@HettievanDijkMeppelink
- 2013
- Fiat Ducato Ducato
- 2012
- Buscamper
prima plekken voor auto's, camperplaats te slecht voor woorden, hobbelige zandvlakte 16 euro per nacht! wel wc en afvalbakken. net voor de laatste afslag is een kleine parkeerplaats!
sanistation buiten werking
we kwamen speciaal voor de douche, die bleek dus afgesloten. wel stroom. veel lawaai van vrachtwagens en grasmaaiers

Prima plek met uitzicht op de bergen. Je staat vlak op mengsel grind/gras. Toegang is stijl. Plaatsje is klein met een bar, bakker en mini supermarkt. Lokale bergwandeling is aanrader. Cassette lozen en drinkwater gratis.
flottielje bleu is buiten werking
er zijn geen munten te krijgen in het dorp. sanistation ziet er vies uit. plekje is prima, bakker en slager in het dorp. bartabac was met vakantie
camperplaats is gesloten. Het sani station is in bedrijf. 2€ munt nodig. Munt ingooien en knopje boven drink watertappunt indrukken.
grote parkeerplaats bij de picknick plaats. nu helemaal verlaten. maar niets mis mee. de vorige recensie sloeg op de camperplaats maar was te negatief
Google map stuurde ons over raar klein weggetje naar de cp. 7 plaatsen op grote parking aan spoor. via tunneltje snel in centrum dat pas wakker wordt om 17.00 uur. ruime plaatsen, vlak, snacks rustig.
bellen naar tourist office voor code wc/douche. betaling per app. lozen en water zonder betalen stroom werkt niet overal . redelijk dicht bij oude centrum, 20 min. te voet.
ruime plekken, rustig, uitzicht op het fraaie castello. alle voorzieningen keurig. verlichting, vlakke harde ondergrond. naar het castello wandelen is de moeite waard (50 min.)
goede bewegwijzering, redelijk vlak, stroom middels een app, 3 euro voor twaalf uur. lozen en spoelen cassette gratis. bakker was dicht. direct aan via fluvia
alleen water en toiletten.
gewoon een parkeerplaats. toilet gesloten. glasbak en papierbak. geen afgebakende camperplaatsen. geen stroom. dichtbij oude centrum en vvv. niet echt toeristische plaats.
vlakbij centrum, supermarkt en voetgangers gebied. voor een normale camper zijn de plekken ruim genoeg, we hebben wel krapper gestaan! goede loos voorziening. stroom 1 euro of 2 keer 50 cent
wij hadden het laatste plekje met uitzicht op de jachthaven. havenmeesters komt geld ophalen, 11 euro per nacht. stroom moet betaald. prachtig sanitair.wc, douche, wasmachine. supermarkt vlakbij.

gloednieuwe cp met zeer ruime plaatsen, aangegeven door gele "doppen"/reflectoren. wifi code onderaan de bon. geen munten nodig, alles gaat met de kaart.
cassette kan gratis geleegd worden en er is ook spoelwater dmv voetpedaal. stroom 80 cent per kW. water 10 cent per 10 liter. aan wandel en fietspaden gelegen.
grote parking met aangegeven camperplaatsen. gratis rondleidingen met daarna proeverij . lekkere wijn tegen redelijke prijzen. rustige plek, voorzieningen aan de overkant, wel eerst jeton ophalen!
mooi gelegen, dicht bij dorpje .stroom en verzorging aanwezig

het is gewoon een parkeerplaats tussen de flats en bij een parkje je moet de weg oversteken om naar het strand te gaan. wij zijn aan dat stukje straat gaan staan langs de stoeprand. dat kan met een buscamper! geen voorzieningen maar wel stranddouches bij een prachtig strand
grote parkeerplaats vlakbij het centrum, er staan nu 8 campers. redelijk vlak, grint, verlichting. parkje ernaast. heerlijk rustig.
in oseja de sajambre is ook een prima plek, bij de kerk
vlakbij Comillas waar je niet mag parkeren, 1 km naar strand. aardige beheerder, heeft onze accus van de vouwfietsjes bij hem thuis opgeladen. jammer dat de douche geen warm water heeft, boiler nog niet aangesloten.
is nog steeds een cp met loos plek en aparte kraan voor waterladen maar dreigt gesloten te worden ivm vernielingen en afval achterlaten. zou toch jammer zijn

