@Hester
Hoewel we voor 2 nachten moesten betalen zijn we na 1 nacht weg gegaan. Te vreselijk voor woorden.
We waren hier 20 september 2019. Vriendelijke ontvangst. We mochten gaan staan waar we wilden dus we hadden een schitterende plaats. Sanitair prima en schoon. We denken wel dat als de camping vol staat het aantal douches en wc' s onvoldoende is. Herdenkingscentrum op loopafstand. Van het centrum gaan gratis bussen naar het voormalige kamp.
Juli 2019. Vreemde cp. groot terrein met een rommelige, ongezellige biergarten en een aftands restaurant. Over het hele terrein ligt rommel. De sanizuil valt bijna om van ellende. Eea kost ook niet veel. Pluspunt: vlak bij de snelweg.
Cp is alleen fijn als je van wandelen, fietsen of het beoefenen van andere sporten houdt. Plaatsen zijn erg krap. Nauwelijks ruimte om je luifel uit te zetten of stoelen naast de camper. Zelfs voor kleine bussen. Locatie is lelijk, omgeving is prachtig. De gratis ov kaart is geweldig. ontvangst is buitengewoon aardig. Faciliteiten zijn er wel, maar moeilijk te vinden. Dubbel gevoel dus.
juli 2019 Fijne camping met een leuk restaurant. Wij betaalden voor een camper, drie volwassenen en een tentje 34 euro. Uitstekende pleisterplaats als je op weg naar Zwitserland bent.
fijne cp. Kwartiertje lopen naar het dorp. Gezellig daar gegeten.
We waren hier met slecht weer. Veel tentjes waren gesloten. Saaie boel dus. Maar cp is prima, voorzieningen goed. Geen stroom. Op loopafstand van restaurants. Bij zonnig weer en wat meer drukte een leuke plaats om te verblijven. Kosten 9,60 euro per 24 uur. Er kan alleen met kaart betaald worden. Voor pont naar Royan goede overnachtingsplaats.
Mooie cp. De voorzieningen zoals wc en grijs water lozen voldoen. Water innemen ook mogelijk. Advies niet in de buurt van het bruine huisje aan de overkant van de weg gaan staan. In het huisje staat een pomp te draaien.
Helaas is mijn foto van de fietsenwasserette ondersteboven geplaatst. excuses.
Mei 2019. Ik sluit me helemaal aan bij de vorige reakties. Nog iets leuks, de cp heeft de eerste en enige fietsenwasserette van Spanje. Onze fietsen blinken weer.
Mei 2019. Parkeerplaats naast een stuwmeer. Uitzicht is prachtig maar je staat helaas naast een hek van ca. twee meter hoog. De cp is in een nationaal park dus misschien is camperen er verboden. Wij hebben nergens last van gehad. CP is gemakkelijk te bereiken. Geen voorzieningen.
Prma cp om op de fiets Salamanca te bekijken. Wel erg veel lawaai, na 1 nacht weggegaan.
April 2019. Heerlijke camperplaats. Wc lozen en water halen op het benzinestation.
Inderdaad eenvoudig maar goed bruikbaar. Het pad naar de stad: linksaf naar het verkeersplein, je ziet dan aan de rechterkant de drooggevallen rivier met het pad er langs. Het pad gaat niet tot de haven maar met een navigatie op de telefoon is alles gemakkelijk te vinden.
April 2019. Heerlijke cp. Aardige eigenaar. Plaatsen wel krap maar daar hadden wij geen last van omdat de cp niet vol stond. Op loopafstand van het plaatsje met gezellige tentjes. Heerlijke douches. Wel een beetje flauw dat je voor Wi-Fi in je camper moet betalen, 6 euro voor drie dagen. Desalniettemin een aanrader.
april 2019. Bijzonder fijne camping met heerlijke douches. Eigenaresse is zeer vriendelijk. Wel een beetje gedoe om een plaats te vinden waar we tv komen kijken (Ajax-Juventus!)
