@Hilded-Bel
Super! Ideale plaats voor surfers. Eenvoudig strand, beachbar en 2 restaurants. Surfmateriaal te huur in de surfschool.
Vlakbij het strand, Mooie wandelingen. Slapen met het oceaangeweld ;)
Werkt prima, het is aan de achterkant van de Intermarché. Ook containers om te selecteren.
Er zijn 4 plaatsen om te overnachten op doorreis. Resto, toiletten, douches...
Mooie parking, rustig, naast nieuw park. Mooi wandelgebied!
Heel mooie, rustige, landelijke plaats! Mooie schapen, veel vogels. De buitendouche is heerlijk. Hier en daar een boom voor schaduw zou goed zijn bij deze hitte.
Heel rustig in een stil dorp met wat horeca en een toerisme office. Mooi wandelgebied tussen de olijfbomen. De oude houten molens zijn de moeite waard.
Mooie parking met grote plaatsen. Restaurant. De Romeinse ruïnes zijn zéér interessant, verrassend grote site met uitzonderlijk bewaarde mozaiekvloeren in de villa's Goed museologisch concept. Na ons bezoek gevraagd of we mochten overnachten. Was ok. Mooi wandelgebied!
Super! Mooi en rustig! Er is een overdekte markthal vlakbij: verse vis en groenten. Servicestation nog niet klaar.
Prima plek, zo in de stad. Je moet moet wel wat geluk hebben voor een plaats. Je kan onder het station door, via het oude stationnetje, naar de stad. Prachtig!
P2 chateau volgen. Grote tamelijk vlakke parking maar de plaatsen zijn kort dus niet voor lange campers. Gratis tot begin April. Lift werkte niet maar de wandeling naar beneden en dan terug via Hospitalet is goed te doen. Stil
Heel mooi en rustig!
Heel goede parking op doorreis! Goed gelegen en rustig. De omgeving hebben we niet verkend dat kunnen we niet beoordelen.
Laat in de avond vanuit Porto aangekomen. Heel rustig en handig om in de ochtend boodschappen te doen! En vlakbij het mooie wandelgebied Serra do Porto.
Mooie, nieuw aangelegde parking aan de ingang van het dorp. Prachtig historisch dorp met een ster in de groene Michelin. De parking is zeer rustig en heeft uitzicht over het dal.
De camperplaats is helemaal vernieuwd: 10 ruime mooi aangelegde plaatsen. Aan de Loire, vlakbij het historisch centrum. Containers om afval te sorteren.
Prima plek voor de verkenning van de prachtige stad. Wij verbleven er 4 nachten. De stad is prima bereikbaar met de tram, fiets of te voet. Mooie ruime, groene rustige camping. Voldoende sanitaire units, buitenfitness, speeltuin en containers om afval te sorteren.
Mooi uitzicht, rustig, veilig en goede douches maar eigenlijk beetje te duur (18 euro voor 1 nacht, 2 pers. zonder electriciteit). Het dorp is wel fantastisch.
Rustige, aangename en mooie plek!
Sitecode: 19254
Zeer goed georganiseerde parking. Alle voorzieningen en rustig. Heel mooi stadje. GPS niet volgen, je moet rond het stadje omdat de straten te smal zijn.
Aan de rand van het dorp, naast sportveld en klein supermarktje. Vuilbakken maar je kan niet sorteren. Goed loospunt.
Goede plaats bij een mooie historische stad. Bars, restaurants, bakker en infocentrum aanwezig. Geen loospunt, wel water. De parking is aan een oud station van waar wandelwegen op het vroegere spoor vertrekken. De gieren cirkelen boven je. Interessant gebied!
De streek is gekend voor de kaas. Via een opening in de muur (langs het toiletgebouw) ben je in de historische stad. Kerk en burcht de moeite waard alsook wandeling PR2 (10km). Parking niet geschikt voor lange campers. WC ledigen naast de rooster van het grijs water (metalen deksel begane grond).
Reusachtige parking. Aangekomen om 16u op vrijdag en we hadden het laatste plekje aan het water.. Druk maar mooi en goed.
Inderdaad, op het hele grondgebied van Ericeira verboden te overnachten , overal borden :(
3 nachten gestaan, ideaal zo dicht bij tram en bus (via witte viaduct). Eerste dag te voet naar de stad gegaan en een openbaar vervoerkaart gekocht bij toeristische dienst. Tof café met wifi. Rustig.
Heel mooie plaats, staat wel snel vol en dat zelfs in de winter! De waterkraan is defect.
Top, even alle comfort na de eenvoudige parkings. Mooi eiland, veel restaurants, supermarkt om de hoek.. Ontbijtservice :)
Aan de rand van het dorp in de buurt van de boerderijen, mooi en heel rustig. Het dorp lijkt wel een Mexicaanse filmset. Super!
