@HilDee

Outdoor enthusiast

Partners
2000

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Erg fijne camping. We verbleven er 2 nachten in augustus. De eerste nacht was er tot laat in de avond luide muziek (slechte timing voor ons, denk ik). De tweede nacht was het heerlijk stil. Ik moet ook nog even de luide muziek op het strand noemen, gedraaid door dj's van verschillende beachclubs... wij geven de voorkeur aan rustigere locaties. Dit is echter een toplocatie met uitstekende faciliteiten.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zeer mooie camperplaats aan een prachtig meer. Alle faciliteiten zijn netjes en goed onderhouden. Geen lawaai van het luchtverkeer 's nachts. Gratis wifi alleen beschikbaar bij de receptie. We vonden het hier geweldig.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Fantastische locatie voor een overnachting. Ruime en vlakke plaatsen. Topfaciliteiten en vriendelijk personeel. Iets meer dan 1 km lopen naar het centrum van de prachtige middeleeuwse stad. Dit voldeed aan onze eisen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Superfijne camperplaats. Ik snap de eerdere opmerkingen over de bereikbaarheid niet. Toegang is altijd mogelijk via de eigenaar. Eén ster is wat mij betreft te hoog.

Onberispelijk!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

De 5 sterren zijn dik verdiend. Wij zijn het eens met alle voorgaande reacties. Er is niets negatiefs aan deze plek. Willemien is op de top van haar spel! Bedankt voor je warmte en vriendelijkheid....en de wafels 😁😉

Perfect voor een overnachting 👌

Vond deze CP leuk. Dicht bij het centrum van Troyes. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Enige nadeel is het verkeerslawaai (vrijdagavond), jammer 😑. Troyes is zeker een bezoek waard.

Super! Stond hier alleen. Vredig en stil.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Heerlijk hier, alles wat je nodig hebt is aanwezig 😊.

This cp is Oostvoorn's best kept secret!!!

Wij vinden deze cp echter wel eens met enkele opmerkingen over het straatlawaai. Zou helpen door een groene buffer toe te voegen tussen de cp en de aangrenzende weg. Alle cp voorzieningen werken perfect.

Alles is al gezegd over deze heerlijke camperlocatie. Grieks restaurant Minos in Maaseik is zeker een bezoekje waard! 20 minuten fietsen.

Goed onderhouden cp met ruime plaatsen. Alle services beschikbaar en werkend. Hier gestaan 24 jul tijdens een hittegolf - super schaduwrijke plek . Bakkerijen op loopafstand en vele andere winkelmogelijkheden in de buurt. Op loopafstand van het stadscentrum wat zeker een bezoek waard is.

Sitecode: 20907

Ik vond het hier geweldig. Stil 's nachts. Stond op het ruime grasveld. Mooi pittoresk stadje op loopafstand. Zeker een bezoek waard

genoeg gezegd!!!

Rustige cp met schaduw & kinderspeelplaats. Gratis diensten.

Super!!! 👍👍👍👍👍

Mooie afgelegen locatie met alle voorzieningen voor een stacaravan. Niet veel te zien of te doen in de omgeving, maar we kwamen voor rust en stilte dus het was perfect. Op sommige plekken heb je een extra lange kabel nodig voor stroom.

Sitecode: 101965

Een aangename verassing ! vrij nieuwe camperplaats..staanplaatsen op klinkers . vuilbakken..water etc ..voorzien. 400 m van centrum met bakker..beenhouwerij..cafe etc in het dorp. gratis overnachting met betalende services. het centrum en de 12 eeuwen oude kathedraal zijn de moeite waard. gratis te bezichtigen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Aan de gemeente Eguisheim...goed gedaan voor het bieden van uitstekende faciliteiten voor stacaravans zo dicht bij het centrum van de stad. Locatie is ook perfect om te wandelen en te fietsen ... allemaal aangegeven op de grote kaart bij de ingang van de parkeerplaats. Zal zeker terugkomen

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Dit is een geweldige plek op privéterrein. De eigenaren zijn erg vriendelijk en checken altijd of je je op je gemak voelt. Elektriciteit op alle ruime plaatsen is een pluspunt 😁. Ben vele malen terug geweest sinds ons eerste bezoek. Zal blijven terugkomen naar deze oase van rust en stilte. Deze locatie is geweldig voor sportliefhebbers of gewoon om te ontspannen. Tussen al deze natuurlijke schoonheid neem ik veel herinneringen op en laat ik alleen voetafdrukken achter...

Rustige landelijke omgeving in een doodlopende straat. Enkele verharde stands met elektriciteit. Gemakkelijke toegang tot wandel- of fietsroutes. Vriendelijke ontvangst. Sterk aanbevolen.