Primitieve toestand. Één slang om wc te reinigen en water aan te vullen. Hebben we gedaan maar eerst slang goed schoon gemaakt. Afvoer wc verstopt. Grijs water lozen mogelijk.
Wij waren hier in april 2019. Nogal een desolate plek. wij durfden er niet te gaan staan en onze camper daar achter te laten om naar het dorpje te gaan. We zijn doorgereden, hebben onze camper in het dorp geparkeerd en hebben daar overnacht.
Sitecode: 12047
april 2019. vroeg komen anders geen plaats. kosten 3,30 met creditkaart betalen. met de fiets ben je in een wip op de boulevard. geen elektriciteit aanwezig.
We waren hier in het voorjaar 2019. Met kinderen in het hoogseizoen een leuke plaats. Nu vonden wij er niets aan. We zijn naar het dorpje gefietst in de hoop een leuk cafeetje te vinden maar dat is niet gelukt.
Voorjaar 2019. Als je op de eerste rij staat heb je een prachtig uitzicht. cp stelt verder niet veel voor. Maar rondfietsen op het eiland is fantastisch! Vlakbij cp is een supermarkt en met de fiets hebben we een leuk restaurantje bezocht.
we waren hier voorjaar 2019. cp is erg frssi. camping was nog gesloten. beheerder reuze vriendelijk gelukkig maar want van het kaartsysteem begrepen we niets. zonder fiets kom je nergens. plaatsje in maart reuze saai.
We waren hier augustus 2018. We hebben op de cp gestaan voor de receptie. Erg vriendelijke ontvangst. Sanitair is geweldig, daar is men ook heel erg gebrand op. Zie foto. Het restaurantje is wat muf. Vriendelijke bediening, lekkere vette Duitse hap maar dat is het dan ook wel.
We waren hier eind juli 2018. Erg mooie camping. Rustig in prachtige natuur. Enige nadeel de prijzen die ook voor Zwitserse begrippen aan de hoge kant zijn. Als je je hier niet druk om maakt is deze camping echt een aanrader.
We waren hier juli 2018. Cp ligt prachtig, maar het uitzicht wordt grotendeels bedorven door sta caravans die aan de rand van het plateau staan. Nadat we ca een uur geprobeerd hebben onze camper enigszins recht te krijgen op het middenveld, zijn we, toen dat niet lukte, maar weggereden. Van de beheerder geen spoor.
Wij waren hier eind oktober 2017. Sanitair nog steeds hopeloos. Nagevraagd wanneer de cp gesloten is. Dit is van 1 januari tot en met half maart.
We waren hier eind oktober 2017. Wij zijn niet zo enthousiast. De helft van de plaatsen is zó scheef dat je je camper niet recht krijgt. Sanitair is schoon maar simpel, douches met harmonicadeur en maar één haakje. Sanitair op afstand van de camperplaatsen. Geen warm water bij de afwasplek. Zwembad was in onbruikbare staat. Fietsen naar de stad is niet ongevaarlijk. Uitzicht van de cp is prachtig.
Bijzonder aardige ontvangst. CP ligt prachtig aan de zee. Sanitaire voorzieningen schoon maar eenvoudig. Gezellig terras. Een aanrader!
Gemeentelijke parkeerplaats, gelegen ná het dorp aan de doorgaande weg. Plaats is rustig maar wel donker, want de aanwezige verlichting ging niet aan. We voelden ons echter niet onveilig. Water en vuilnisbakken zijn aanwezig
Prachtige plaats met uitzicht op Poros. Geen voorzieningen.
Omdat het zo rustig was beviel de camping ons goed. We mochten staan waar we wilden dus dat werd een prachtige plaats aan de zee. Goed sanitair. Schoon. We kunnen ons wel voorstellen dat in het hoogseizoen de camping tegenvalt. Restaurant op 500 meter. Plaatsje op de fiets goed te bereiken.
Onberispelijk sanitair. Pas op, NIET de weg aan de noordkant van de rivier nemen! Wij hebben dat gedaan en dat was niet leuk.
