@Hester
- Mercedes
- Integraal
2 foto's toegevoegd · 11 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Hoewel we voor 2 nachten moesten betalen zijn we na 1 nacht weg gegaan. Te vreselijk voor woorden.
2020
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

3 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
We waren hier 20 september 2019. Vriendelijke ontvangst. We mochten gaan staan waar we wilden dus we hadden een schitterende plaats. Sanitair prima en schoon. We denken wel dat als de camping vol staat het aantal douches en wc' s onvoldoende is. Herdenkingscentrum op loopafstand. Van het centrum gaan gratis bussen naar het voormalige kamp.
Juli 2019. Vreemde cp. groot terrein met een rommelige, ongezellige biergarten en een aftands restaurant. Over het hele terrein ligt rommel. De sanizuil valt bijna om van ellende. Eea kost ook niet veel. Pluspunt: vlak bij de snelweg.
Cp is alleen fijn als je van wandelen, fietsen of het beoefenen van andere sporten houdt. Plaatsen zijn erg krap. Nauwelijks ruimte om je luifel uit te zetten of stoelen naast de camper. Zelfs voor kleine bussen. Locatie is lelijk, omgeving is prachtig. De gratis ov kaart is geweldig. ontvangst is buitengewoon aardig. Faciliteiten zijn er wel, maar moeilijk te vinden. Dubbel gevoel dus.
juli 2019 Fijne camping met een leuk restaurant. Wij betaalden voor een camper, drie volwassenen en een tentje 34 euro. Uitstekende pleisterplaats als je op weg naar Zwitserland bent.