@HildeEising
- 2016
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een camping waarbij alles fantastisch in orde is, aan alles is gedacht. Ook prettig dat er geen kinderen zijn. Maar .... we kwamen aan op zondag en dat was helemaal fijn. Op maandag was er helaas de hele dag door veel herrie van een trekker die heen en weer reed met kuilvoer. We begrijpen heel goed dat er bij een werkende boerderij af en toe geluid is, maar dit was zo langdurig en zo vervelend dat wij einde van de middag vertrokken zijn.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijke rustige camping zonder kinderen. Heel aardige campingbaas, fijn zwembad en heerlijke pizza die bij je plek bezorgd worden. Aanrader!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Prima camping, met vriendelijke Engels sprekende jongedame aan de balie. Er is genoeg ruimte, ook in het hoogseizoen. Gien is een leuk stadje om te bezoeken.
Juli 2026
Een heerlijke plek, bij enorm gastvrije eigenaren. Prima aan te rijden, ook met een grotere camper. Het zwembad is fantastisch, en het barretje heel gezellig. Aanrader!
Wat een heerlijke plek! En Moniek Thomas, Nienke en Vera zijn enorm hartelijke mensen waarbij je je zeer welkom voelt. Het zwembad is erg fijn, het eten waar we van mee hebben kunnen genieten erg lekker en natuurlijk gezellig met de andere campinggasten, en het sanitair is ook prima. Wat ons betreft een grote aanrader!
De camping ligt op een goede plek tov de stad. Je fietst er over een fantastisch fietspad naartoe. De plekken zijn ruim en hebben voldoende schaduw. Je mag zelf je plek uitzoeken.
Wat een heerlijke camping! Alles is goed! Marije is een hele fijne gastvrouw, Wilma geeft deze zomer superfijne massages, het zwembad is perfect in de hitte, er zijn veel bomen op de superruime plekken, en het gezamenlijke eten was heerlijk. Kortom: een pareltje!
Mei 2026
Prima plek om te overnachten. De vriendelijke eigenaar spreekt meerdere talen en heeft ons een mooi plekje recht aan het meer toegewezen. Rustige nacht gehad. Een van de 2 sanitair gebouwen is verwarmd, ook fijn.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

inmiddels is het sanitair klaar en kun je hier alles wat je wilt: douchen, afwassen en er zijn 4 toiletten. Jet en Frans zijn heel vriendelijke mensen die je hartelijk ontvangen. De rustig gelegen camping ligt op 10 minuten fietsen van het centrum van Assen en aan fietsroutes. Je kunt vlakbij zwemmen in de Baggelhuizerplas. Wat ons betreft een echte aanrader! Hartelijke groeten, Peter en Hilde.