Prachtige plaats. Geen voorzieningen. Naast een restaurant waar je buitengewoon hartelijk wordt ontvangen. Restaurant open vanaf 1 mei tot 15 oktober. In het hoogseizoen word je weggestuurd.
Waren hier eind september 2017. Rare toestand. Een volslagen afgelopen zaak. Wc en douche onbruikbaar. Vies. Geen aanrader
Nette plaats. Er staan geen bordjes dat je je camper er mag neerzetten! Toch maar gedaan. 😄
Uitstekende voorzieningen bij Q8 benzinestation.
Een prachtige plaats. Zeer vriendelijke eigenaren, Leuke receptie waar je ook een heerlijk drankje kan drinken. Voorzieningen perfect. Op loopafstand van de stad. Maar..... ik zeg het niet gauw, ontzettend duur. Zeker omdat de andere cp's in Middelburg miv 1-1-2018 worden gesloten.
Hier geweest op 9 augustus 2017. Prima cp. Sluit me aan bij vorige beoordelingen. Hymer museum is zeer de moeite waard.
Camper plus 2 gasten en stroom is nu 22 euro.
Zeer vriendelijke ontvangst door een Fransman die zijn best doet Engels te spreken en het je naar de zin te maken. Prachtig uitzicht op verlichte molen en een waterpartij. Goede wifi. Maar niet geschikt voor lange campers. Wij, 8 mtr, konden er alleen staan omdat we de enigen waren.En enorm verkeerslawaai. De cp ligt aan een kruising van twee provinciale wegen. Alleen daarom een matige beoordeling
November 2016 geweest. Genoten van het uitzicht. Op een zuil staat dat hij defect is. Niet nagegaan of de andere zuil werkte want wat hebben we aan 300 liter water? Wij kennen geen camper waar die hoeveelheid in kan.
Fantastisch mooie camperplaats voor een bezoek aan Bilbao.
Sitecode: 20634
Leuke camping met prachtig uitzicht . PAS OP!! Via de haven naar de camping rijden. Als je via de andere route gaat loop je vast als je camper langer is dan 5.50 meter. Wij zijn gered door de politie!
Achter de intermarché. Voorzieningen zijn gratis daarom een acht. Er mag ook twee nachten overnacht worden maar dat is niet erg riant.
In alle opzichten uitstekend. Petje af voor de eigenaren die zich een slag in de rondte werken. Wij vonden de weg niet storend. Bus naar estremoz kwam precies op tijd. Taxi terug was ook geen probleem. Punt van aandacht: geen winkels in de buurt. Je kan wel een pizza eten op de camping, die wordt ook nog als je dat wilt bij de camper bezorgd. Fijn zwembad, gratis Wifi bijna overal op het terrein.
Leuke camperplaats waar je je een gewaardeerde gast voelt. Ik onderschrijf alle lovende recensies! De fietstocht van viseu naar de cp is zeker een aanrader! Gerrit brengt je voor 20 euro met je fietsen naar de start, geen geld want die is via de weg wel 50 tot 60 km verderop. Tip: laat je even goed uitleggen hoe je van het einde van het fietspad naar de cp fietst. Winkel en rest. dicht in de buurt
We waren hier eind september 2016. Heerlijke camping. Bijzonder aardige beheerders. Je voelt je echt welkom. Prachtig sanitair maar we vragen ons af of het bij drukte voldoet . Natuurlijk werkten het weer en de rust mee maar toch. Schitterend uitzicht van terras en het riante zwembad. Hapjes verkrijgbaar vraag er naar!
Hier geweest in september 2016. Er liggen twee cp's naast elkaar, deze heeft geen voorzieningen de andere wel die je naar ik aanneem, mag gebruiken. Je kijkt uit op een dijk. Tip met stoel op de dijk gaan zitten en genieten van het uitzicht. Op loopafstand de lift naar le Treport.
Lawaaiige cp, wel handig als je op weg naar het zuiden bent. Omdat de voorzieningen gratis zijn komen er veel passanten.
