@Hiemstra
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Sitecode: 196635
Prettig rustige sfeer. Direkt op fietsknooppunt route en ook mooi natuurwandelpad door bos. Afvalwater lozen is nog enige verbeterpunt.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Alles goed geregeld en mooi uitzicht. Dicht bij het bos en mooie fietsroutes
Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Rustige camperplaats met originele aankleding.
Zeer vriendelijke dame bij de receptie. Voor camperplek kun je links altijd inrijden. Toilet lozen bij ingang, evenals water tappen ( dit kost 2 euro). Water lozen kan op terrein achter de camping ( dan om de camping heenrijden). Gunstige plek voor wandelen en fietsen.
Zeer vriendelijke en attente beheerder. Hij adviseert de juiste plek wat past bij jouw grootte camper. Overzichtelijke camping direkt aan prachtig goed te wandelen strand
2022
Sitecode: 22076
Mooie rustige plek aan de bosrand en langs de weg. Uitzicht op het stuwmeeer. Langs het meer restaurantjes en een klein strand. Enige nadeel is overlast van de weg overdag. 10 campers lijkt ons teveel.
Helaas de camperplaats is opgeheven en gewijzigd in een carpoolplaats. Mogelijkheid tot lozen etc. is er nog steeds.
Wij waren hier op 25 maart. Camping was nog steeds gesloren
Alles is er je kan zelfs LPG tanken.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Lokatie ligt mooi bij haventje. Echter er was geen sanistation en geen water. De voetgangersbrug naar het centrum is in onderhoud en dus afgesloten.