mooi vlak terrein boven het dorp, prachtig uitzicht. heerlijk gegeten in restaurant van de gite op 50 meter afstand. de camping ligt een eind buiten het dorp. rustig maar je kan de snelweg snachts wel horen.
er zijn 7 kleine vakken aan de camper kant en je mag er 2*24 uur staan. de Welkoop neemt echter ook wat ruimte in beslag. overdag een komen en gaan van klanten maar snachts rustig.

aan eind van de camping is een ruime camperplaats aangelegd.ruime vlakke plaatsen op grint. prachtig sanitair gebouw, heerlijke douches. stroom naar verbruik
Sitecode: 11931
tot einde mei gesloten, vangt vluchtelingen op. verboden voor honden!
geen elektriciteit! vinden wij niet erg, maar info klopt dus niet. mooi plekje, raar dat de vuilwater tank niet gewoon geloosd kan worden.
is gesloten , maar op de parkeerplaats bij het veer kun je heel mooi staan
voor het krijgen van water, ook voor spoelen van de cassette, heb je munten nodig. bij de supermarkt niet meer te kopen, wel bij de mairie vanaf 10.30 er stonden op 18/10 een paar heel grote campers erg vullend geparkeerd
gesloten, er wordt naar de camping verwezen.
troosteloze plek, kapot asfalt, spoelen cassette niet mogelijk. rest was stuk.buscamper op gewone P aan beekje gezet.
een leuk plekje maar itt de info geen voorzieningen!
parkeerplaats direct na de tunnel, draaiplaats gebruiken om de oprit te kunnen nemen. geen voorzieningen, alleen afvalbakken. picknick plaats met BBQ. aan riviertje.startpunt van wandelingen. blokken nodig