De cp gaf een benauwde wat scharrige aanblik. Midden op de dag staat iedereen op de cp naar elkaar en naar nieuwkomers te kijken in gezelschap van ontelbare honden. Geen privacy.
Hier zijn we in juli 2016 geweest. Familiecamping, dus veel kinderen. Toilet en douche prima. Leuk winkeltje erbij. Locatie ligt prachtig. Verder niet veel te doen dan genieten van het uitzicht.
Locatie klopte op onze Garmin niet. Voor de cp moet je als je in de tunnel rijdt meteen na het verlaten van de tunnel rechtsaf. Plaatsen zijn benauwd maar als je aan het water kan staan kan vóór je camper piekfijn aan het kanaal zitten. Douche en wc verouderd maar netjes. Dorp ligt op 20 minuten lopen.
April.2015. Toegangsweg smal maar goed te doen met 2,5 meter brede camper. Plaatsen erg smal. In tijden van drukte te smal. Leuk terrasje om de hoek. Bij aankomst op knop waardoor je een munt krijgt. Op munt staat aankomsttijden geregistreerd. Bij vertrek leg je de munt onderin de kassa. Verblijfsduur wordt gemeten. Na betaling met muntgeld kan je vertrekken. Stroom één euro voor 12 uur.
Een dikke tien. Wat een hemelse plek. Er is een keuken, douche, gevulde ijskast, internet en alles wordt je in goed vertrouwen aangeboden. We betaalden voor een camper met twee volwassenen, 30 euro. Veel geld maar zeer de moeite waard en een cappuccino kost in Zwitserland ook al 5 euro. Weg naar de camperplaats heeft hellingspercentage van 13%! April 2015.
We waren hier 20 april 2015. We stonden alleen. Plaats ligt mooi tov meer. Om de hoek is een heel gezellig tentje maar daar blijft het bij. Dag en nacht wat lawaai uit een zuiveringsinstallatie.
April 2015. Geen voorzieningen. Wel een leuk wijnhuis met keuken om de hoek. De hele dag herrie van een rioolzuivering, dat was jammer. Even lopen en magnifique uitzicht.
Schitterende locatie, een walhalla! En dat voor maar 13 euro. (April 2015)
We waren hier in april 2015. Prima cp, vlakbij de oude stad, bakker en pizzeria om de hoek. Plaatsen zijn niet groot maar ruimte genoeg voor een tafel en stoelen. Sanitair gedateerd maar schoon. We zijn hier ook een aantal keren in het hoogseizoen geweest en dan voldoet het sanitair maar nèt. Beheerder vriendelijk maar geen allemansvriend, hoeft van ons ook niet.
Sitecode: 19164
We zijn hier 14 april 2015 geweest. We hebben nog nooit zo'n mooi cp gezien wat betreft de voorzieningen en plaatsen. Wel veel lawaai van trein en weg maar het is maar hoeveel je daar last van hebt. De cp eigenaar is buitengewoon vriendelijk. Was gedaan voor 3 euro, er is ook een droger kost euro 2,50. Wij verheugen ons er op om terug te komen als zwembad en bar open zijn.
April 2015. Erg ongezellige plaats. Je staat tussen opgeslagen caravans en afgedankte voertuigen. Voorzieningen aanwezig. Twintig euro voor een nacht vinden we niet in verhouding met het bieden.
Het is een camperstalling met beperkte voorzieningen. Wij zijn er noodgedwongen gaan staan omdat in Anzio geen camperplaats was. We moesten twintig euro betalen voor een plaats in een troosteloze omgeving.
Leuke camping. Zeer vriendelijke ontvangst. De beheerder spreekt goed Engels. Sanitair zeer schoon maar er waren begin augustus 2014 ook niet veel gasten. Het zou kunnen dat als de camping vol staat het sanitair ontoereikend is. Tien minuten lopen naar het strand. Alleen een piepklein winkeltje in de buurt dus zorg voor voldoende voorraad.
