@Highlaender
Alles wat in de voorgaande beschrijvingen positief is, klopt. We zijn hier ontsnapt aan de hitte van de Atlantische Oceaan. Heerlijke temperaturen op 500 meter hoogte. Geweldige hutten voor overnachtingen en ook twee fantastische yurts!
Hallo, ik ben vandaag aangekomen in een hitte van meer dan 30 graden. Het bier is koud en er zijn wat snacks beschikbaar. Ik mis haakjes in de douche, bij de wastafel en in het toilet. In de douche moet je gewoon de kraan opendraaien en hopen dat de temperatuur goed is; je kunt hem niet aanpassen. Toiletpapier is alleen centraal beschikbaar voor mannen, maar in de damescabines is het alleen in elke cabine zelf te vinden. Ik zou graag willen weten wat ze anders doen. Voor de prijs is het zeker oké, maar deze kleine dingen ontbreken.
Hallo, alles is prima, maar helaas is het stadje niet te voet bereikbaar en ligt de dichtstbijzijnde bushalte op een uur lopen. We vonden het avondprogramma niet leuk, omdat er harde muziek door de hele camping schalt, en er is geen restitutie mogelijk als je eerder vertrekt dan geboekt, wat erg jammer is. Wees dus voorzichtig met waar je boekt; recensies zijn niet allesbepalend.
Het toont maar weer eens aan dat de prijs niet de doorslaggevende factor is voor de kwaliteit. Plaats schaduw of zon veel goed gazon, toilet super, douches 5 kronen 2,5 minuut. Wij zijn zeer tevreden!
Slechts 2 toiletten die aan renovatie toe blijken te zijn. vuile wasruimte. Keuken erg rommelig. Spa ziet er goed uit en andere sportfaciliteiten zijn ok. Maar gedurende 690 seconden moet het sanitair perfect zijn!