@Hetr
Uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Chartres. We kwamen er vroeg in de middag aan en er waren nog genoeg plaatsen vrij. Een prima fietstocht naar de stad. De camping in de buurt heeft een servicepunt voor campers waar je je camper kunt legen, maar er geldt wel een toeslag.
Slechts 3 sterren vanwege de hoofdweg vlak bij de camping. Een erg lawaaierige, drukke weg. We hebben er wel overnacht, niemand die ons lastig viel. Er was nog een andere kampeerder bij ons, dus we waren niet alleen. We hebben ondanks de weg toch geslapen. Oké voor een tussenstop.
3 dagen geleden hier verbleven, erg fijne camperplek. Rustige plek om te overnachten aan de rivier, geen overlast, 's nachts erg rustig, vlakbij de treinlijn, geen probleem voor ons.
Zeer goede overnachtingsplek. Naast een drukke weg, maar rustig om te slapen. Beveel Hotel Don Quixote aan voor uitstekend eten.
Schitterende parkeerplaats, direct naast een prachtig park. Supermarkt en winkels in de buurt. Prachtige oude stad. We verbleven 2 nachten, lekker rustig 's nachts, zodra alle gymnasten en sporters klaar waren met het vermaken van de kampeerders.
Alles is goed met de camping en de basisvoorzieningen. de beveiliging is uitstekend, druk bij aankomst op de bel en iemand geeft je de code om de poort te openen. Enige nadeel is het lawaai van de omliggende fabrieken. oké voor een tussenstop van één nacht. Tenzij je echt een goede slaper bent.