Hier begin augustus 2014 geweest. Kosten 20 euro. Standplaats, uitzicht en busverbinding met de oude stad is goed. Het sanitair is onvoldoende, niet vies maar er hangt een verschrikkelijke lucht en iedereen kan er op omdat het codeslot niet wordt onderhouden
We waren hier begin augustus 2014. We stonden alleen met schitterend uitzicht. De cp ligt naast een restaurant (maandag gesloten) waar je heerlijk kan eten. Als het restaurant open is heb je wel wat geluidsoverlast van de afzuiginstallatie. Sanitair is prima maar bij drukte onvoldoende (1 wc en 1 douche). De cp en restaurant zijn van een Duits-Russisch echtpaar. Zij lijkt wat brommerig maar daar moet je doorheen kijken, ze is erg aardig en behulpzaam.
Geweldig mooie camping en hele fijne camperplaatsen, eigen water en eigen stort voor de wc en grijs water. Bijzonder hartelijke ontvangst door de Nederlandse eigenaar (die er niet altijd is!). Het sanitair is redelijk maar wordt ook gebruikt door badgasten, is daarom aan het eind van de dag niet zo schoon en er is geen warm water voor de afwas. Daarom een 7 anders een 9.
Juli 2014. Prima stek. De foto bij deze camping klopt niet, tussen de camperplaatsen en de rivier zit een hek. Ik zal een betere foto downloaden. Met de fiets ben je zo bij het kasteel en het dorp. Trek voor het kasteel wel een paar uur uit! Voorzieningen zijn goed.
We zitten op dit moment op deze camperplaats ( juli 2014) en we begrijpen niet waarom de camping zo'n hoge score heeft. Het sanitair is niet denderend, het schiet te kort en een douche met alleen een gordijn als afsluiting vinden we niet top. De beheerder is zeer vriendelijk maar spreekt geen woord over de gens. Morgen gaan we dus verder.
Mooie camperplaats. Sanitair schoon maar onhandige douche. Wat ons tegenviel was dat je naast 13 euro extra moest betalen voor electriciteit, internet en water. Camperplaatsen verschillen nogal in afmetingen. Even goed rondkijken voordat je je camper parkeert, loont. Met de fiets is het centrum en het bijzondere zweefveer (zeer de moeite waard!) goed te bereiken.
Mooie campingplaats aan de Rijn. Goed initiatief van de gemeente Arnhem en NKC! Met de fiets ben je in vijf minuten in de stad. Het betaalsysteem vonden we onbegrijpelijk. Het lukte ons niet te betalen dus hebben we maar een briefje achter de voorruit geplakt met de mededeling dat we wel wilden betalen maar dat het niet lukte.
Hier geweest op 11 mei 2014. De locatie is schitterend! Hele schone WC maar het sanistation werkte niet. Daarom een 7, anders een 10. Snackbar twintig meter lopen.
Geweldig leuke camperplaats van een ouder grieks echtpaar. De cp is wel moeilijk te bereiken voor grote campers. We zagen een bordje met cp 100 meter bij dat bordje moet je dus rechts afslaan en niet zoals wij dachten na 100 meter. De cp is het beste te bereiken via het dorp. We werden ontvangen met Griekse koffie en rozijnen geweekt in honing. We kregen een potje met verse oregano cadeau erg aardig. Vanaf de cp loop je in tien minuten naar oud Korinthe
We hebben hier in juli 2013 gestaan. Het is een camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. De plaats ligt bij een klein jachthaventje er zijn keurige wc's een douche en wasbakken met warm water voor de afwas. Ook zijn er camperfaciliteiten. We hoefden van de aardige beheerder niet te betalen voor onze trailer met fiat 500 erop hoewel die afgekoppeld was. In de ochtend komt een mevrouw langs met een rijdend winkeltje met heerlijk brood, taarten en wat fruit. Drie stappen en je bent op een genoeglijk strandje.
Geweldige plaats. OK 9 euro, maar dan je sta dan ook op een van de mooiste plaatsen in Nederland en Europa!
Uitstekende camperplaats. Heel rustig maar toch vlak bij het centrum. Leuk eetcafé in de buurt, in de Dorpsstraat.