juli gestaan. (gezin met 3 pubers) bakker om de hoek, restaurant tips van Marc en op fietsafstand naar Oostende. 👍🏻
Niet doen in de zomer, vies, druk en bizar veel mensen.
Leuke plek om Liverpool te bezoeken. zoals aangegeven doet de bus dit prima. Leuke pitch and put in de buurt.
nette camping maar prijzig. 1 nacht voor 75 pound met z’n 5 en.
Topplekje. Wat is dit lekker wakker worden, zo’n uitzicht is meer dan 5 franc waard 😉. Leuk wandelen in bos er achter.