Er kunnen heel veel campers staan, vooral als je gewoon op de niet voor campers aangegeven plaatsen gaat staan wat iedereen die later aankwam deed. Wi waren er op 12/10, stadje was wat doods, ook door het matige weer. stranddouches al afgesloten
Op 27/9 stonden we hier vlakbij de rivier in de schaduw. Je moet even doorrijden dan kun je tot bij de rivier. Boven is het inderdaad een stoffige vlakte. Er is een restaurantje en er komen veel vissers.
Tegenover het klooster is ook een parkeerplaats, met schaduw. Je kunt langs het weggetje ook parkeren en aan het eind is ruimte om te keren. Er zijn wandelingen uitgezet, bij de receptie van het klooster is volop informatie. Het klooster is ook zeer de moeite waard.een superrustige plek.
Wij hebben hier alleen gestaan om de stad te bekijken. Super vriendelijke bewaker. Centrum op loopafstand. Wel lawaaiig.
We stonden hier op 17/9 eerst op de cp waar de plaatjes van zijn en de route ons bracht. Heel eind boven de zee en hier geen toilet gezien. Zagen noordelijk van de baai een andere parkeerplaats, daar stonden we vlakbij het strand en daar waren overdag ook toiletten en douches aan het strand. Na 18.00 gratis.
Wij stonden er op 14/9. Er was volop plek maar we moesten even zoeken naar een goed bereikbaar vlak plekje onder de bomen. We wilden niet “in de rij” aansluiten met onze Buscamper. Half uur lopen naar het strand. Er is een simpel openbaar toilet net buiten het terrein. Wij hadden een redelijk rustige nacht nadat een stel Engelsen uitgefeest (en gekotst) waren.
We stonden daar op 13/9 met nog 5 andere campers.mooi vlak terrein. Leuk dorpje vlakbij maar geen winkels. Bereikbaar over vrij smal dijkje. Geen schaduw
Op12/9 stonden we daar. Mooie rustige plek bij wandelpark. Openbaar toilet bij sportveld open tot oktober.
Altijd wel een plekje te vinden,uitzicht over meer of over haven. Prachtig gloednieuw sanitairgebouw met gratis douches, alle voorzieningen aanwezig.
Leuke camperplaats, er kunnen er wel 15 tot 20 campers een plaats vinden. Mooie omgeving, de brug was gestremd dus alleen geluid van treinverkeer.
grote parkeerplaats, op 25 oktober heel rustig.grote super vlakbij, ri Colmar. prachtig plaatsje, leuker dan het supertoeristische en dure Riquewir
op 20/10/18 hier gestaan. prachtig uitzicht, leuke wijnproeverij. achter infobord over cleebourg water en elektriciteit restaurant op 100 meter en in dorp (1,5 km)
Leuk aangelegde camperplaatsen op grind tussen grasstroken. Sanitair simpel maar schoon, wel zelf papier meenemen. Gegeten in de “Zandloper”, zeer aparte ambiance, aanrader. Stroom kost 2 euro, om te douchen moet je geld op de SEPsleutel laten zetten,die sleutel ook nodig voor toilet. Rustige plek, s’nachts achter slagboom.
Rustig, schoon sanitair, wel zelf WC papier meenemen! Vriendelijke ontvangst, er mogen zo nodig meer campers staan. Mooie molen, maalt nog echt.
Officieel mogen er maar 4 campers staan terwijl er plek is voor meer. Wij zagen s’morgens een briefje dat we een forse bekeuring zouden krijgen omdat we buiten de aangegeven plaatsen stonden! Hadden onze camper netjes achter de 5e gezet. Leuke plek, hopen dat briefje “fake” was....
Op parkeerplaats is vuilwaterstortplaats, voor water 50 cent nodig. Op verzoek kan bij havengebied toilet worden geleegd. Wc en douches (50 cent) via code na betalen staangeld. Uitzicht op dorp. Supermarkten op 1km. Wij hebben luifel uitgezet wat geen probleem was en gezwommen in kanaal. Geen last van verkeerslawaai gehad we stonden er 31 juli met nog 1 andere camper.
Alleen toilet lozen mogelijk maar geen water om te spoelen of handen te wassen. En dat terwijl ze een fraaie showroom hebben....
Parking was net geasfalteerd , hebben gewoon een plekje gezocht. Volgende dag werden er strepen getrokken, al ontbijtend naar gekeken maar toen moesten wij ook weg omdat we in de weg stonden.overdag veel auto’s van wandelaars, savonds alleen nog campers. Prachtige maar heftige wandeling langs de 2 Ourthes. 13 pittige kilometers! Kioskje met toilet open van 10 tot 18
Goed te bereiken, ruime plaatsen, water en stroom bij elke camperplaats. Als het rustig is mag luifel uit. Toilet 24/7 open maar wel tegen betaling 50 cent. Waren nu 12 euro kwijt inclusief stroom. Mevrouw komt geld innen rond 19 uur. Grijs en zwart water goed te lozen.
prima plek om te overnachten, jammer dat er geen vuilnisbakken zijn, er ligt nu wel heel veel afval en ?papier in de bosjes. mooi uitzicht op meer. goed te bereiken.
ruime plaatsen, kunt zelf kiezen, aan de strandkant vrijwel geen last van verkeer. fijn dat de hond hier lekker aan het strand mag. prijs is per 24 uur, aankomsttijd wordt genoteerd, binnen die tijd 2 euro pp voor douche/toilet, wel moet je de sleutel ophalen bij de vriendelijke beheerder je hoeft je paspoort niet in te leveren, nr. wordt wel genoteerd. bushalte vlakbij , 20 minuten naar malaga.
goed te bereiken camperplaats, aangegeven vanaf de grote weg. geen uitzicht, maar wel leuk om naar de brandweerlieden te kijken die hun auto's weer klaar maken. voetpad naar dorpje(10 min.), wel zaklantaarn meenemen, de verlichting langs pad is niet meer optimaal. de schapen kwamen smiddags ook nog langs op weg naar de stal.
rustige camperplaats, in parkje erachter waren de toiletten beschikbaar. schoon. water is gechloreerd. plek prima gevonden dankzij de routeaanwijzingen van googlemaps. vrij ver van dorpje, maar vlak bij supermarktje is goede parkeerplaats.