@HiLuNi
Lid van Campercontact sinds 2019
De best uitziende kanaaltekkels hoeven niet noodzakelijkerwijs als een vijandige daad te worden begrepen, ze worden altijd verzegeld tijdens bezoeken aan hoge staten! ;)
Onvergetelijk: Marjan's gastvrijheid, de bergen, de sterrenhemel, het heldere bergwater en warme adoptie! Zijn gelijkenis met het kinderboek auteur Janosch; alleen voor de hangmat zou hij geen tijd te hebben!
Je staat op de Donau en kan schepen kijken. Om 23.00 uur was het rustig. Mooie promenade langs het trimmen dichte verhuizing plaats.
Sitecode: 20361
De toonhoogte in de Rose Garden! V en E vrij van november vorst water barrière Current 1 €. Gedurende de dag wat verkeer luidruchtig 's nachts.
Prostitutie van tanks en wapens van de oorlog is niet naar ieders smaak, maar achter de "museum", die ook de catering, het is rustig en ongestoord.
6 parkeergelegenheden van verschillende lengte, tegenover recreatieve sportveld waar bijna niemand is. Wabdelweg en hondenuitlaat. Rustige grensstad.
Openbare parkeerplaats, goed voor een overnachting. Slechts lichte verkeerslawaai vanaf de brug. Geen uitrusting.