@HilcoBrand
2 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

prachtig uitzicht. zelfvoorzienend
oude troep snel omkeren
2021
sfeerloos niets wat er op duidt dat dit een cp is. we zijn verder gegaan.
Bij aankomst was slagboom dicht. een mob nummer na een aantal keren bellen onbereikbaar. We zijn maar verder gaan zoeken. zijn uitgekomen bij de scheepslift bij Le Roelx
prachtige lokatie lekker eten in bistro. s ochtends warme banquette allemaal op de camping prachtig fietseiland en voor exclusief, mooie terrasjes in centrum. zeer compleet.
Rustig. Ons vermaak was oa de gp Zandvoort. en een zuipfeestje van de beheerder met zijn lokale vrienden…….. Voor ons geen probleem trouwens, maar we kunnen ons voorstellen dat hier mensen aan storen. Super U om de hoek voorzieningen ook compleet wel gedateerd maar netjes en schoon
Nette cp plaats helemaal compleet voor €20,- alles al gezegd en actueel. Super U op loopafstand.
toeristische omgeving door stuwmeer. mooie fiets route eromheen. 1e dag broodjes service op de cp gezellige maritieme omgeving met voldoende eetgelegenheid terrasjes en heerlijk ijs.
Toeristische trekpleister door stuwmeer met veel strand activiteiten bewaakt strand eet drank en snacktentjes. geen brood sochtends in de buurt.