Er zijn niet veel Aires inde buurt dus wij waren blij met deze plek. Het verkeer valt mee en het heerlijk geluid van het riviertje overheerst. Bakker om de hoek!
Goede plaats ( niet voor lange campers). Alle faciliteiten werken goed. Je kan ook afval sorteren.
Prachtige plek om enkele dagen te verblijven. Mooi, rustig en alle nodige voorzieningen! Te goed voor een snelle stop. Altijd drukbezet. In het dorp 2 restaurants, geen winkels.
Mooie plaats aan de rand van het dorp bij een hoeve. Heel rustig. Als je voor 8u 's morgens vertrekt is het slechts 3 euro (betaalautomaat echter defect). We stonden er met 4.
Interessante plek, mooie wandelingen, erg toeristisch. Als doortochtplek wat te ver en te omslachtig, maar als je tijd hebt een aanrader.
Heel grote parking met toiletten. Zeer rustig 's nachts. Vanaf 22:00 moet het stil zijn, er is security. Afval kan gesorteeed worden! Grillen is toegestaan. Als het donker wordt komen de vossen 😀
Grote parking in de natuur. Heel mooi en rustig.
Heel aangenaam en rustig. Take-away gerechten en ijsjes ter plaatse (aan het hart). Geen zicht op het meer maar het is vlakbij.
Goede plaats op doorreis. Voldoende ruimte, dicht bij snelweg. Goed te vinden. Er is een 'biergarten'.
Om 19u30 laatste plaats ingenomen. Zeer rustig en goed gelegen. En de Italiaan in het dorp is een aanrader.
Ruime open plaatsen. Zalig riviertje om te spelen/zwemmen. Broodservice is fantastisch.
Zeer ruime parking van het berenpark. Jammer dat het al dicht was, ziet er interessant uit. We stonden er met 4.
Goede plek. 50 zloty water en elektriciteit incl., ook als je in het restaurant eet. Speeltuintje. Mooi stadscentrum. Om 22u gaat de poort dicht.
Heel goed om de stad te bezoeken. De moeite waard om wat langer te blijven, er is veel te zien! Markt op zaterdag en woensdag. Voor de Vlamingen onder ons: we zijn verwant aan de Bourgondiërs, geniet van de cultuur en de gastronomie.
Alles in orde. Flot bleu. Langs de benzinepompen en dan naar links. Eerst op de knop in het midden duwen, dan heb je 10 minuten tijd.
Grote parking aan de rand van de stad bij een sporthal. Gratis, geen voorzieningen. Veel bomen, rustig zelfs op zaterdagavond. Prachtig stadje, veel torens, goede eetgelegenheden. We stonden er met 4.
Goed voor doorreis. Is vlakbij snelweg. Rustig en veilig. Dank aan de eigenaar.
Mooie ruime plaatsen. Aan de ene zijde het rustige haventje, aan de andere zijde bos en landbouwgebied. Wandelen, fietsen, zwemmen, vissen,... Alle mogelijke voorzieningen. Dorp vlakbij. Superplek! De poort is dicht dus gewoon even bellen.
Wat een mooi stadje!!! Je kan op de wallen wandelen of op en onder de muren. Parking aan de rand, heel rustig. Zalige plek. Goed gedaan Rocroi.
Doen! Lekker eten, heerlijk bier en interessante streek.
Goede plaats voor het bezoek aan deze prachtige stad! Vlak bij de watertrappen langs de Oder. op de hoek een sympathiek koffiekraampje. We stonden wel wat dicht op elkaar.
Nog steeds prima. Voor de derde keer overnachten we hier op weg naar het Jurapark. Rustig en proper sanitair.
Goede plek. Aan de start van de kayak en veel mooie wandelingen. 2 nachten gebleven. Veel café's en restaurants vlakbij.
Zeer goede plek, we komen er regelmatig. Uitzicht op 1 van de 4 oude oude scheepsliften en op de grote nieuwere lift. Interessant! En goede crèmekar :)
Goede, mooie, propere parking als uitvalsbasis voor Herculaneum, Vesuvius en Pompeii. We zijn er 4 nachten gebleven. Vriendelijke mensen.
Gelegen op de rand van een oude krater. Héél rustig, proper, groen en veilig. Unieke parking, verrassend voor Napels. Je kan door de tuin van de eigenaar naar het station. Ideaal om Campi Flegrei en Napels te verkennen. De trein is makkelijk en vlot. We bleven er 3 nachten. Je krijgt een goede kaart van Napels en omgeving van de eigenaar.
Prachtige camperparking! Groot, rustig (eind februari) en goed onderhouden. Het servicegebouw is prima: zeer proper en met wasmachine. Opzij van de parking is er een pad naar de watervallen en een wijnboer. Geen WIFI behalve aan het bureel.
Goede plaats als je 5Terre wil bezoeken. Alle comfort behalve WIFI. Wij hebben veel te voet gedaan. Prachtig wandelgebied, we hebben in het dorp een gedetailleerde wandelkaart gekocht. 4 nachten gebleven half februari. Parking telkens halfvol.
Mooi en rustig. We stonden er met 2.
Sitecode: 41978
Grote grindparking zonder vakken, veel plaats. Zeer rustig. Vlakbij het strand.Het 'Ponente fiets/wandelpad' is leuk. Dorp met veel bars en resto's. Slechts 12 euro betaald voor iets meer dan 24u.
Mooi gelegen, proper, mooi dorpje maar veel te kleine plaatsen.
Rustige goede plaats. Servicestation ok. Vuilbakken om te sorteren vlakbij. Inderdaad niet geschikt voor grote campers.
Waw! Wat een uitzicht op de marmergroeven! We konden er niet genoeg van krijgen. Heel erg genoten van de zonsondergangen. 2 nachten gebleven. Rifugio met regionale dagschotel vlakbij. Veel wandelingen. Geen aanduiding dat het een camperparking is. Je moet graag in de bergen rijden.
Niet slecht, vlak bij de prachtige (!) stad. Wat rumoerig op zaterdagavond. Goede slapers hebben er geen last van.
Prima plek, handig zo dicht bij de stad. Je hoort de stad goed ontwaken. We stonden er met 5 (zo 17/2). Pisa is mooi, de muren verdienen ook aandacht! Je krijgt een stadsplan.
Valt mee in de winter. Wel gerij naar restaurant en sportclub. Achter het restaurant is een pad naar beneden. Mooie lungomare deels door oude treintunnels. Leuk dorp met veel restaurants en bars!
Februari. Wandelparadijs! San Rocco heeft 2 winkeltjes , 2 bars en een restaurant, die in de winter open zijn. De betaalautomaat was stuk. Het enige wat we misten op de parking was zon maar onze zonnepanelen hadden aan het daglicht genoeg. We zijn 3 nachten gebleven. We waren met 2 of 3 campers.
Nog steeds prima locatie in super wandelgebied.
Mooi, ruim en rustig. In december en januari gratis maar dan ook geen water. Supermarkt 8áhuit op wandelafstand. Verse vis te koop in haventje!
Voorbeeld van goede cp! Knap georganiseerd, prima automaat, netjes. Leuk dorp en prachtig museum.
Heel goede rustige camping. 32 PLN voor camper met 2 per nacht als je geen energie nodig hebt (wij hebben zonne-energie). Mooi stadje met aan de noordzijde één van de 2 Vredeskerken (Unesco werelderfgoed) op wandelafstand. Mooie parken.
Rustig en aangenaam. 4 musea in het dorp! En veel mooie wandelingen.
Mooie brede plaatsen. Geen plek om je dag door te brengen maar wel om rustig te slapen na een van de vele prachtige wandelingen. Wandelkaart te koop in stadhuis op dezelfde site. Ook natuurgebied La Heid des Gattes vlakbij.
Bij super-U, de weg naar Montelimart, maar onmogelijk als de winkel niet open is
Sitecode: 19409
Er is niet veel in de buurt. Inderdaad beetje moeilijk maar goed dat het er is!
Toffe plek vlakbij het dorp. Goede wijn! Camp Romain zeer interessant. Mooie wandelingen mogelijk. Lokale boerin komt dagelijks eens langs met heerlijke geitenkaas.
Januari. Rustig, 2 restaurants open. Goede bakker. Geen verkeer 's nachts. We stonden alleen.
Prachtige plek in de winter! Indrukwekkende ruïnes.
Goed voor op doorreis, eenvoudig en rustig. We zijn laat aangekomen en vroeg vertrokken in het weekend. Eigenaar niet gezien. Er staat een aanduiding op de weg naar het dorp.
Eenvoudig en rustig.
Sitecode: 52025
Prachtige plek met uitzicht op de sneeuwkop. Je kan te voet naar Karpacz. De wandelingen zijn schitterend en goed aangeduid. Overal is de wandelkaart van 1:30000 te koop. Het gebouw is zeer mooi. Het sanitair nieuw maar niet echt proper.
Rustig en in het groen. Ontbijt € 6,50.
Super! Zeker de everzwijnen. Aan de voet van de Szczeliniec wielki die je zeker op moet! Rustig. We hebben 20 zloty moeten betalen.